Şimdi Ara

17 aydır geliştirdiğim çok oyunculu rekabetçi fps oyunu -Nokta (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
30
Favori
30.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
781 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vay be ilk başlığın açıldığı zamanlar helal olsun adam yapmış diyordum belki yorumum da vardır :D
    Şimdi aradan yıl geçmiş oyun kısa zamanda piyasaya çıkıyor
    Helal lan Yusufi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten de oyunun oynanışı, silahla ateş etmesi, silah sesleri ve özellikle de grafikleri çok güzel olmuş. Far Cry 4 mü idi sanırım 5'di, aynı onun grafiklerine benzettim.

  • 8 gün sonra çıkıyor mu hocam. Gerçekten oldukça güzel gözüküyor.

  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, Oyun 6 gun sonra çıkıyor. Steam genelde oyunu çıkartmadan önce kendileri review ediyor. Şuan Review sürecinden geçti. Yapılacak çok şey vardı maalesef projenin daha da uzamaması adına vazgeçmek zorunda kaldım. İlerde sürüm sürüm özellikler, modlar haritalar eklenebilir eğer ilgi olur ve development'ın devamına talep olursa. İstenilen hedef Türkiye'nin çeşitli yerlerini oyundaki grafik kalitesinde güzel haritalara dönüştürüp değişik modlarla türkçe destekli oyun çıkarmak ama bu hedefi realize edecek suan hiçbir plan, ekip bütçe falan yok 


    Böyle bir oyunu tek başına geliştirmek beni gerçekten çok bezdirdi diyebilirim. Hele full time işlerin arasında. Sırf ben de Türkiye'de neden çok kötü kalitede fps oyunları var eli düzgün bir şey hiç yapılamıyor mu düşüncesiyle projeye 3 sene önce start vermiştim. Kendimi de test etmek açısından bakalım ben girişsem ben de mi vasat kalitede bişey ortaya çıkartacam günün sonunda diye merak ediyordum açıkçası. Türkiye'de oyunu görüp benimle iletişime geçen birçok hyper casual firması oldu developer pozisyonları için bu süreçte. Bir çok görüşmeyi de garip buldum. Benim hiç profesyonel hyper casual oyun geliştirme tecrübem yok yapboz oyunu yapmak için beni pozisyonda değerlendiriyor benim hyper causal, mobil oyun alanında hiçbir projem herhangi bir alakam olmamasına rağmen.


    Bundan sonra tek başıma tekrar böyle bir oyun geliştirir miyim sanmıyorum. Gerçek şu ki oyunun türünden dolayı böyle bir projeyi monitize edilebilecek hale getirmek için çok daha uğraşmak gerekiyor. Geçen aylarda bir arkadaşımla oyunu test ediyordum arkadaş sürekli Valorant oynayan birisi. Kendisi ister istemez Valorant'ta bu var bu oyunda niye yok, Valorant'taki oyuncu kitlesini nasıl çekersin tarzında sorular soruyordu. Yani bi açıdan çok komik benim hiç öyle planım yok Valorant'ın V'si ile kıyaslama yapmam hayalperestlik olur bu proje benim kendi kisisel tek başıma odamda oturup yaptığım bir şey. Ama türü FPS olunca böyle şeyler normal oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 20 Aralık 2022; 19:25:52 >




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.