Şimdi Ara

17 adet kazaya karışmış temiz volvo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volvo s40'ları incelerken gözüme takıldı. 17 kazaya karışmış araç nasıl temiz oluyor onu çözemedim.

dip not yazmış değişen yok diye

ŞİRKET ARAC TEK YETKİLİ KİŞİ TARAFINDAN KULLANILMIŞTIR.
    Mesaj: (1/2) Kayitlarimiza gore ***6324 Sasi no lu arac 17 adet kazaya karismistir. KZ1: 09/05/2015 Carpma 1530TL KZ2: 09/04/2015 Carpisma 5642TL KZ3: 01/12/2014 Carpma 699TL KZ4: 24/11/2014 Carpisma 2029TL KZ5: 24/10/2013 Carpma 574TL KZ6: 14/10/2013 Carpma 1601TL KZ7: 29/11/2012 KTT-Carpma KZ8: 04/09/2012 Carpma KZ9: 12/08/2011 Carpma 1298TL KZ10: 13/06/2011 Carpma 573TL KZ11: 02/05/2011 Park Halinde Carpma 1380TL KZ12: 07/09/2010 Park Halinde Carpma 761TL KZ13: 05/06/2010 Park Halinde Carpma 933TL KZ14: 28/12/2009 Park Halinde Carpma 835TL KZ15: 11/05/2009 KTT-Carpma KZ16: 07/10/2008 Mesaj: (2/2) Carpma 322TL KZ17: 21/01/2008 Carpma 2814TL EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 5 TL'dir. Sorulariniz icinhttp://goo.gl/JmGroF YASAL UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz.MESAİ SAATLERİNDE GÖRÜLEBİLİR.(İSTOÇ)ETEK ALTI BOYALI ...GENEL İŞLEMLER ARACIN SÜRTMELERİNDEN KAYNAKLIDIR. DEĞİŞEN YOKTUR.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-temiz-s-40-237182248/detay

arabada güzelmiş ama bunu alsak son sahibi olur muyuz?

• özür dilerim herkesten ama arabanın anasını bellemişler, hala temiz nasıl olabiliyor? yaz oraya adam gibi
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Daha enteresan bir şey var. araba şirket arabası ve tek kişi tarafından kullanılmış. 17 kazayı tek kişi yaptıysa bu adama araba tahsis eden şirkette çalışmak isterdim. arabayı nereye park ediyorsa sürekli park halinde çarpma kaydı var
  • babamın eski şirketinde bir araç vardı, arabayı kullanan adam her gün kaza yapıyor diye herifi en son uyardılar, sonra takla atıp yalan söylemiş benim suçum değil diye, kamera kayıtlarına ulaşıp adamı kovdular şirket malına değer vermediği için. buna da aynı şey yapılmalı nasıl bir insan evladısın sen diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Daha enteresan bir şey var. araba şirket arabası ve tek kişi tarafından kullanılmış. 17 kazayı tek kişi yaptıysa bu adama araba tahsis eden şirkette çalışmak isterdim. arabayı nereye park ediyorsa sürekli park halinde çarpma kaydı var

amacı dışında kullanılan kelimelerin başında geliyor "Temiz"

yıkayınca her şey temiz oluyor

• Çarpışan araba bile bu kadar çarpmıyor sağa sola o değilde çarpışan arabaya binip çarpmamaya dikkat eden hatta biri çarpınca da kızan bi milletiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

özür dilerim herkesten ama arabanın anasını bellemişler, hala temiz nasıl olabiliyor? yaz oraya adam gibi

Belki de temiz bellemişlerdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el ilanlarına bakarken temiz kelimesinin geçtiği ilanlara bakmıyorum. ikinci el ve temiz aynı cümlede kullanılacak sözcükler değildir.
  • 500-600 tl arasındaki hasarlar ne olabilir? Ayna kırılsa, tampon ezilse, far camı çatlasa, silecek kopsa bile Volvo gibi bir aracın servisinden 1000 tlden aşağı çıkamazsın diye düşünüyorum.

• aslında sahibinden artık ilanların altına yorum alabilmeli ve o yorumlar kalıcı olmalı böylelikle görün bakın hem fiyatlar ciddi manada düşecektir hemde ortalıkta böyle milleti kerizleyenler yok olacaktır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Merhaba,

Bazı çalışanlar şirket araçlarına ufak tefek çarpmalardan sonra rapor tutmak yerine park halinde çarpma diye form doldurup imzalıyorlar.

Özellikle karşı taraf hatalı ise zaten alttan almak için her şeyi yapıyor, vakit kaybetmek istemeyen üşenen sirket aracı sürücüsü de tamam

yavrum devam et o zaman boşver deyip geçiştiriyor.

Şahıs arabası olsa eminim böyle yapmaz çünkü hatası olmadığı durumlarda yok yere prim artışına sebep oluyor.

Ama tabi böyle şahsi araç olmayınca eşek niyetine kullanılabiliyor.

Konuyu açan arkadaş için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ben hala şirket aracı peşinden koşanların psikolojisini anlayamıyorum.

Mantıklı bir sebebi olmalı.

Şirket aracı kullananların %90 ı arabanın anasını ağlatıyor.

Kendi aracını utanmasa sırtında taşıyacak, park halindeki aracının camına ellerini dayayıp "kaç basıyo lan" heyecanını yaşayan masumlara bağıracak kadar haysiyetsiz

bir arkadaşım vardı ki, şirket aracının bir kulağının arkası kalmıştı öpülmedik. Bu hallerini gördükten sonra da selam vermez oldum zaten bir daha. Pay biçin.

Bir diğer şirket aracı kullanan kuzenime de rapor tutmadığı için hasarı kitlemişlerdi. Acaba çocuk o konularda cahil iye mi bunu yaptılar yoksa düzen böyle mi bilmiyorum.

Kendisi olayın konuşulmasını istemediği için de doğru dürüst bir şey öğrenememiştim.

• çoğu kazalar ufak tefek farkındaysanız. 600 tl kaza kaydı demek hiç bir şey yapılmamış demek zaten. serviste pasta cila yapsalar bu fiyatı yazarlar.
  • Rüzgar kayadan toz götürür. Volvo bu ama yukardaki bi arkadaşla aynı fikirdeyim bu şirkette iş varsa bizde çalışalım :D
  • 255 bin km bitmiş zaten araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutarlar kucuk olduguna gore arabayi macun manyagi yapmislar herhalde :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim alıp satmayı düşündüğüm bi volvo var 2009 s40 9 tane kaydı var.Fiyatı yazmayan kazalar neyin nesi?

KZ1: 23/08/2015 Çarpışma
    KZ2: 04/09/2012 RP-Çarpışma 1224 TL
    kZ3: 13/03/2012 RP-Anahtar Çalınması 1364 TL
    KZ4: 17/06/2010 Çarpışma 694 TL
    KZ5: 20/04/2010 Çarpışma 1325 TL
    KZ6: 04/01/2010 Çarpışma 2563 TL
    KZ7: 27/02/2009 Çarpışma
    KZ8: 04/12/2008 Çarpma 2736 TL
    KZ9: 20/11/2008 ark Halinde Çarpma 582 TL
  • gerçekten çok çarpışmış
  • Malum site de artık ilanlar ücretli oldu, güncelleme dahil ayrı ayrı para isteniyor, bu bakımdan bu tür düzenbaz şarlatanların ilanlarını ancak 1 ay görebilirsiniz. amacı satış yapmak değil bir çoğunun, bazıları fake ilan piyasa ölçme veya yükseltme babında çakma ilanlar sahibinden yönetimi, bu tür şikayetlerin fazla olması sebep ile bu yönde karar almış.
  • Volvo test aracı onlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar tutarları çok yüksek değil aslında. Dışarıda yapılıp tramere işlenmeyen nice arabalar biliyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.