Şimdi Ara

18.000 Araba Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Max sınırım 18.000 ikinci el bir araba almak istiyorum. Benim için önemli olan özellkler;
    - Uygun yakıt tüketimi ( Tüple bir sorunum yok ama dizel daha bir işime gelir)
    - Sağlam olması aracı aldıktan sonra sanayilerle uğraşmaya ne vaktim ne de param var.
    - Güvenli olması bir kaza anında beni koruyabilmesi.
    - Yedek parça ve bakım ücretlerinin uygunluğu.
    ve bu fiyata ne kadar olur bilmiyorum ama olabildiğince konforlu olması.

Aklımda ford fiesta eski makyajsız kasa yani 2000 2007 arası veya skoda fabia eski kasa oda 2000 2007 sanırım. Bu iki araç dışında nissan almera tekna lar da var ama piyasada çok yok ve uygun bulabilirmiyim bilmiyorum ayrıca eski kasa Citroen c3 ve hyundai getzler hakkında çok az bir bilgiye sahibim sizce bunlarımı tercih etmeliyim??
    Şimdiden yardımcı olan herkeze çok teşekkürler.

• Fiesta'ların motor sesi çok fazla. Tabi dizel düşünürseniz. Biraz rahatsızlık veriyor. Fabia düşünülebilir ama piyasası neredeyse hiç yok. 1.4 TDI ise traktör motor olarak geçer bilemedim. Almera tam F/P denebilir. LPG'ye uyumlu ve kaliteli buradaki söylediğiniz araçlardan. Getz 3 silindirli dizel bulursunuz büyük ihtimal makyajsız. Oda tehlikeli motorundan anlayan usta bulmak zor. C3 ise tercih edilebilecek bir otomobil ama Almera ile kıyaslayınca Almera daha önde.
  • 18 bine alınacak 2 tarz araba var
    1.galerici arabaları

getz
    206
    punto
    palio
    albea
    fiesta

2. tarz binici arabaları
    fiat stilo
    nissan almera
    alfa romeo 147
    hyundai elentra
    mitsu colt

sen hangi kısımda yer alıyorsan tercihini o kısımdan yapacaksın.
  • fiestanın tüplüsü dizel arabaya bu fiyatlardayken pek yanaşmayın
  • takipteyim bende bu fiyata hb araç bakınıyorum. yorumları takipteyim.
  • Sağlam ve güvenli olması diyorsunuz sonrada fiesta fabia diyorsunuz

Saydıklarınızın hepsini bir arabada bulmanız imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 27 Ağustos 2013; 20:26:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

18 bine alınacak 2 tarz araba var
    1.galerici arabaları

getz
    206
    punto
    palio
    albea
    fiesta

2. tarz binici arabaları
    fiat stilo
    nissan almera
    alfa romeo 147
    hyundai elentra
    mitsu colt

+1905
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 hafta önce açıldı
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her aracın belli bi özelliği ön plandadır, biri az yakar biri hızlı gider ama çok yakar veya sağlamdır veya ikinci elde iyidir sadece 93-98 yılları arası üretilen 1.6 motorlu corolla bunların hepsinde iyidir ama onların temizini de bulmak artık çok zor...

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Fiesta'ların motor sesi çok fazla. Tabi dizel düşünürseniz. Biraz rahatsızlık veriyor. Fabia düşünülebilir ama piyasası neredeyse hiç yok. 1.4 TDI ise traktör motor olarak geçer bilemedim. Almera tam F/P denebilir. LPG'ye uyumlu ve kaliteli buradaki söylediğiniz araçlardan. Getz 3 silindirli dizel bulursunuz büyük ihtimal makyajsız. Oda tehlikeli motorundan anlayan usta bulmak zor. C3 ise tercih edilebilecek bir otomobil ama Almera ile kıyaslayınca Almera daha önde.

Almeralara bende olumlu bakıyorum ama piaysada dogru düzgün satılık almera yok ki skoda fabialar bile daha çok bulunuyor

• quote:

1.galerici arabaları

getz
    206
    punto
    palio
    albea
    fiesta

2. tarz binici arabaları
    fiat stilo
    nissan almera
    alfa romeo 147
    hyundai elentra
    mitsu colt

Belirtmeyi unutmuşum ben aldığım arabaya en az 4 5 yıl binmeyi düşünüyorum öyle al sat işlerini sevmiyorum o yüzden binici arabalarından tercih edebilirim ancak sorum şu ki neden fiesta binici arabası değil??
  • Alfa 147 doğru tercih olabilir. 307 de düsünülebilir. O fiyata en iyi donanimlı iki araba. 307 ve fiat stilodur.

• marea veya elentra lara bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalimaR

quote:

1.galerici arabaları

getz
    206
    punto
    palio
    albea
    fiesta

2. tarz binici arabaları
    fiat stilo
    nissan almera
    alfa romeo 147
    hyundai elentra
    mitsu colt

Belirtmeyi unutmuşum ben aldığım arabaya en az 4 5 yıl binmeyi düşünüyorum öyle al sat işlerini sevmiyorum o yüzden binici arabalarından tercih edebilirim ancak sorum şu ki neden fiesta binici arabası değil??

galerici arabası diye tabir ettiğimiz sık el değiştiren bir arabadır o yüzden bu kategoriye koydum.dolu degildir 18 bine bulabileceğin fiestada abs bile olmayabilir.

• katılıyorum bende fiesta bakındım da abs si yok arkadaş ya ve temizi yok maalesef. o yüzden almera,swift,corsa ya yöneldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lippensitive

Alfa 147 doğru tercih olabilir. 307 de düsünülebilir. O fiyata en iyi donanimlı iki araba. 307 ve fiat stilodur.

Pegeot lar için hep kağıt gibi araba diyorlar o yüzden biraz mesafeliyim onlara siz hiç kullandınızmı 307 nedir görüşleriniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.