quote:Orjinalden alıntı: *my_LOVE* ben vermiştim daha önce 100 kere verildi diye bana kızmışlardı bilseydim daha önce verildiğini vermezdim
Üffff ya benide heyecanlandırdınız. Ne güzel gözüm gönlüm bayram edecek diye girdim topiçe . Ne çıktı püfffffffffffffffffffffff
quote:Orjinalden alıntı: fox_w Üffff ya benide heyecanlandırdınız. Ne güzel gözüm gönlüm bayram edecek diye girdim topiçe . Ne çıktı püfffffffffffffffffffffff azmış gördüm seni
quote:Orjinalden alıntı: cemcx quote:Orjinalden alıntı: fox_w Üffff ya benide heyecanlandırdınız. Ne güzel gözüm gönlüm bayram edecek diye girdim topiçe . Ne çıktı püfffffffffffffffffffffff azmış gördüm seni zaten avatarında fred çakmaktaş olanlar biraz azmış oluyor birisi daha vardı imzasında benimki 23 santim yazıyordu
quote:Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI quote:Orjinalden alıntı: cemcx quote:Orjinalden alıntı: fox_w Üffff ya benide heyecanlandırdınız. Ne güzel gözüm gönlüm bayram edecek diye girdim topiçe . Ne çıktı püfffffffffffffffffffffff azmış gördüm seni zaten avatarında fred çakmaktaş olanlar biraz azmış oluyor birisi daha vardı imzasında benimki 23 santim yazıyordu
quote:Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI quote:Orjinalden alıntı: cemcx quote:Orjinalden alıntı: fox_w Üffff ya benide heyecanlandırdınız. Ne güzel gözüm gönlüm bayram edecek diye girdim topiçe . Ne çıktı püfffffffffffffffffffffff azmış gördüm seni zaten avatarında fred çakmaktaş olanlar biraz azmış oluyor birisi daha vardı imzasında benimki 23 santim yazıyordu O kişi benim zaten