Şimdi Ara

1641 Kredi Notu '0' Borç neden kredi alamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kara liste yok! Sadece KKB yeni daha :(
    KMH var iki tane biri "300" biri "2000" ama "0" borç puan 1641 ödemeler düzenli ve serbest meslek sahibiyim gelirimi belgeleyemiyorum :(
    "2000" KMH olan hesabı kapattım ertesi gün 300 TL olan kmh hesabını yükseltme talebinde bulundum reddedildi kkb ye baktım 2000 kmh hala açık gözüküyor kaç gün oldu ne yapacağım beyler? demek not falan hikaye? hani 1641 puan kimse bin tl lik kart bile vermedi

• Zamaninda soylemistim. Benimde puanim max 1900 iken kredi karti veya kredi alamiyordum. Sadece bloke ettigim para karsiliginda kartim vardi. Onun sayesinde puanim 1900 olmustu. Sebebi sigortam veya çalismisligim yok Turkiye de. Demekki puandan çok sigortali çalismak en onemlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

Zamaninda soylemistim. Benimde puanim max 1900 iken kredi karti veya kredi alamiyordum. Sadece bloke ettigim para karsiliginda kartim vardi. Onun sayesinde puanim 1900 olmustu. Sebebi sigortam veya çalismisligim yok Turkiye de. Demekki puandan çok sigortali çalismak en onemlisi

Serbest meslek yada web işleri ile uğraşıyorsan şahıs firması kurman gerekiyor.
    Ama en az 6 ay vergini düzgün bir şekilde ödeyen, ve bir miktar gelirinin de olduğunu göstermen gerekiyor ama, gelir vergisi, kira kontratı, şirket kurulumu, muhasebe parası cart curt bir ton masraf hocam. Enpara veriyordu bir aralar bol bol ama şu an vermiyor. bazı kesimler cidden belgeleyemiyor gelirini ve hiç bir bankada kredi vermiyor maalesef gelir belgesiz adama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.