Şimdi Ara

18 Bine Otomatik Ne Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model üstü,tüplü,sedan yada hb fazla beklentim yok.

sürekli masraf çıkarmasın yeter.rahat kullanım için otomatik.18 kağıdım var.

• aynı kriterleri 20 bin için istiyorum. yok yok yok. temiz bi araç bulamadım malesef piyasa uçmuş.
  • fig00 kullanıcısına yanıt
    2000 astraya 21 bin çektiler pazarda hayret ettim ya
  • Volvo S70 derim çok konforlu bir araba.1999 model sonralarında elektronik gaz kelebeği problemi dışında bir problemi yok.Ama Lpg taksanız dahi 350-400 civarı yakacaktır bu araç.
  • maskler54 M kullanıcısına yanıt
    onun masrafını karşılayamam
  • aynı fiayatlara bende araba arıyorum ama piyasadan araba çekildi. yinede getz lere bakmanızı tavsiye ederim
  • eski kasa lancer'e ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modeline bakmadan al bir tane 1.4 is veya 1.6 İES lpg ile sorunsuz,dertsiz bin hocam.
  • mitsubshı carisma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvel08

onun masrafını karşılayamam

Öyle diyorsanız 99-00 model Honda Civic öneririm Otomatik'lerin vites geçişleri sarsıntısız ve sorunsuzdur.Motorunu anlatmama gerek yok sanırım
  • 2004 civarı Ford fiesta otm lere bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konkaww K kullanıcısına yanıt
    fiestaların otomatik şanzımanı nasıldır

asm dedikleri şanzımanmı var pek iyi değilmiş vites geçişleri sarsıntılı ve randımanlı değilmiş
  • Cıvıc bıcılmış kaftan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-140000-km-otomatik-otokoc-bakimli-pazarlik-yok-158730487/detay

bu fiesta mesela yarı otomatik

birde tam otomatiker var onlar benzinli diye biliyorum hangisi daha sorunsuzdur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-model-tam-otomatik-vites-161220207/detay

buda tam otomatik heralde vites koluda değişik 1.6 motor

• kartvel08 kullanıcısına yanıt
    Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Fiesta'ların şanzumanları hakkında ne bilgim ne de tecrübem var.
    Ancak klasik olarak tam otomatikler çok yakar,
    Yarı otmatikler saha az yakar, düşük performans verir, vites geçişlerinde öne yığılma yapar.

Ben olsaydım muhtemelen yakıttan dolayı yarı otomatik olanını seçerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarı otomatiğin tam otomatikten tek eksiği yokuşta kaydırma yapmasıysa yarı otomatik tercih edebilrim.

ama yığılma,sarsıntılı geçiş,şanzıman sıkıntısı çıkaracaksa tercih etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvel08

yarı otomatiğin tam otomatikten tek eksiği yokuşta kaydırma yapmasıysa yarı otomatik tercih edebilrim.

ama yığılma,sarsıntılı geçiş,şanzıman sıkıntısı çıkaracaksa tercih etmem.

Şanzımandan şanzımana değişiyor, forumdaki yorumlar sanırsınız herkes mercedes parası var merso biniyor edasında acımasızca küstahça yorumlar atıyor.

easytronic şanzımanlı corsa kullandım, yarı otomatik tek kavrama ve başlarda beğenmedim, vites geçişlerinde hafif yığıyor. Arkadaşımın aracı hala kullanırım ama yığılma olayı hafif belli ediyor; Colt alacaktım, forumdaki yorumları görünce tek kavrama araba mı alınır dedim, sonra yığılırsa yığılsın anasını satim, o zaman tam otomatik vardı, tam otomatik ile benzin içeceğine, yarı otomatik koklasın yığılmaya razıyım dedim. Şu anda 1'den 2'ye geçiş dışında sırıtan geçişleri yok, o da çok değil hafif bir gecikme oluyor gibi, hele 3-4-5-6 arası geçişlerinde sanırsınız tam otomatik/çift kavrama. vuruntu yaptığını hatırlamıyorum ama 5.viteste 75-80 gibi manuel olarak 6ya attığımda bazen yapıyor gibi ama 85-90 gibi hızlarda manuel veya kendisi attığında hiç yaptığını hatırlamıyorum. yokuşlarda da hızlı davranırsanız bir problem olmuyor, park ederken de el frenine alışınca hiç sıkıntı olmuyor. Eski aracımın benzinde yaktığının yarım litre düşüğünü lpg'de yakıyorum . Dizelciler gibi tasarruf odaklı sürsem 1lt aşağısına bile inecek dsg'ler gibi ısındım kenara çek 2dk demiyor, bir problemini görmedim, çamura saplandım, baskı balatayı duman çıkana kadar yaktım yine de hiçbir problemi yok, geçişlerde problem yok gibi baskı balatanın ömrünü azaltmışım o kadar. dsg gibi servise git doğuş seni düdüklesin demedi bir kere.

• atlamak gibi olmasın fakat o km de araca o para çok değil mi ? hafif hasar kaydı neyse de pert kaydı olan araca verilmez gibi geliyor bana. Enazından güvenliği düşünmek gerek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-2000-corolla-1.6-terra-otomatik-klimali-115.000km-orjinal-161268406/detay

şöyle bi önerim de olabilir güvenliği ve sağlamlığı ön plana alan biri olarak. hani aciliyetinden faydalanmak gibi olmasın fakat 96-99 model az km li bir corolla fiyatına alternatif olabilir.

bir de bi kaç soru yöneltmek istiyorum..

150bin km de dizel araç alınır mı sizce ? alsak ne gibi sorunlar çıkartabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 19 Nisan 2014; 3:21:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.