Şimdi Ara

18.000 TL'e Jazz (resimli) Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim almak istediğim araç Honda Civicti ve 25.000 TL e Şubat Mart gibi alacaktım.
    Fakat eşim Jazz alalım dedi,bir tanıdık aracını satıyormuş,ona yönlendirdi.
    Adam ile görüştük,aracın özellikleri şöyle:

2002 Model 1.4 ES (en full olanı,sunroof var)
    Araç 80700 km de
    Kişi aracın 2.sahibi,2 yıl önce almış ve 2 yıl öncesine kadar bakımları yetkili serviste yapılmış,km kontrolü vs yapılabilir.
    Döşemeler gerçekten temiz
    Alır almaz,baskı balatayı değiştirmiş,triger zincir olduğundan değişim söz konusu değil.

Araçta 1 parça değişen var,sağ arka kapı sacı serviste değişmiş.
    1 parça boya var,kazadan dolayı değil,güneş solmasından dolayı,resimlerinin olduğunu söyledi.

Resimlerinide ekliyorum,yorumlarınızı rica edebilir miyim? Aracın piyasası 20.000 tl civarında,bu aracı almak doğru bir tercih olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipcik -- 14 Aralık 2011; 11:00:54 >

• bu arabayı kaçırırsan kafanı kıvılcım çıkartana kadar duvarlara vur öyle diyim.
    bu fırsat benim elime düşseydi 1 saniye düşünmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

bu arabayı kaçırırsan kafanı kıvılcım çıkartana kadar duvarlara vur öyle diyim.
    bu fırsat benim elime düşseydi 1 saniye düşünmezdim.

:))

O kadar kelepir diyorsun hocam.Ya bana da öyle geldi,20 bin liranın altına 120000 km üstü ancak bulunuyor.

Bilgisi olan arkadaşlar,Honda yetkili servis ekspertiz raporu ne kadar tutuyor acaba? Ve randevu vs almak gerekiyor mu?
  • milletin jazz'ın hoşafı çıkmışına utanmadan 21-22 bin fiyat yazıyor.

adamın arabası resmen yürüyen pert, fiyat 20 bin lira...

bu yaşta bu kilometrede bu temizlikte jazz, değişeni olsa bile 18 den fazla eder kafafdan söyliyim.

para kazanmak istiyosan 18'e al, 21 bin fiyat yaz sahibinden'e koy, 1 haftaya satarsın.

ama bu arabaya canım canım binilir...
  • Eğer dediğiniz gibiyse araç temiz bakılmış olmalı. İndirim istiyorsanız değişeni ve boyası var diyerek 1000 lira daha indirebilirsin fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Eğer dediğiniz gibiyse araç temiz bakılmış olmalı. İndirim istiyorsanız değişeni ve boyası var diyerek 1000 lira daha indirebilirsin fiyatı.

Hocam 18.500 istedi,18.000 'e çektim fiyatı,araca 17.800 veren fln olmuş (sanırım galerici,arkadaş bi cihazla gelip boya ölçümü yaptılar dedi).Satan kişi bu işin ticaretini yapmıyor,ev almış C-Maxını satmış bunuda satması gerektiğini belirtti.Araba temiz olsun 300-500 tl sorun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeregan

quote:

Eğer dediğiniz gibiyse araç temiz bakılmış olmalı. İndirim istiyorsanız değişeni ve boyası var diyerek 1000 lira daha indirebilirsin fiyatı.

Hocam 18.500 istedi,18.000 'e çektim fiyatı,araca 17.800 veren fln olmuş (sanırım galerici,arkadaş bi cihazla gelip boya ölçümü yaptılar dedi).Satan kişi bu işin ticaretini yapmıyor,ev almış C-Maxını satmış bunuda satması gerektiğini belirtti.Araba temiz olsun 300-500 tl sorun değil.

temiz araçta 300-500 gerçekten sorun olmamalı zaten....

forumdan takip edebildiğim kadarıyla, jazzlar zaten genel olarak sorunsuz, ekspertizini yaptırıp, gerçekten temizse durmayıp alın,

ayrıca forumda haluk23 nickli arkadaş jazz konusunda epey bilgili teknik bir konu varsa soracağın ona da sor derim...

şimdiden hayırlı olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Temiz olduğuna expertiz yaptırıp karar verin o hâlde. Satıcının dediği dışında bir şeyler çıkarsa o ödesin expertiz ücretini. Satıcının dediği gibiyse aracı alıp paşa paşa binin.

• Bende aynı kasanın cvt şanzımanlı, 60000 km, servis bakımlı ve 2005 modelini 1 sene önce almıştım(23.750 tl). Fiyat olarak istenilen rakam uygun gibi duruyor. Benim aracında sağ arka kapı sacı değişmişti. Sağ arka kapı sacı değişmiş başka Jazzlarada rastlamıştım önceden, neden aynı taraftaki kapılar acaba, sebebi nedirki?
    Benden küçük bir tavsiye: Eğer aracı alırsanız, lastikler ince yanaklı olduğundan aracı kullanırken dikkatli olun ve yollardaki çukurlara sert düşmemeye dikkat edin. Malum yollarımızın hali belli, girinti-çıkıntı bol miktarda mevcut. Ben iki kere çukura düştüm ve sol ön lastik bombe yaptığından dolayı değiştirmek zorunda kaldım(lastik Michelin marka).
  • Daha önce hiç kullanmadım,kullanan arkadaşlar memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini belirtirse çok sevinirim.

ireyal teşekkür ederim tavsiyen için,ben dikkat ederimde hanım dikkat eder mi bilmem:) Dün akşam ufak tefek çizikler olursa kızmazsın demi demeye başladı:)
  • Ayrıca 2002 ES donanımları nedir? Bazı yerlerde ESP sözü geçiyor ama,bu araçta yok herhalde ?
  • quote:

Ayrıca 2002 ES donanımları nedir? Bazı yerlerde ESP sözü geçiyor ama,bu araçta yok herhalde ?
    ESP değil EPS o, yani motordan değil de var olan bir elektrik motorundan destek alan direksiyon sistemi. Bende 2005 modeli vardı düz vites, ama yazdıklarınıza göre ben çok ucuza vermişim, 18 bin e sattım Kasım başında o da zar zor, 60 bin km de idi, 2 parça değişeni olduğu için veremli muamelesi görmüştü. Donanım olarak oldukça dolu bir araç, bildiğim kadarıyla 2002 modeller ile arasında sadece jantlar 14'' sonra 15'' oldu, bir de müzik sistemi ön göğüse entegre oldu. Ayrıca 4 havayastığı, abs, klima, sunroof, elektrikli ısıtmalı aynalar, 4 teker disk fren gibi donanımlar mevcut. Hayırlı olsun, içi geniş, sorunsuz, az yakan güzel bir araçtır.

• Araçtan genel olarak memnunum. 7000 km oldu bir sıkıntı çıkmadı. Cvt şanzıman için konuşuyorum, çok rahat ve sanki elektrikli araç kullanıyormuş gibi oluyor, ama çok fazla atik bir araç değil belki cvt'den dolayıdır.
    Esp bu kasalarda bulunmamaktadır, 2009'da çıkan yeni kasalarda VSA (esp) olarak bulunmaktadır. Kontağı çevirince EPS (Elektrik Kontrollü Direksiyon Sistemi) yazısı yanar, yani ESP değil.
  • Alırken servise götüreceğim.Expertiz + hangi bakımlara ihtiyacı olduğu ile ilgili...

+Tramer sorgulaması yaptıracağım.

Başka ne yaptırayım arkadaşlar?
  • quote:

Alırken servise götüreceğim.Expertiz + hangi bakımlara ihtiyacı olduğu ile ilgili...

noter devri yaptirin hayirli olsun.
  • quote:

Alırken servise götüreceğim.Expertiz + hangi bakımlara ihtiyacı olduğu ile ilgili...

Yeterde artar bile...
  • :)))

Tramer sorgulatması yaptırdım,mesajda da belirttiğim gibi 2003 yılından bir kazası çıkıyor.Zaten ilk sahibi 2009 yılına kadar kullanmış,Anadolu sigortadan yapılmış sigorta.Aradım rica ettim,plaka+şase no verdim.İnceliyeyim arıcam dedi.

Ekspertiz için,İnallar Bursayı aradım.Yetkili servislerin para tuzağı olduğunu bilirdim de bu kadarını tahmin edemezdim,sadece kaporta+boyaya bakacaklarını,rapor vermeyeceklerini,5 dk lık iş için 150 TL alacaklarını belirttiler,bende iptal ettim randevuyu.

Özel servis buldum,arkadaşlar daha önce ki topiclerde tavsiye etmişler,bir tanesine götüreceğim.Kaporta,boya,motor,yürüyen vs hepsine bakarız 70-80 TL alırız dediler.Bende kabul ettim.

Çok teşekkürler arkadaşlar,çok yardımcı oldunuz.
  • quote:

Ayrıca aracı üzerinize almadan yani ödemeyi yapmadan, sigorta yaptıracağınız acentenizden araca kasko teklifi istemenizde yarar var. SMS sorgulamalarında çıkmayan sorunlar sigortacılar teklif hazırlarken daha detaylı bir sistemden sorgulanıyormuş, bu forumdan öğrendim bunları da, hatta sms lerde sorun görünmeyen ancak aracı aldıktan sonra iş kaskoya gelince aracın pert olduğunu öğrenenler bile olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

:)))

Tramer sorgulatması yaptırdım,mesajda da belirttiğim gibi 2003 yılından bir kazası çıkıyor.Zaten ilk sahibi 2009 yılına kadar kullanmış,Anadolu sigortadan yapılmış sigorta.Aradım rica ettim,plaka+şase no verdim.İnceliyeyim arıcam dedi.

Ekspertiz için,İnallar Bursayı aradım.Yetkili servislerin para tuzağı olduğunu bilirdim de bu kadarını tahmin edemezdim,sadece kaporta+boyaya bakacaklarını,rapor vermeyeceklerini,5 dk lık iş için 150 TL alacaklarını belirttiler,bende iptal ettim randevuyu.

Özel servis buldum,arkadaşlar daha önce ki topiclerde tavsiye etmişler,bir tanesine götüreceğim.Kaporta,boya,motor,yürüyen vs hepsine bakarız 70-80 TL alırız dediler.Bende kabul ettim.

Çok teşekkürler arkadaşlar,çok yardımcı oldunuz.

Ben renault yetkili servislerinden 2 sinden ekspertiz fiyatı alabildim, diğerleri yapmıyor zaten. Biri 70 tl, diğeri 118 dedi, 2 saat sürüyormuş işlem. Acaba başka servisleri arasanız farklı cevvap alır mısınız? İStanbul'da benim aradığım servisler bu arada.

• Alırsan yorumları bekliyoruz.

Bu araç çoğu zaman corsa polo clio gibi b sınıfı araçların arasında unutuluyor.Fakat onlardan aşşağı kalmadığı,hatta kimine göre üstün bile olduğu aşikar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.