Şimdi Ara

18-19 mezunu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda 2-3 kez kalan var mı ben bölümümü sevmeyip bıraktım tekrar hazırlanıyorum kırıkla fakat geç kalmışlık hissini atamıyorum; yaş konusunda takılı kalıyorum. siz nasıl kendinizi motive ediyosunuz? Dertleşelim..

• 19 mezunuyum tabi yani insanın içinde bir burukluk oluyor yaşıtlarınla okuyamayacak olman veya 2 seneni sınava harcaman ama elden bir şey gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 mezunuyum ben

• 19 mezunuyum ben de
  • Hocam siz kazanmistniz sanki yanlısmı hatırlıyorum
  • kartalonur1 K kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam :(
  • yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt

Yok tercih vermedim,siz hangi bölümü bıraktınız,hedef ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.mezunum hocam

• 18 mezunuyum
  • 19 mezunuyum
  • Hocam ben de bu sene yerleştim 18 mezunuydum. Ben de çok takardım yaş konusunu ama hiç değmezmiş bu sene hazırlıktayım 21-22 yaşında olan çok insan var bölümünü bırakıp tekrar hazırlananlar var,okula geç yazılanlar var,dgsye hazırlanmak yerine tekrar yksye girenler var var da var. 2 -3 yaşın çok da bir önemi yok takmaya değmiyor emin olun

• Sağ olun hocam başarılar 👍 Dediğiniz gibi ama ben mesela geçenlerde tıp verilerine baktim bu sene yerleşen 200 kişiyse bi sene mezuna kalip yerleşen 100, 2 kez kalip yerleşen 2-3 kisi falan oluyor. Cok fazla göremedim ama olsun 1-2 yaş da olcak artık:)
  • yaş olayını takmayın sınıfa bi giriyosun herkes 2 3 yaş geç girmiş zaten kdksksksk 40 yaşında amcayla muhabbet ederken buluyosun kendini
  • Hocam üni ortamı lise mi sen de yani üstteki arkadaş da demiş nerdeyse her yaştan var problem etmemek lazım ben 2018 mezunuyum vet kazandım ilk sene ben de senin gibi pek alışamadım bölüme normalde 2.
    Sınıfı okucekken bıraktım bu sene tıp kazandım ama zor iştir bunun kararını vermek başta baya sıkıntı yaşadım ilk aylarda falan.hatta 2019 sınavına öylesine girmiştim ek tercih verip falan Mak müh gitmeyi bile düşündüm bir ara ama sonra bı şekil atlatıyorsunuz devamı geliyor ayriyetten sonraki dönemi gayet güzel geçirdim pandemi çıkmasına rağmen çoğu kişi mezunluğun buhranlı geçtiğini söyler ama benim için unutulmaz güzel anılar biriktirdiğim bir dönemdi yeter ki olabildiğince verimli geçirmeye çalış eğlenmeye bile hayli vakit ayırırsın
  • 19 ile burdayım bende
  • 19 ben de
  • 18 bende bu sene yerleştim ama sınava girmeyi düşünüyorum öylesine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.