Şimdi Ara

18.000 tl ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kayseride oturuyorum.Başlıktan anlayacağınız gibi max 18.000 tl ye bi araç alıcam şöyle hoş bir şey olsun istiyorum çok düşük model olmasın yani en kötü 2002 ye de razı olurum.

Klima şart olması gerekiyor,motoru sağlam olmalı,4 cam otomatik olmalı, benzinli veya lpg li olacak dizel istemiyorum, bir de abs li olursa süper olur.Birde arabada tip olmalı yani :)Aslında hız sabitleyici felan istiyorum ama tabi o araçlarda en aşşağı 20.000 lirada gördüm.Max 18.000 verebilirim.

Önerilerinizi bekliyorum.Fiat grubu düşünmüyorum ve genç birisiyim =) 19 yaşındayım yani öneriler ona görede değişecektir biraz.

Hepinize iyi günler dilerim.

• wolkswagen bora 2002 bulamazsın o paraya ama hiç olmazsa trendline veya basicline sağlamdır 99-98 modelleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbugra789

wolkswagen bora 2002 bulamazsın o paraya ama hiç olmazsa trendline veya basicline sağlamdır 99-98 modelleri

Evet yazmayı unuttum istisna model olarak aklımda Bora var.
  • 2003-2004 LAGUNA 1.6-2.0 motorlardan privilige modellerine bak. parana göre beklentilerinden fazlasını alırsın. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah.TR

quote:

wolkswagen bora 2002 bulamazsın o paraya ama hiç olmazsa trendline veya basicline sağlamdır 99-98 modelleri

Yılbaşında bir arkdaşım ile Bora Comfortline lara bakıyorduk.
    Arkadaşım 2000 modeli 16.500'e aldı.
    Ben 2001 model bulmuştum 18.000 istiyordu, 17.000 verdim olmadı.

Şu an Bora fiyatlarına bakıyorum
    10 yıllık arabaya istedikleri fiyat inanılır gibi değil.
  • Ford Focus Ghia HB al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetergin35

Ford Focus Ghia HB al.

Açıkcası 2001 model focusların iç tasarımını sevmiyorum çok itici geliyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

quote:

haklısınız, fiyatları abarttılar,
    mart ayında 25-26 olan arabalara şimdi 29 istiyorlar, inanamıyorum, ben de satmaya çalışıyorum, satabilirsem hemen şimdi almam herhalde..
    fiyatlar %15-20 şişmiş durumda. yüzbini devirmiş, 7-8 yaşında toyota, ford veya opele 30 a yakın fiyat istiyorlar, sıfırları zaten 35-38 civarı...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafay

quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

quote:

haklısınız, fiyatları abarttılar,
    mart ayında 25-26 olan arabalara şimdi 29 istiyorlar, inanamıyorum, ben de satmaya çalışıyorum, satabilirsem hemen şimdi almam herhalde..
    fiyatlar %15-20 şişmiş durumda. yüzbini devirmiş, 7-8 yaşında toyota, ford veya opele 30 a yakın fiyat istiyorlar, sıfırları zaten 35-38 civarı...

Evet bu benimde dikkatimi çekti.Peki kışın piyasa düşüyor diyorlar sonbahar ya da kışın alsam 2003 te çıkan toyotayı yani yeni kasayı ya da bir golfü 2001,2002 ya bir kaç yıl üstünü felan aşşağı yukarı ne kadara alabilirim ?

• orasını bilemem ama dediğim gibi, benim baktığım araçlara minimum %15-20 eklemişler, buda 3-4 bin tl demek. yeni kasalar, yeni modeller çıkacak, mevsimselliğinde etkisiyle en az %10 düşmeli bence.
  • Fiat Stilo bu paraya alınacak en iyi araçlardan biri genç için ön yargını kır git incele derim.
  • honda jazz,Hyundai getz,mitsubishi colt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Fiat Stilo bu paraya alınacak en iyi araçlardan biri genç için ön yargını kır git incele derim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-2006-mod-stilo-5-kapili-dynamic/detay

Bak sen dedikten sonra inceledimde hani hiç fena deil.Nasl bu fiyat sence ? ben anlamıyorum tam .
  • tek kapı olayına girersen ve şu 2002 üstü olmalı kanısını kaldırrsan fena makineler var piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

tek kapı olayına girersen ve şu 2002 üstü olmalı kanısını kaldırrsan fena makineler var piyasada

Ya açıkcası tek kapı olması babamı ikna etmede sorun çıkartır yoksa bana kalsa problem değil aile olması mesele,aile arabası olması önemli değil ama tek kapı olmasını kabul etmez babam öyle düşünüyorum hatta eminim.Model olarak da bilmiyorum fazla eski olmasın istediğimden dolayı.
  • o zaman 17 18 e makyajlı kasa 2001 2002 vectra b kasa bulursun , zenon farlar yol bilgisayarı cdx bakarsan sunroof cc falan güzel araçlar 1.6 ve 2.0 seçeneğide var
  • citroen c3 dizel. 18 e aldım pırıl pırıl bir araba. Sana çok iyi gider.<Bu arada dizel e binsen bi daha benzinliye binmessin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

o zaman 17 18 e makyajlı kasa 2001 2002 vectra b kasa bulursun , zenon farlar yol bilgisayarı cdx bakarsan sunroof cc falan güzel araçlar 1.6 ve 2.0 seçeneğide var

Uzay kasa dediğimiz modeli demi.1.6 seçeneği varmı onda ? çünkü 2.0 hem vergi fazla hemde yakıyor yani..

C3 doğru düzgün ilk sürdüğüm araba hatta bayada sürdüm dizelini.Ama hiç zevk vermiyor bilmiyorum.
  • focus'u bence tekrar düşün o fiyata alınacak en güzel araçlardan birisi,özellikle ghia donanımlı olanı.bunun dışında seat toledo,leon,astra bekabileceğin diğer araçlar.sölediğim araçların hepsi lpg ile uyumlu motora sahipler.

benim sıralamam şöle olurdu;
    1.focus
    2.toledo
    3.astra
    4.leon
  • valla b sınıfı sizin için uygunsa ,uzun yola çıkmıyorsanız(yol tutuş cok hafif problemli), ekonomik bir araç arıyorsanız, tip sisin için cok önemli değilse şiddetle honda ctiy öneririm. 2007 modellerini fiyata bulabilisiniz. 4 cam otomatik,klima ve abs var. eski aracım 20 ay bindim 1 kuruş para harcamadım km ortalama 5,5-6 litre yakar. umarım herşey gönlünüzce olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.