Şimdi Ara

17.4 inch laptop soğutucusu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşalar son zamnalarda anlamadığım ibr şekilde internete girmişken bile çok kötü ısınıyor laptopum... Modeli acer 7741 ısınma sebebini anlayamadım birde soğutucu arıyorum önerileriniz nedir ?

• Ne kadardır kullanıyorsunuz? 6aydan fazla ise büyük ihtimal fan çıkışları tozlanmıştır temizlenmesi lazım, durum buysa soğutucu geçici bir çözüm olacaktır. Ben Zalman Nc2000 kullanıyorum, daha büyüğü var mı bilmiyorum nc3000'i falan çıkmıştı ona da bir bakın isterseniz.
  • 6 ay felan oldu nasıl açacağımı bilmediğim için denemek istemiyorum... uyup uymadığını nasıl anlarım ?
  • alt kapağı açmakla fana ne yazıkki erişilemiyor.bende bi 7741 kullanıcı olarak size tavsiyem fanın giriş ve çıkış deliklerinden basınçlı hava ile üfleyiniz hiçbişey yoksa kendiniz üfleseniz dahi faydası olur kesin sonuç alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

6 ay felan oldu nasıl açacağımı bilmediğim için denemek istemiyorum... uyup uymadığını nasıl anlarım ?

içini açmanız şart değil, ezimuse'nin dediği gibi basınçlı hava vermeniz de yararlı olacaktır, ancak ben kendi üflemenizin pek fark yaratacağını düşünmüyorum, yine de denemesi bedava tabi Yalnız bu basınçlı hava konusuna dikkat, yabancı forumlarda kompresör önerilmiyor pek onun yerine hava spreyi öneriyorlar. Son olarak servise verebilirsiniz onlar temizlerler.
  • aslında en faydalı kompresör hocam fan dönmedikten sonra çok iyi temizliyor 2 ayda bi kompresörle temizlerim klavyenin içindeki ıvır zıvırlar bile gidiyor iyi oluyor
  • yok ki kompresör ben dar gelirliğin alemi yok gidip al diyeceksiniz şimdi

@ezimuse senini laptop ısınıyormu benimkinde yanık plastik kokusu geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    34 inc monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok ya ısınmak mı o ne nette gezerken işlemci 40 45 arası ekran kartı 42 44 derece arası dolaşıyo genelde fan bile açmıyor
  • Kompresör bulamazsanız,bir benzinliğe gidip,arabaların lastiklerine hava basılan pompayla hava tutabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Kompresör bulamazsanız,bir benzinliğe gidip,arabaların lastiklerine hava basılan pompayla hava tutabilirsiniz

biri video çekip internete koyarsa rezil olurum şaka bir yana dün açık bıraktım 7741 i sadece itunnes açık hiç 6 saat ellemedim sıcaklıklar 56-57 derece çok anormal değerler enden böyle ?

• işlemci kullanımınıda bi kontrol edin hocam ama bana gore hala fanın temizlenmesi gerekiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.