Şimdi Ara

170 YTL en iyi nasıl değerlendirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, doğru bildiniz bayram harçlığım ve biriktirdiğim para...

Bunu en iyi nasıl değerlendiririm?

• üstüne 150 de ekle git taksime bir hava al gel.. ayy pardon içini boşalt içinde kalmasın sonra dert olur
  • Milletin cebinde akrep var. Bana kimse bir şey vermedi. Güya harçlıklarla sistemi upgrade edecektim.
  • iddaa oyna
  • tabiki yani başka ne yapılır rus bul
  • Bende de birikmişlerle birlikte toplam 505 var. Ben napayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kameralı kalem al..130 ytl
    şimdi moda zaten
  • 17 tane iddaa kupanu yap. 10 misli olsun her biri
  • little big veya levi's e giderdim
  • Git repo yap

Alan var alamayan var kardeşim ne söylüyorsunuz kaç para harçlık aldığınızı 18 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve toplamda 100 lira aldım 50 amcam 50 annem

• Kıyafet üst baş alabilirsin.

Bilgisayarında yükseltmeler yapabilirsin.

Yeni bir elektronik alet alabilirsin.

Kitap alabilirsin.

DVD-VCD film alabilirsin.

Hepsiyle tuvalete gidebilirsin.

Rahat konforlu bir yastık alabilirsin.

Bana havale edebilirsin, söz veriyorum en iyi şekilde değerlendireceğim.
  • Ben bi 200-250 YTL toplarsam yeni akvaryum almayı planlıyorum.Zaten şimdiki akvaryum sistemimi daha büyük bir tanka göre kurmuştum.Alıp içine bitki felan yetiştirdikten sonra balıklarımı aktaracağım.Off off süper hayallerim var:d
  • 170 YTL oldukça iyi bir yatırımın başlangıcıdır. Benim tavsiyem altın fiyatlarını izle ve ve 24 ayar gr altın al.
    Altın fiyatlarına gelince bugünlerde abd de 700 milyar dolarlık para şirketlerine bir destek için kongreden geçememiş ama perşembe günü tekrar geçmesi kesin gibi beklenen bir karar var. Bu karar öncelikle çıksın dünya borsaları hızla yükselişe geçsin ki bu arada da altın hızlı bir şekilde düşüş yaşayacaktır. Eğer bu günlerde alırsan tahminim altın ciddi bir şekilde kaybettirebilir. Ama piyasaya abd deki kararla para pompalanması ile altının en düşük zamanını yakalayıp satın alabilirsen uzun vadeli güzel bir yatırım yapmış olursun. zira abd de bu ek para çıksa bile krizler dünya da bitmeyecek ve krizler oldukça en hızlı altın yükselir. Hayatta her zaman bir köşede altın bulundurmak en akıllısı. neden senin 170 YTL tasarrufun başlangıç olmasın...

bu parayı küçük görenlere gelince. Allah size akıl versin . Sizler zaten reklamların esiri olup lüküs hayat piyesini bana hatırlattınız..... sen bunlara uyma kardeşim tasarruf bize lazım...Malum ne demişler "ayranı yok içmeye faytonla gider sıçmaya"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultanlı -- 1 Ekim 2008; 1:50:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hasannn9

kameralı kalem al..130 ytl
    şimdi moda zaten

o nasıl oluyo hocam link felan varsa verirmisin?
  • ticaret yap,170'e al 200'e sat,sonra 250 falan öyle öyle zengin olursun.
  • Bana 2 tane A-data 1gb 333mhz ddr-sodimm ram alsana
  • harici HDD al
  • Yok artık bende bugün 170 ytl topladım tam olarak.
    Aslında topladım denemez 150 lira dayım verdi 20 lirada kuzen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbazukA

tabiki yani başka ne yapılır rus bul

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.