Bildirim
16000 tl kadar yakıt cimrisi araççç
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
renault megane 1 bulabilirsen biraz zor ama dene şansını _____________________________ 94 Benzinli Beyaz Renault Broadway 2016 kasım satıldı 11.000 tl
2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl -
Tasarımı güzel olacak, az yakacak ve km 150 binin altı olacak. Ve maksimum 16 bin tl olacak.
Çok ararsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eğer biri bana üç dilek hakkım olduğunu söyleseydi, cevabım birinci dileğim yarışmak, ikinci dileğim F1'de olmak, üçüncü dileğim ise Ferrari kullanmak olacaktır.
Gilles Villeneuve. -
92 95 arası cıvıc 1.5 ex lere bak _____________________________ -
Hocam belki temiz bir fiat stilo bulabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2004 clio symbol 1.5 dCi _____________________________ -
Megane 1 Rxi 4 cam otomatik konforlu 16.500 e bulursun 100.000 kmyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-ogretmenden-satilik-temiz-ve-bakimli-tam-bir-yakit-cimrisi-162451653/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-yeni-kasa-kaza-yok-degisen-yok-boya-yok-full-emsalsiz-176009942/detay_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso
-
Daihatsu sirion 1.0 ş.içi 6 ş.dışı 4 litre benzin tüketir. _____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
toyota corolla 95 al bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gaziantep -
17 bin tl civarı hyundaı accent era ...2006 model...nasıl olur..hemtipi güzel..hem çok az yakıyor..hemde piyasası oldukça geniş... _____________________________ SAMİMİYETE DAYANARAK ARKA TARAFA GEÇMEYİNİZ!! -
Opel corsa 1.4 comfort 3 kapilara bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LENOVO IdeaPad Z500
Apple iPhone 7 32GB
-
Alfa 147
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2004 AUDI A3 1.6 AMBITION S-TRONIC (SATILDI) 2013 HONDA CIVIC 1.6 ELEGANCE ECO (Satıldı)
2014 Alfa Romeo Giulietta. Distinctive 1.4 170 hp TCT. Lüks spor paket+cam tavan+f1 şanzıman. Alfa Kırmızısı. (Satıldı) -
MEGANE 1 _____________________________ -
106 veya 307, Megane 1 C. olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
fiat brava / marea / al bi r19 bin hem şekil hem karizmatik hem sağlam hemde temiz r19 1.6e Rne _____________________________ -
kia picanto benzinli düz vites ama şekli çok yok :) _____________________________ -
jazz bul en eski kasalardan _____________________________ vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı -
Dizel sembol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- mini cooper türkiye paketi nedir
- nissan juke kullanıcı yorumları
- 2018 toyota corolla 1.6 life yorumları
- peugeot 208 1.5 bluehdi yorum
- fiat albea neden tutulmuyor
- en az yakan arabalar
- mercedes mi bmw mi
- dacia jogger 7 kişilik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler