Şimdi Ara

170 lilk MİTO illa ki Q.V. midir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç gündür mito yu araştırıyorum malesef dizellerin otomatiği yok o yüzden benzinli tercih etmek zorundayım benzinlide otomatik olan 135 155ve 170 lik seçenekler var anladığım kadarıyla. şimdi ben bir adet 170 lik otomatik mito buldum araç hakkında satan kişinin pek bir bilgisi yok malesef. o yüzden donanım paketi nedir çok merak ediyorum . en çok merak ettiğim konu ise bu 170 lik araç illaki Q.V. midir? ve bu araçta D.N.A. teknolojisi standart olarak var mıdır (çoğu versiyonda yok anladığım kadarıyla)
    deneyimli arkadaşların ciddi yorumlarına ihtiyacım var bir iki gün içerisinde aracı alıcam
    birde aktif süspansiyon olayını öğrendim bu dna teknolojisinden ayrı birşey sanırım
    sileceklerin altından nasıl anlarız resim linki falan veremezmisiniz? saygılar...

• alfanın ana websitesinde 170 hp nin sadece q.v. de bulunduğunu söylüyor ama benim bulduğum araçta dört yapraklı yonca logosu yok ve egzoz ucu tek demekki bu araç 170 hp değil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 25 Şubat 2013; 0:53:37 >
  • 135lik olan TCT, digerleri manuel. Ayrıca 170likler qv diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QVler manuel diye biliyorum.

Belki chip yapmislardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 25 Şubat 2013; 17:01:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkür ederim denediğim araç otomatik ti demekki araç kesinlikle 170 değil saygılar
  • birde bu multiair 135 ile 170 arasında donanımsal ne gibi farklar vardır? arkadaş chip falan dedi de merak ettim illaki bi artısı vardır mekanik olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRRoUnDeR

birde bu multiair 135 ile 170 arasında donanımsal ne gibi farklar vardır? arkadaş chip falan dedi de merak ettim illaki bi artısı vardır mekanik olarak ?

Blok aynı.Daha büyük turbo ve intercooler var.Tabi biraz da resmi yazılım ayarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Linea performansı bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qv manuel, 170hp, otomatik klimalı, 17" cantlı olur. Yonca simgesi vardır. Spolieri vardır. İçi tamamen siyahtır. Bunlar yoksa qv değildir.
  • teşekkür ederim bu süre zarfında araştırmaya devam ettim ve o araç olmadı başka bi araç buldum 1.4 tb multiair tct 2011 model 10 000 km de kazasız city donanım ek olarak arka spoiler sportif kumaş koltuk ön sis farı aluminyum eşik çıtası otomatik klima ön kol dayama 17 jant krom kaplı çift egzos (kendi yapmış) otomatik yanan farlar kararan iç dikiz aynası vs var göze çarpan özelliklerden sadece cruise kontrol f1 vites blue me otomatik katlanan yan ayna yok araca 39 istiyorlar ne diyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.