Şimdi Ara

18 yaş altı bıçakla adam öldürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçüklüğünü bildiiğim babası terk edip gitmiş bi çocuk vardı. şuan 16-17 yaşlarında
    geçen hafta dedesi vefat etti. babasızlığın neden olduğu sahipsizlikten mi yoksa içindemi var bilmiyorum ama bu çocuğun çevresi biraz kötüydü. esrar falan her türlü pislik yapıyordu benim dışarıdan gördüğüm kadarıyla
    dün caddede biriyle kavga etmiş. dedesinin bıçağını almış birinin kalbine ve böbreğine saplamış. bir kişininde bacağına. kalbine vurduğu kişi öldü bugün selasınıda duyduk. fazla inandırıcı gelmesede kavga sebebinin küfürleşme olduğunu söylüyorlar.merak ettiğim şey sizce bu çocuk kaç yıl yer.
    annesini falan tanıyoruz yazık oldu cidden merak ediyorum sonu ne olacak.

• Umarim yiyebildigi maksimum yili yer
    Allah beyni bosuna vermemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle tabide ailesine acıyorum
    kadını kocası terk etti her şeyleri iyiyken
    dedeleri bakıyordu şimdi oda gitti geriye birşey kalmadı
    çocukta çevresinin kurbanı oldu. ne olucak bu toplumun sonu inanın bilmiyorum ya
  • 17 yıl civarı verirler ama çevresel faktörler ve yaş itibariyle 10 yıl kadar sürede çıkar tahminimce

10 yıl sonrada 27 yaşında olur hiçbirsey bilmeyen moron birisi olur, kimse iş vermez birisini daha öldürür sonra ömür boyu hapis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani zaten okuyacak biri gibi değildi ama insanın yinede içi acıyor empati kurmaya çalışınca. Tüm ömrü mahfoldu
    Şu esrar bonzai mevzularına nasıl çözüm bulunacak bilmiyorum
    sırf onlar yüzünden gençlik çürüyor
  • Hafifletici sebepleri var gibi. Ama alt limitten 15in altina dusmez ins. bana kalsa muebbet yesin de neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş çocuğun ailesine falan yazık diyosun da ölenin çoluğu çocuğu anası babası yok mu? hadi kendini savunmak içinbacağa falan saplarsın da hem kalbe hem böbreğe saplamak ne demek? tam bir cani olduğu belli. ayrıca 17 yaş o kadar da küçük bir yaş değil. ne yaptığını az çok biliyodur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle tabi
    duyduğuma göre ölen çocuk teyzesinin kızını kaçırmış bir yaşında çocuğu varmış
    ama evlendiği kız aylardır annesinin evinde kalıyormuş. baya çektirmiş. ölen çocukta az değil yani ikiside cezayı hak ediyor. ama aileler o bir yaşındaki bebek
    sahipsiz kalan bi anne
    sonları hayır olsun valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.