Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 Mayısta benim sınavım. (16 ve 30 Mayısta olmak üzere iki dönemde yapılıyormuş sınavlar ben ikinci dönemdeyim.)
    Bizden 50 lira sınav ücreti istediler.
  • bi tek benimki 28 haziranda sanırım
  • offf ozkosif allah sabır versin dostum.direksiyon sınavı mı 28 haziran?çok geç ya 2 ay nerdeyse :S
  • hadi beyler canlansın şurası biraz yarın sınav var
  • Bizim sınav 23 Mayıs'ta. Yarın ilk kez direksiyon dersine gidiyorum. Bakalım nasıl olacak.
  • benim direksiyon dersim 18 mayıs mı neymiş.adamlar sadece deneme sürüşü yapacaklar.ben biliom dedim sadece arabaya alışmak için yarım saat-45 dk dolaşıcaz o kdr.şu sınav gelse artık...
  • siz ehliyet sınavından sonramı giriyosunuz direksiyon dersine
    ben önceden girdim bile
  • nasıl oldu o?
  • bende girmiştim sınavdan önce direksiyon eğitimine ve direksiyon sınavım 23 mayısta. eleman bolluğundan dolayı çok erken başladılar direksiyon eğitimine, bayağı ilgileniyorlar herkesle günde 1 er saat olmak üzere 2 şer hafta kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbayus -- 10 Mayıs 2009; 0:13:08 >
  • ben kursa biraz geç yazılmışım yazıldıktan 7-8 gün sonra direksiyon dersi 10 gün sonra ehliyet sınavına girmiştim şansıma

1 dersten kaldım 2 ay bekledik 18 nisanda birdaha girdim aldım
  • iyi sonucta almissin yani :) hayirli olsun.bak kiymetini bil ehliyetin.burda daha alamayanlar var :)
  • lanet olsun bizimki daha belli bile değil ne zaman ders ne zaman sınav
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

lanet olsun bizimki daha belli bile değil ne zaman ders ne zaman sınav

benim ki belli oldu da ne oldu haziran da sınav mı olur ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

iyi sonucta almissin yani :) hayirli olsun.bak kiymetini bil ehliyetin.burda daha alamayanlar var :)

hacı ne alması ya yazılı sınavı geçtim demek istemiştim

çok sinirliyim arkadaşlar başıma gelenleri anlatıyım

dün sabah gittik direksiyon sınavına sıra bana geldi.

önde oturan hoca sordu önceden hiç araç kullandınmı? evet dedim.
    kemeri takarken bırak gerek yok dediler.

hoca dedi şöyle biraz ilerle bakalım
    ben sinyalimi verip aynadan kontrolle emniyet şeridinde sarsıntısız güzel bir şekilde kaldırdım aracı gittim 3-4 araç boyu
    sonra dur birde geri gel dedi. aynen geri aldım aracı

hoca dedi tamam yeterli
    ben eve sevinçle geliyorum allah kesin aldım diye

sonra öğlenleyin telefona bir mesaj;

sınavda başarısız oldunuz

hemen gittim kursa dedim ne bu mesaj hatam neydi
    adam çıkardı gösterdi kağıdı

baktımn hatalara; hatalı sollama, yanlış şerit değiştirme bilmem ne
    dedim ne sollaması 5 metre gittim geri geldim neden bahsediyorsunuz

adam demezmi; bizi bağlamaz puanları veren milli eğitim görevlileri

tepem attı orda bağırıp çağırıyorum şerefsizler 2 kuruş için yaptığınız oyunun ta..........

şimdi dilekçe yazıyım veriyim diyorum ama neyse allahından bulsun bunlarla uğraşılmaz

bakın işe ya

birdahaki direksiyon sınavını bekliyeceğim artık ne zamandır 15 gün 1 ay

şimdi işten gelirken kurs aracını gördüm kırdım aynalarını kapıyı göçerttim vallahi

ya böyle haksızlık olamaz

kursun adınıda veriyim; İst - Fatih'te Büyük Anadolu sürücü kursu

kimseye tavsiye etmem gitmeyin. böyle oyunbazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodömizer -- 11 Mayıs 2009; 22:10:39 >

• direksiyon sınavında yapılan oyunlar bunlar işte

ben aşağı yukarı tasarladım kafamda söyleyeceklerimi.

kemeri takma derlerse; trafik şakaya gelmez hocam gerçek sürüş yapıyoruz.ben kendimi de yolcularımı da tehlikeye atamam.siz de takın derim

durulmaz tabelası olan yerde dur derlerse;burada durmak yasak duramam hocam derim

öndeki arabayı geç hızlı git biraz daha bi sürü kişiyi sınav yapacaz derlerse;ben sabahtan beri bekliyorum onlar da beklesin.trafik şakaya gelmez güvenli şekilde gidelim de,geç gidelim derim

kurallar aşağı yukarı belli zaten ben onlara uyarım,hoca kaç verir o ona kalmış

• hocaların çoğunu tanıyorum işallah böyle bi yamuk yaparlar bana da o zaman görürşürüz
    daha kendileri bilmiyorum adam ana yola cıkacak yolun solundan cıkıyor neymiş o taraf bozukmuşmuş önce kendileri öğrensin
  • Büyük şehirde yoğunluktan dolayı direksiyon sınavları ileri tarihlere kadar sarkabiliyor.Gerçi ben direksiyon sınavından 5 gün sonra almıştım.Hatta kurs benim yerime gidip emniyetten bastırmıştı.Bende kursa gidip direk ehliyeti aldım.
  • bugun A2 dıreksıyon sınavına gırdım..
    90 aldım..
    30 mayıstada dosyamın hazır olacagını soyledıler..
    hazıranda da ehlıyetı elıme almıs olurum ıns.
  • 2 sene önce emniyet kemerini bana da takma dediler, yandaki kurs görevlisine döndüm o da gerek yok dedi, ben de sanırım ilk kez o zaman kemeri takmadan araç kullandım. garipsemiştim olayı ama geçmiştim
  • bu gün direksiyon sınavına giren varmıydı sonuçlar nasıl acaba
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.