Şimdi Ara

17 yaşında okula lamborginiyle giden kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• amerikadaki insanlar bizden fakir herhalde çok garip bir şey görmüş gibi acayip bi tepkileri var ehuehehe

Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.
  • Kardeş 16 yaşında altımda e93 kasa bmw m3 vardi ki ozamanlar o son kasaydi f30 falan daha çıkmamıştı o zaman herneyse liseye onla gidiyordum millet arkamdan vayy falan diye bağırıyordu Arabın ustine falan atlıyorlardı videodaki tepkiler az bile benim gorduklerim karsisinda hele m3 değilde lambo ile gitsem ne yaparlardı dusunemiyorum bile .Hemde burası özel bir okuldu.Devlet okukuda değildi yani fakir kimse yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 5 Temmuz 2016; 2:00:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sochic

Kardeş 16 yaşında altımda e93 kasa bmw m3 vardi ki ozamanlar o son kasaydi f30 falan daha çıkmamıştı o zaman herneyse liseye onla gidiyordum millet arkamdan vayy falan diye bağırıyordu Arabın ustine falan atlıyorlardı videodaki tepkiler az bile benim gorduklerim karsisinda hele m3 değilde lambo ile gitsem ne yaparlardı dusunemiyorum bile .Hemde burası özel bir okuldu.Devlet okukuda değildi yani fakir kimse yok.

owmaygawd
    Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.
  • XT9 kullanıcısına yanıt

• Breh breh breh. Fazla pahalı değil esasında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.