Şimdi Ara

17 Bine Kadar Otomatik Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alacağım aracı eşim kullanacak ve direksiyon konusunda çok tecrübeli değil. Aracı 1-1,5 sene kullanacağız ve daha sonra değiştirmeyi planlıyorum. İşimden dolayı çok fırsatım yok bu yüzden servise gitme ihtiyacı hissetmeyeceğim bir araç olmalı. Sizlerden tavsiye istiyorum ve araç için belirlediğim kriterler şunlar.

* Otomatik vites
    * Satarken kolay satabilmeliyim
    * 2 sene problem çıkarmayacak
    * Maks . 17 bin tl
    * ABS (mümkünse)
    * Klima
    * Yakıt farketmez
    * Bayan için ideal (küçük kasa)
    * Motor 1.2 olmamalı

Link tavsiyesi de verebilirsiniz. Ararken hangi marka ve model aramalıyım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

• Ben de aynı şartlarda araba arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

Sevgili dostlar

Alacağım aracı eşim kullanacak ve direksiyon konusunda çok tecrübeli değil. Aracı 1-1,5 sene kullanacağız ve daha sonra değiştirmeyi planlıyorum. İşimden dolayı çok fırsatım yok bu yüzden servise gitme ihtiyacı hissetmeyeceğim bir araç olmalı. Sizlerden tavsiye istiyorum ve araç için belirlediğim kriterler şunlar.

* Otomatik vites
    * Satarken kolay satabilmeliyim
    * 2 sene problem çıkarmayacak
    * Maks . 17 bin tl
    * ABS (mümkünse)
    * Klima
    * Yakıt farketmez
    * Bayan için ideal (küçük kasa)
    * Motor 1.2 olmamalı

Link tavsiyesi de verebilirsiniz. Ararken hangi marka ve model aramalıyım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Clio hb otomatik bulunabilir 2002-2004 arası...

• Clio Hb ler nasıl tavsiye edermisiniz yoksa fiyat aralığında olduğu içinmi belirttiniz.
  • Mitsubishi Colt, 2006-2008 model arası bulunur.
  • Peugeot 306'lara da bir bakın derim.Sedan kullanıyorum imzamdaki araç ve çok memnunum.
  • benim 17.000 Bütçem var lacetti düşünüyorum 1.6 Sx modeli ideal çok şık araçlar bana sorarsanız o fiyata alınabilecek en güzel araba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 Bine Kadar Spor Araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Mitsubishi Colt, 2006-2008 model arası bulunur.

Ben neden bulamıyorum bu fiyatlarda temiz colt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

Clio Hb ler nasıl tavsiye edermisiniz yoksa fiyat aralığında olduğu içinmi belirttiniz.

Ben kullanmadım ama yakın bir bayan arkadaşım 3 sene kullandır RXT otomatik modelini..
    Hiç şikayet ettiğini duymadım
  • Tarif Honda Jazz diyor ama malasef fiyat demiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serghat

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Mitsubishi Colt, 2006-2008 model arası bulunur.

Ben neden bulamıyorum bu fiyatlarda temiz colt

araç ömürlük sağlamlığa sahip bu nedenle ilk sahipleri uzun süre kullanıyor. sonra satacaklarında ise yüksek ihtimal ilan bile açmadan tanıdıklarına satıyorlar. Tam bir mantık aracı.

Ben kendi aracımı yeni aldım, eşim colt'u sever mi sevmez mi çekinerek. ancak beğendi, satıp yeni kasa alacağım. Çok temiz ancak fiyat olarak 17'nin üzerinde maalesef.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-akademisyenden-hasarsiz-temiz-sorunsuz-73257144/detay/

2-3 ay sabrederseniz LPG'siz, ufak tefek masraflı ( 4 lastik gibi) bulursunuz 17bine bence. ancak yine benim sattığım fiyata mal olmuş olur. Bir de yaz geliyor fiyatlar artar.

• Hocam temiz Colt bulmak kolay, otomatik bulmak zor.

Ayrıca yazdığınız fiyat çok yüksek.
  • aynı kriterlerde bende anneme araç bakıyorum

birkaç gün önce manuel vites clio'muzu sattık rxt 2001 model
    rxt ler için söylüyorum
    çok güzel araçlar
    fakat otomatik deyince 100000km üzeri başınız ağrıyabilir dediler renault ustaları, eski kullanıcılarına bağlı
    birde piyasada clio lar çok el değiştiriyor
    temizini bulmak zor

ayrıca colt geri kaçırmama (hillholder)özelliği yok diye biliyorum

bugün opel servisindeydim,
    corsaları sordum
    2003/2006 arası corsa c Z14XZ motor nolu (üretim yılına tekabül eden bir kod sanırım) otomatik bulursanız 100000nin altında kaçırmayın dediler

1-zaten araştırdığım kadarıyla diğer corsa otomatikler üzebiliyor, easytronikler kesinlikle uzak durulmalıymış...

2-colt geri kaçırıyor, onun dışında herkes memnun...

3-getzler üzerinde pek fazla bilgim yok, araştırmalı...

4-palio speedgearlarda tavsiye ediliyor ama fiata nekadar güvenilir acaba yüksek km li araçlarda, bu bir muamma...

5-jazzlar süper, ama pahalı, maalesef elenme nedeni...

6-picantoları çok merak ediyorum, araştırmalı...

7-yarislerde var, eski arabam manuel yaristi, kesinlikle sorunsuz ve manueli çok iyi, ama otomatiğinde hillholder yok ve 1.0 motorlar çok kullanışsız, özellikle yokuşlarda bayılması herkesin dilinde...

8-spark çok düşük cc li, sanırım çok güçsüzdür, onun dışında bilgim yok

9-206 veya 106 yı peugeot olduğundan eliyorum, kimse kızmasın, zevk meselesi diyip kestirip atayım:)

10- kendi arabam c4 picasso ama citroen c3 ler konusunda ciddi anlamda sıkıntı var, o yüzden citroenden şimdilik uzak durmalı, düşük km li c1 bulmak olası olsada sensodrive bir huzursuzluk yaratıyor, kendi arabamdan biliyorum, fakat süper keyifli arabalar, c1 düşünülebilir...

11-micra, tam bayan arabası, ama 20000 nin altında yok, olsa hiç başka birşeye yönelmem...

tecrübelerini ekleyecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

• ha birde punto ve fiesta var

fiesta kronik sorunları ve hararet yapması nedeniyle otomatikleri pek ömürlü değil

bilenler bilir,

motor hararet yaptımı ömründen ömürler gider

punto ise, sanırım o da pahalı,eşe olur ama anneye pek gitmez, onun dışında pek araştırmadım
  • aklıma geldikçe ekliyorum, diğer konularada yazdım, dört bi kanaldan araştırma içindeyimde:))

12-fiesta...

13-punto...

14-sirionu herkes çok övüyor ama piyasadan çekilmiş olması pek bir olumsuz...:)

15-pandanın geri kaçırması ve pek fazla panda hakkında yorum bulamamam soru işareti , e birde fiat tabi, ama zamanının yılın otomobili ödülünü almış arabası...
  • Bende pegeout 206 vardı otomatık 65 kmde boyasız kazasız araçtan memnundum sanzımanı güzeldi ama teneke gibi her yerınden ses gelıodu 17500 sattım.
    Cok arastırdıktan sonra full+full 2002 clio rxt orjinal 35 kmde garajda pilottan aldım.16500 aldım ama arac yattıgı ıcın baya masraf vardı onuda temızlıgıne verdım yani 17500 mal oldu.Aractan cok memnunum cok lüks bence iyi kaçıyor ,çok yakmıyordu ama ben yınede lpg taktırdım perofrmansını hıc etkılemedı cok az yakıyor çok kacıyor dıyebılırım.
    O paraya alabılecın en guzel araba clio rxt dır .Benim gibi temiz bulabılırsen kacırma derım
  • 2004-2005 hyundai getz.
  • Kesnlikle 2004-2005 arası fiesta 1.6 comfort
    çok yakar ama otomatiği sorunsuzdur.. LPG tavsiye ederim

Üste bir arkadaş hararet yapıyor demiş sanırım o dizellerde kullanılan ASM şanzumandan bahsediyor... O şanzuman değil bu kesinlikle eski ve makyajlı kasa 1.6 comfort modelinde öyle bir sorun yok... Şuana kadar ne bu modelde nede yeni kasa 1.4 titanium OV seçeneğinde şanzumanla ilgili şikayet duymadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 9 Şubat 2012; 22:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Kesnlikle 2004-2005 arası fiesta 1.6 comfort
    çok yakar ama otomatiği sorunsuzdur.. LPG tavsiye ederim

Üste bir arkadaş hararet yapıyor demiş sanırım o dizellerde kullanılan ASM şanzumandan bahsediyor... O şanzuman değil bu kesinlikle eski ve makyajlı kasa 1.6 comfort modelinde öyle bir sorun yok... Şuana kadar ne bu modelde nede yeni kasa 1.4 titanium OV seçeneğinde şanzumanla ilgili şikayet duymadım..

doğrudur tabi ama 17000 tl ye kadar dediğiniz arabadan yok, genelde 20000 tl civarı istiyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.