Şimdi Ara

17 Bine Kadar Otomatik Araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrte

Bende pegeout 206 vardı otomatık 65 kmde boyasız kazasız araçtan memnundum sanzımanı güzeldi ama teneke gibi her yerınden ses gelıodu 17500 sattım.
    Cok arastırdıktan sonra full+full 2002 clio rxt orjinal 35 kmde garajda pilottan aldım.16500 aldım ama arac yattıgı ıcın baya masraf vardı onuda temızlıgıne verdım yani 17500 mal oldu.Aractan cok memnunum cok lüks bence iyi kaçıyor ,çok yakmıyordu ama ben yınede lpg taktırdım perofrmansını hıc etkılemedı cok az yakıyor çok kacıyor dıyebılırım.
    O paraya alabılecın en guzel araba clio rxt dır .Benim gibi temiz bulabılırsen kacırma derım

dediğim gibi eski bir rxt clio kullanıcısı olarak süper bir araba tabi temizi,
    ama renault servisi fiyatta çok üzüyor
    birde sizin gibi düşük km bulmak imkansıza yakın
    keşke, ama otomatik yüksek km olması çok büyük soru işareti...

• quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Kesnlikle 2004-2005 arası fiesta 1.6 comfort
    çok yakar ama otomatiği sorunsuzdur.. LPG tavsiye ederim

Üste bir arkadaş hararet yapıyor demiş sanırım o dizellerde kullanılan ASM şanzumandan bahsediyor... O şanzuman değil bu kesinlikle eski ve makyajlı kasa 1.6 comfort modelinde öyle bir sorun yok... Şuana kadar ne bu modelde nede yeni kasa 1.4 titanium OV seçeneğinde şanzumanla ilgili şikayet duymadım..

doğrudur tabi ama 17000 tl ye kadar dediğiniz arabadan yok, genelde 20000 tl civarı istiyorlar

Malum sahibinden.com fiyatları onlar, ciddi satıcı varsa o fiyata inerler... Ben 2006 makyajlı model olanını 2009 yılında 12.000 lm iken 17.500'e almıştım... Şuan bakıyorum 23.500 istiyorlar 100.000 km olana artık kime satacaklarsa piyasası kesinlikle bu değil olmaz olur diyen varsa şuan bendeki 2006 51.000 km'de 20 verene satarım çünkü olması gereken 19-20dir.. 2004-2005 eski kasaların ise 17-18'dir.. Daha fazla etmezzzzzz

• getz 1.4 dohc motor ve picanto 1.1 motor otomatik üzerinde yoğunlaştım
    sanırım bulursam kaçırmam

Orijinalden alıntı: Buffa

Clio Hb ler nasıl tavsiye edermisiniz yoksa fiyat aralığında olduğu içinmi belirttiniz.

hiç tavsiye etmem. etmememin sebebide cliolarde enjektör sorunu olması. enjektörleri çok hassas. 2 ayrı clioda 2 enjektör seti yedim. birinde de motoruda yedi.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.