Şimdi Ara

17 de yazın çalışmak GEL BIRADER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaş 16ı doldurdum 17 den gün aldım lise 3 e geçicem bu yaz mutlaka çalışmam gerek ilk aklıma oteller geldi galiba ailenin izniyle ise giriliyormuş daha önce bir tecrübem olmadı o yüzden aklıma komilik geldi siz ne önerirsiniz sizce ne işine girmeliyim NOT:antalyada oturuyorum NOT2:LÜTFEN YARDİMM EDIN NOT3:ŞIMDIDEN YORUMLARINIZ IÇIN TEŞEKKÜR EDERIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamon

• karındaşlar yapacağınız işler belli. düğün salonunda garsonluk, lokantalarda komilik, orda burda çıraklık bilmemnelik yani amelelik. Tabi tüm bu tecrübeler okulun bitmesini istememenize sebep olacak sizi iş hayatından soğutacak.
    simetri seti 80 tl ye satıyorum. 3 hamle ve deneme de mevcuttur elimde ! ==> http://forum.donanimhaber.com/m_78242259/f_//tm.htm#78242259
  • Calis kardesim, alis is hayatina iyi kötü. Yarin "30unda issiz gücsüz" diye konu acmaktan iyidir.

Insallah istedigin isi bulursun, basarilar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun bende galiba otele komilik e gircem en azından restarant gibi yerlerde 500 veya 600 e çalışcagıma otelde asgari ücrete çalışırım birde otele 97 DOĞUMLU BIRI AILE IZNIYLE GIRILEBILIRMI

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

Sağolun bende galiba otele komilik e gircem en azından restarant gibi yerlerde 500 veya 600 e çalışcagıma otelde asgari ücrete çalışırım birde otele 97 DOĞUMLU BIRI AILE IZNIYLE GIRILEBILIRMI

Bilen varmı?

Orijinalden alıntı: nazsensay

antalya ve istanbulda bu tarz iş bende arıyorum düzgün bi yerde tanıtım belki garson mutfak yardımcısı (bulaşıkçı değil) duyduğunuz bilgiğiniz yerler varmı?

Otellere bak lokanta tarzı yerlerde hem az para hem fazla mesai oluyor yaş tutarsa otel en iyiside ben 97 doğumlu yun acaba girebilirmiyim ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Basarir11

Otellerde insan kaynakları departmanına gidip çalışmanız için gerekli belgeleri ve çalışan arayıp aramadıklarını sorabilirsiniz. 18 yaşından küçükler de SSK ile çalışabilir.

Yani otellerde 18 yaşından altında kişilerde çalışabiliyor çok sağol bu kaç gündür aklıma takılmıştı

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

quote:

Orijinalden alıntı: Basarir11

Otellerde insan kaynakları departmanına gidip çalışmanız için gerekli belgeleri ve çalışan arayıp aramadıklarını sorabilirsiniz. 18 yaşından küçükler de SSK ile çalışabilir.

Yani otellerde 18 yaşından altında kişilerde çalışabiliyor çok sağol bu kaç gündür aklıma takılmıştı

Evet çalışan çok kişi gördüm. Ayrıca her otelin engelli insanları çalıştırma zorunlulukları var belki bu mesajı okuyan kardeşlerimiz olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 yaşındayım yazın Dekare teknik servis bilgisayar teknisyenliği işim hazır
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.