Bildirim
17000 tl ye araba tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
herkes sahibi olduğu arabayı tvsiye eder ya bende öyle yapacağm şimdi:) eğer ki tasarımı hoşuna giderse Hyundai GETZ, ben 2005 model 58000 km de kini 15 e aldım.gayet az yakıyor ve iyi..2.elide iyi...tavsiye ederim.. -
arac genismi birazcik iriceyimde:)aracta sevmediginiz bir yon varmi birde surus olarak rahatmi konforlumu surerken yoruyomu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 1 Eylül 2011; 8:47:56 > -
ford focus ghia 2001 model tavsiye ederim sizin paranızıa rahatlıkla alınır.güzel araçdır. -
guzel arac focuslar genisde benim amacim aceleci davranmayip sizlerede sorarak en dogrusunu almak -
limitimi yukselttim maksimum 20000 1 tl deseniZ ustune ekleyemem internette baktiklarimin fiyatlari ucukmu piyasami ucmus aklimda su araclar var piyasayi bilenler fiyatta yardimci olurmu
ford focus 2004-2005
megane 2004-2005
toyota corolla 2004-2005
20000 tl ye temiz bulunurmu?? -
2001-2003 demenizi anlamadım:)Üstü olsa olmaz mı?Arkadaş demiş ya herkes kendi aracını över diye,ben de kendi aracımı önerebilirim.Övmek değil ama eksilerini artılarını yazabilirim.Araç citroen c3 1.4 HDI X design.70 hp güç üretiyor.Ankara şehir içi zorlamadan kullanınca 18 krş,kafana göre takılırsan max 20 krş yakıyor.Aynı motor fiesta,206,307 gibi araçlarda da kullanılıyor.Yani rüştünü ispat etmiş durumda.Rampada benzinlilere nal toplatıyor(tork sayesinde).Getzden daha konforlu ve kullanışlı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Bence o fiyatlara alınabilecek en iyi araç.Fiyat performans olarak değerlendirmek lazım.207 c3 ün şasesi üzerine kuruldu.Yüksek kabin oldukça rahatlatıcı.Bagajı o yıllarda sınıfının en genişiydi.206dan daha konforlu ve geniş.2 airbag,soğutmalı torpido,direksiyondan kumandalı cd li müzik sistemi(o yıllarda 206,fiesta gibi araçlarda kasetçalar vardı),direksiyondan kumandalı yol bilgisayarı.Açık kapı vs kaldığında sesli ve yazılı uyarı sistemi,ayarladığınız hız aşıldığında sizi sesli uyaran sistem,yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi,parmagınla çevirebileceğin,sürüşe duyarlı direksiyon vs var.Şehir içinde gayet konforlu,şehir dışında biraz yol sesi alıyor ama sınıfının gerisinde değil bu konuda.İç malzeme plastik ağırlıklı ama punto gibi kötü değil bence.Sıcak görünce koku vs yapmaz kesinlikle.(Kimse kusura bakmasın,başka araçları kötülemek değil amacım,tecrübelerim bu yönde olduğundan yazmak zorunda hissdiyorum).Eksi sayılabilirse ,eksiler sert suspansiyon(yol tutuş şahane ama),sürücü koltuğunun aşağı yukarı ayarlanamaması(yüksek oturma pozisyonu görüş için iyi ama uzun yolda bacaklar yoruluyor),araka camlar açıkken bozuk yola girince tıkır tıkır sallanması.
2005 in sonunda aldım,o zamana dönsem yine alırım.Hiç yolda bırakmadı,yağ,su,balata,lastik vs dışında masraf yapmadım.102 bini devirdim.Daha ne olsun.
Velhasılkelam:) kesinlikle tavsiye ederim.Şu günlerde piyasa yüksek ama temiz bulursanız uzun yıllar binebilirsiniz.Arkadaşım 2003 te almıştı,350 bin yaptı (sorunsuz).Araç gökyüzü mavisi olursa birde çelik jant taktın mı harika olur.Citroeni bilen bilmeyen konuşur,aldırmayın.Bana fiesta niye almadın,motoru daha iyi diyen(ki motorlar aynı)aklıevveller bile olmuştu.
Ne alırsanız alın ,hayırlı olsun arkadaşım.Sorunuz olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
-
ben olsam 2-3 daha koyar, yeni kasa fabia alirdim. Ici cogu b sinifi araclar cok daha genis
edit: yahu bu arada sen rahat rahat I yerine i koyuyosunda ben cesaret edemiyorum simdi gelir biri ceza verir diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 4 Eylül 2011; 14:54:48 > -
grande punto veya fıesta ya ne dersınız arkadaslar 2004 2005 2006 model -
arkadaslar arac onerirken kac tl onuda yazarsaniz sevinirim on gune en gec almak istiyorum 20000 tl ye alinabilecek en yeni ve kaliteli ne tur bir arac alirim onun pesindeyim fikirleriniz cok kiymetli benim icin -
20 bin liraya 2008-2009 skoda fabia bulursun.İçi geniş,çoğu malzemesi volkswagen yapımıdır.Az yakar.İçeri ses alır(doğru lastik seçimi ile sesi en aza indirebilirsin),aynı sınıftaki araçlardan daha konforludur ama yol tutuşu zayıftır.Seri arabadır. -
Neden bilmiyorum 20 bin TL ya otomobil önerisi isteyen herkese bu aracı öneriyorum. Zamanında kendim için bakarken çok mantıklı gelmişti bana belki ondandır. Neyse; Nissan Almera 1.5 Tekna ya bir göz gezdirin derim. -
2. el piyasası güçlü olan Opel Astra da düşünebilirsiniz. Örnek ilan:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-acil-satlik-lpg-li-58097196/detay/ -
quote:
Orijinalden alıntı: guduk68
2. el piyasası güçlü olan Opel Astra da düşünebilirsiniz. Örnek ilan:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-acil-satlik-lpg-li-58097196/detay/
ilgin icin tesekkurler ama 11 yillik astraya o para verilmez daha genc bir arac alinabilir sanirim 2000 model bir astra 19750 edermi tam bir fikrim yok ama yinede tesekkurler -
chevrolet lacetti dicem bende :D
marka fanatizmi falan değil c segmenti 2001-2002 model araba alacağıma o fiyata 2004-2005 model araç almak daha mantıklı gelir bana
mesela bizde 2004 model lacettimizi satıyoruz hiçbir değişeni olmayan sadece ön ve arka tamponlarda lokal boyaları olan aracımızı 17.500 e bırakmayı düşünüyoruz kilometresi 96 bin de zevkle kullanılabilecek geniş,donanımlı,performanslı bir araba
satmak için her aracı satarsınız gerekirse piyasasının 500 lira 1000 lira altına verirsiniz kapış kapış gider ama nispeten daha kolay satılan bir araba arıyorum derseniz focus1 megane1 gibi daha piyasası oturmuş araçlara bakabilirsiniz ancak bu fiyata da bu araçların ya birsürü değişen parçaları oluyor yada kilometresi hatrısayılır bi yükseklikte oluyor tercih sizin...
iyi günler -
benim getz de satılık düşünürsen 1.3 gls benzinli 2005 model 79.000kmde hasarsız araç , istanbuldayım 15bine bırakırım -
Getz almayı düşünürsen 1.5 crdi motor hariç alma. O motor o kasayı rahat bırakmıyor. Gecen sene kulanmıstım bu senede nasip oldu insan böyle bi arabadan böyle performans görünce aptal bi gülümseme ister istemez olusuyo. Gerçekten çok güzel araba 18000 tl ye 2008 model temiz az km yapmısını bulmak mümkün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X