Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim direksiyon sonuçları aynı günün (23 mayıs) akşamı açıklandı. izmirdeyim ben. oturduğum bölgedeki tüm kurslar aynı gün açıklıyor sonuçları. sonuçları öğrenmek için de kursu aradık. ancak yapılan hataları ve nerden puan kestiklerini söylemediler ısrarla bilmiyoruz dediler.
    ayrıca 10 gün içinde evraklarınız hazır olur dediler ondan sonra yapılacak olan işlemleri ise bilmiyorum. kaymakamlık, emniyet vs olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbayus -- 25 Mayıs 2009; 11:35:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbayus

bizim direksiyon sonuçları aynı günün (23 mayıs) akşamı açıklandı. izmirdeyim ben. oturduğum bölgedeki tüm kurslar aynı gün açıklıyor sonuçları. sonuçları öğrenmek için de kursu aradık. ancak yapılan hataları ve nerden puan kestiklerini söylemediler ısrarla bilmiyoruz dediler.
    ayrıca 10 gün içinde evraklarınız hazır olur dediler ondan sonra yapılacak olan işlemleri ise bilmiyorum. kaymakamlık, emniyet vs olacak sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: qraff

Geçmemesi imkansız Sınav sonuçları açıkalandıktan sonraki 3-5 gün içinde ehliyeti alabiliyorsun.

Sanırım bölgeden bölgeye göre değişiyor

• arkadaşlar kursa gittim bugün.geçmişim 90 almışım

ayrıca perşembe günü dosyamın hazır olacağını söylediler öğleden sonra.cuma günü başvurumu yaparım ehliyet için.ama ne zaman alabilirim?herhalde yoğun olur.fazla uzun sürmesin de (1-2 hafta gibi!!!)
  • gittim kursa 1 hafta sonra dosya hazır olur diyorlar
    peki kaç puan aldım diyorum, dosyayı alınca belli olur, bizde bilmiyoruz diyorlar
    dosya hazır olmadan puan belli olmuyormu
  • enteresanmış. dediğim gibi bizim burdaki kursların hepsi aynı günün akşamı açıkladı sonuçları. dosyalar da haftaya hazır olucak.
  • Bugün kursa bizzat kendim gittim.80 almışım.Dosyalarım en geç pazartesi hazır olurmuş.Dediklerine göre dosyayı verdiğim gün emniyetten ehliyeti o gün içerisinde alabilecekmişim.
  • [font="Trebuchet MS"]Hayırlısıyla benimde cuma günü ehliyetim elimde oluyor.

Rahatız bundan sonra
    [font="Trebuchet MS"]
  • Bende direksiyondan 98 aldım.Finallerden sonra dosyamı gidip alacam :)
  • 200 kurs parası, 30 muayene, 40 direksiyon sınavı vermiştik zaten ..şimdi de 200 lira civarı vergi dairesine verdik.. yok 50 milyon dosya parası.yok trafiğe 40 milyon falan derken toplamda 300 daha çıkıyor cebimizden, sizde de aynı mı yoksa biz mi keleğe geldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbayus -- 27 Mayıs 2009; 21:18:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbayus

200 kurs parası, 30 muayene, 40 direksiyon sınavı vermiştik zaten ..şimdi de 200 lira civarı vergi dairesine verdik.. yok 50 milyon dosya parası.yok trafiğe 40 milyon falan derken toplamda 300 daha çıkıyor cebimizden, sizde de aynı mı yoksa biz mi keleğe geldik.

Aşağı yukarı aynı
  • Arkadaşlar bu stajerlik mevzusu nezman başlıyor?
  • kaç senedir stajyer muhabbeti var ama bir türlü yapamadılar
  • arkadaşlar bugün ehliyet başvurumu yaptım.size başımdan gelen olayları anlatayım ehliyet almamış olanlara tecrübe olması için.

şimdi sabahın köründe yola çıktım.kızılaydan metroya bindim ama bi durak erken inmişim.arkadaşlar yanlış tarif etmiş.bi durak boyu yol yürüdüm yaklaşık 45 dk sürdü emniyete ulaşmam.neyse gittik dosyamızı aldık.sonra bana bi form verdiler doldur maliyeye parayı yatır dediler.dolduracak kalem bulamadım KESİNLİKLE KALEM BULUNDURUN ARKADAŞLAR NE ORDAKİ MEMURLARDA NE DE BAŞVURU YAPANLARDA KALEM MALEM YOK KEK GİBİ KALIYOSUNUZ ORTADA neyse cafe vardı dışarıda ordan kalem aldım formu doldurdum,parayı yatırdım ve sıra almaya gittim.sıramatik güya dokunmatik ekran ama iman gücüyle bastırmayınca işlemiyo ordan da sıramı aldım baktım numara 4059.yeni kayıt yazan gişeye baktım 2082de daha.çıktım dışarı bi sigara yaktım bi de kahvaltı yaptım bişey yemeden çıkmıştım.sonra içeri girdim.dedim buranın arkasında da gişe var mı bi bakıyım dedim.gittim bi baktım ehliyet müracaat yazıyo.lan dedim ben neyi bekliom 1 saattir sıram da geçmiş 4080lerde.neyse memura gittim dedim ben yanlış yerde beklemişim sıram geçmiş dedim.yeniden sıra alıp geleceksiniz dedi.neyse gittim bi sıra fişi daha aldım.ama bu sefer zor oldu makinaların hepsi bozulmuş en son bi tanesi çalışıyodu ordan aldım.sıra 4099 bekledim biraz daha sıra geldi dosyayı verdim bana geri verdi dosyayı sonra git parmak izini alacaklar dedi.ben de tam oh dedim şimdi hemen alırız parmak izini ehliyeti alıp gideriz lan sıraya bi baktım parmak alınan yer 1 kat aşağıda,merdiven sıra olmuş,yetmemiş koridora taşmış.neyse girdik sıraya yapcak bişey yok.1 saate yakın dikildim sırada en sonunda parmak izini verdim kart ücretini yatırdım pazartesi sabah alabilirsiniz dediler ve rahatlamış bi şekilde eve döndüm

bu arada masrafları yazayım size:

-en başta 1.5 tl dosya parası
    -sonra 1 tl kalem parası 0.25tl lik kalem 4 katına satılıyo o yüzden tükenmez kalem götürün
    -maliye harcı mıdır nedir işte asıl karın ağrısı 213 tl
    -en son ehliyet kart ücreti 40 tl

arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın ama çok komik bi olay ya.salako gibi ordan oraya ordan oraya hani köyden indim şehire derler ya aynı o durumdaydım

• Bu sabah başvurdum emniyete ehliyetimi almak için aksam üzeri aldım herkese hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
  • Ehliyetini alan arkadaşlara hayırlı olsun.Umarım kazasız belasız araç kullanırsınız.Kısmetse bende pazartesi alacağım.Dosyam aslında bugün hazırmış ama gidip almaya üşendim
  • ehliyeti eline geçenlere hayırlı olsun beyler

quote:

Orjinalden alıntı: _ultima_

Ehliyetini alan arkadaşlara hayırlı olsun.Umarım kazasız belasız araç kullanırsınız.Kısmetse bende pazartesi alacağım.Dosyam aslında bugün hazırmış ama gidip almaya üşendim

off nasıl üşenirsin hiçmi heyecan yok sende gün geçmiyor haber bekliyorum kurstan

• quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

ehliyeti eline geçenlere hayırlı olsun beyler

quote:

Orjinalden alıntı: _ultima_

Ehliyetini alan arkadaşlara hayırlı olsun.Umarım kazasız belasız araç kullanırsınız.Kısmetse bende pazartesi alacağım.Dosyam aslında bugün hazırmış ama gidip almaya üşendim

off nasıl üşenirsin hiçmi heyecan yok sende gün geçmiyor haber bekliyorum kurstan

Valla össnin derdine düşmekten bu işler hiç heyecan vermiyor.Yani benim ehliyet öyle bir zamana geldi ki şuan öss hariç gerisi boş.

• hayırlı olsun @ALONSO_06 dostum.biz hala beklemedeyiz direksiyon egitimini,sınavını.bakalım hayırlısıyla ayın 1'inde başlıcaz direksiyon eğitimine.7sindede sınav inşallah
  • @passat1905

allah sabır versin dostum ne diyim.ben ayın 23ünü beklerken neler çektim seni düşünemiyorum 7 haziran
  • öncelikle herkese merhaba alanlara kazasız belasız günler dilerim .arkadaşlar siz ehliyeti aldınız biz daha sertifikayı göremedik.arıyorum sürücü kursunu bi hafta içinde gelir diolar.daha önce de 30 una kadar gelir diolardı.suç sürücü kursunda mı yok sa mebdemi ? sağolun
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.