Şimdi Ara

17-18 bin tl civarı golf comfortline mı yoksa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nasipse eylülde evleniyorum aralık civarı ilk arabamı almayı planlıyorum
    şoförlüğüm var ama kendime ait ilk arabam olacak yaşım 29 memurum

bir çok model üzerinde durduktan sonra nişanlımla golfte karar kıldık gibi
    hız yapmayı seven biri değilim konfor ve güvenlik önce gelir benim için bu nedenle vw üzerinde yoğunlaştım

golf comfortline 2000-2001 düşünüyorum lpg'li olmak kaydıyla tavsiye eder misiniz?
    ya da konfor ve güvenlik başta olmak kaydıyla bu paraya başka ne önerebilirsiniz?

• ford focus ghia modeli , bende önerdiğimi önümüzdeki günlerde almak istiyorum .

Peg 307 , çok konforlu fakat fransız arabalarına karşı bir önyargı var bende bu yüzden Peg 307 vazgeçtim.

Proton GEN 2 çok hoşuma gitti benim ama markası ve servis ağı düşündüyor . Çok güzel bir araba (Dış görünüş harika)
  • İmzamdaki arabayada bakabilirsiniz.

Az yakar , çok kaçar.

Ama golf'e göre daha dardır.

305 litre bagajı var.

120 liralık mazotla 810 km yol yaptım ve 90 km daha gider yazıyordu yol bilgisayarında. ( Şehir dışı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

İmzamdaki arabayada bakabilirsiniz.

Az yakar , çok kaçar.

Ama golf'e göre daha dardır.

305 litre bagajı var.

120 liralık mazotla 810 km yol yaptım ve 90 km daha gider yazıyordu yol bilgisayarında. ( Şehir dışı )

araban çok az yakıyor da bana çok tipsiz geliyor.siz seviyormusunuz duruşunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 13 Temmuz 2010; 0:41:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

araban çok az yakıyor da bana çok tipsiz geliyor.siz seviyormusunuz duruşunu?

Arkadan şöyle olsa bide krom kapı kolları ve gövde rengi ayna kapağı ile fena durmaz

Buda benim ki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 13 Temmuz 2010; 0:50:35 >

• maşallah.
  • cevaplarınız için teşekkürler ama fransız arabası düşünmüyorum illahaki iyidir ama benim aradığım konfor ve güvenlik tabi limitimi belirttim 17-18 üstüne çıkamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fransız düşünmesenizde Fransızların babalarından 406'yı inceleyin derim. 2001ve üstü modellere bakın
  • 2001 Golf Comfortline tavsiye ederim. 2001 ve sonrası comfortlinelarda dijital otomatik klima, yol bilgisayarı (anlık ve ortalama tüketim, sıcaklık, vs.) var. Gayet de konforludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

ford focus ghia modeli , bende önerdiğimi önümüzdeki günlerde almak istiyorum .

Peg 307 , çok konforlu fakat fransız arabalarına karşı bir önyargı var bende bu yüzden Peg 307 vazgeçtim.

Proton GEN 2 çok hoşuma gitti benim ama markası ve servis ağı düşündüyor . Çok güzel bir araba (Dış görünüş harika)

İçide hıc fena değil ve araba cok guzel bence.Daha hıc kımseden oyle arızalandıgını falan duymadım.Ama servis ağı genıs olmayabılır onu bılmıyorum.
    Fakat nedense cok cekısı gelıyor araba bana hem fıyatlarıda harıka.

quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

2001 Golf Comfortline tavsiye ederim. 2001 ve sonrası comfortlinelarda dijital otomatik klima, yol bilgisayarı (anlık ve ortalama tüketim, sıcaklık, vs.) var. Gayet de konforludur.

Buda çok ıyı bı tavsiye.

• honda civic 1.6 ies çift hava yastığı abs klima sorunsuz 16-17 civarı
  • 2004-2006 Elantra tavsiye edebilirim...araçta yok yok dijital klimadan tut da gizli bardaklıklara kadar...yanlız benzini şehir içi çok....LPGli tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: picagor
    honda civic 1.6 ies çift hava yastığı abs klima sorunsuz 16-17 civarı

sanırım golfler civiclere göre daha donanımlı araçlar

quote:

Orijinalden alıntı: vocador
    2004-2006 Elantra tavsiye edebilirim...araçta yok yok dijital klimadan tut da gizli bardaklıklara kadar...yanlız benzini şehir içi çok....LPGli tavsiye ederim...

elentrada golfe göre daha değer kaybeder zamanla diye düşünüyorum
  • üstad sen golf almayı amaç edinmişsin. ne desek boş. insan hedefindeki arabayı almalı bence. 2000 honda civic 2000 golfden daha donanımsız doğru ama honda az yakar ve daha sorunsuz motora sahip bence. güvenlik diyosan tabiki golf

• quote:

Orijinalden alıntı: picagor

üstad sen golf almayı amaç edinmişsin. ne desek boş. insan hedefindeki arabayı almalı bence. 2000 honda civic 2000 golfden daha donanımsız doğru ama honda az yakar ve daha sorunsuz motora sahip bence. güvenlik diyosan tabiki golf

evet umarım herkes gönlündeki arabaya kavuşur
    golf takıntım yok hoşuma gidiyor doğrudur hocam ama ilk mesajımı ve arabadan beklentilerimi tekrar okursan daha iyi anlarsın

• başka yorum yapabilen olmadığına göre kriterlerim doğrultusunda iyi araç seçmişim demekki
    yorum yapanlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.