Bildirim
(+18) Tüm Çıplaklığıyla Savaş

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Vaybe!!! bakan kaçıyor ne iş -
Ortalarına doğru ağlayasım geldi
Niye para değerliki
İnsan paradan çok daha değerLİ
Einstein doğru söylüyor
Fakat
Konu Vatansa Gerisi Teferruattır -
Savaş mecbur kalınmadıkca cinayettir. -
teşekkürler..ibret verici bir video..+18 koyarsan iyi olur ama küçük çocuklar var.. -
Hatırlarmısınız bilemem ama bir zamanlar bir osmanlı vardı polonyadan arabistan çöllerine uzanırdı o osmanlıyı hatırlayın ve onlar gelmeden önce neler oldugunu hatırlayın.Bunun için size açıklama yapmama gerek yok yunanistan fethedildiginde ülke bayram havasına girmiş.Bizler ole bir milletin çoçuklarıyız.Bu gün orda yahudiler soykırım yapiyorlar ise bize borçlular onların bir taraflarını ispanyollardan kim gemiler gönderip kurtardı.I.Dünya savaşı eğer topyekün bir savaş olmasaydı bugun batı trakya linya ırak süriye bizim topraklarımızda olacaktı.Ve tabiki filistin onlara çok acıyorum.Hizbullah'ın açılımı ALLAH'ın askeri demektir.Müslüman esaret altında yaşarsa müslüman olmaz ilkesini yerine getirmek isteyen filistin halkına askerine terorist diyen zavallılara sesleniyorum.Bazılarımız kesin yapmıştır.Mesela KO'da Dünyaca nam salmış bir oyuncusun oyunu bırakıyorsun.Sonra bir daha başlayıp yine namını salıyorsun.Çünkü sen o yollardan geçmişsin ve profesyonelleşmişşin.Bizimde durumumuz ole bişi.Biraz mola verdik Dünya'ya hakim olmaktan.Neden mi?Çünkü Kuran-ı Kerim'i unuttuk.Batıya özenmeye başladık.Onları örnek almaya başladık.Ama gün gelecek gene biz biz olacaz.Nedense ALLAH'ın Türklere özel bir görev verdiğini düşünüyorum.Çünkü tarihte ezilenleri biz lider yapmışızdır.İnsanları ezenleri bizler ezmişizdir.Hemde feci bir eziş ole bole deil.He ayrıca o israilli gavatlara sesleniyorum.Onlar çocuk olamaz.Elinize bir tarih kitabı alın ve sonuna kadar okuyun.Sonra bir daha düşünün sonumuz ne olacak die.Neyse ben baya bi patladım.Az dinlencem
-
babalarının attıkları kazıkları şimdi bunlar ödüyor yazık! -
18+ -
+18 diye düzelttim kusura bakmayın. Gerçi videonun başında da belirtmiştim. -
içim karardı
tşkler.... -
Video tamam da, en sonunda Einstein savaş karşıtı bir konuşma yapmış.Fakat kendisi atom bombasının yapımına katkı bulunan bilim adamlarından birisidir. -
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
Video tamam da, en sonunda Einstein savaş karşıtı bir konuşma yapmış.Fakat kendisi atom bombasının yapımına katkı bulunan bilim adamlarından birisidir.
Pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla einstein direk OK atom bombasini yapiyorum diye yapmamıştır amerika bu einsteinin bulduğu gücü bu yolda kullanmıştır -
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
Video tamam da, en sonunda Einstein savaş karşıtı bir konuşma yapmış.Fakat kendisi atom bombasının yapımına katkı bulunan bilim adamlarından birisidir.
Pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla einstein direk OK atom bombasini yapiyorum diye yapmamıştır amerika bu einsteinin bulduğu gücü bu yolda kullanmıştır
Einstein'in destek olduğu Belçika'lı bir bilim adamı var.Almanya'da savaş çıkınca Einstein bu adamın yanına gidiyor.Ona işlerinde yardımcı oluyor.Bu adam iş adamı fakat tam olarak ne yaptığını bilmiyorum.İsmi Solvay.Hatta Solvay isimli bir üni. bölümüde var.Savaş Belçika'ya da yayılınca Einstein ABD'ye gidiyor...Bunları Solvay isimli kişinin Einstein için açmış olduğu fuar gibi yerde öğrendim.
-
of ya içim karardı -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
Pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla einstein direk OK atom bombasini yapiyorum diye yapmamıştır amerika bu einsteinin bulduğu gücü bu yolda kullanmıştır
Einstein'in destek olduğu Belçika'lı bir bilim adamı var.Almanya'da savaş çıkınca Einstein bu adamın yanına gidiyor.Ona işlerinde yardımcı oluyor.Bu adam iş adamı fakat tam olarak ne yaptığını bilmiyorum.İsmi Solvay.Hatta Solvay isimli bir üni. bölümüde var.Savaş Belçika'ya da yayılınca Einstein ABD'ye gidiyor...Bunları Solvay isimli kişinin Einstein için açmış olduğu fuar gibi yerde öğrendim.
-
küçücük çocukları öldürüyolar ya Allah'ın verdiği canı bukadar almak kolaymı ya -
bu görüntülerdeki savaş değil.. inan savaş değil... bu katliam... bu insanlığın bittiği nokta...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X