Bildirim
1600 TLye Bu Sistem İyi midir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu sistem oyunlarda iş görür mü?İşlemciyi g3258 ve x4 860 arasında x4 860ı seçtim 4 çekirdek diye.Sizce doğru bir karar mı?3258 alırsam 1,5 2 yıl upgrade edemem oyunlarda sıkıntı olur mu?Lütfen yardım edin -
O islemciler ölmedi mi daha ya?Fx6300 oneririm, dx12 ile buyuk performans yakalayabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: o_n_u_r_f_b
O islemciler ölmedi mi daha ya?Fx6300 oneririm, dx12 ile buyuk performans yakalayabilirsin.
Hocam haklısınız fakat amd am3 soketi birakacak deniyor fm2 ye daha gelecek işlemciler de var o yüzden fx serisi bakmadım
Vallahi bilemedim hocam.
bizimle kafamı buluyorsun oyun dedin zaman en az i5 islemci alacaksın bir sürü tartışması var yazdığın o işlemlerle r9 280 den verim alamazsın biraz forumu takip et.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asig
bizimle kafamı buluyorsun oyun dedin zaman en az i5 islemci alacaksın bir sürü tartışması var yazdığın o işlemlerle r9 280 den verim alamazsın biraz forumu takip et.
Kimseyle kafa bulmaya çalışmıyorum.i5 alabilecek bütçem bulunsa alırdım zaten. Bütçem 1500-1600 TL daha farklı önerileri bekliyorum
Tavsiye etmem. 1500-1600 tl ye çok daha iyi bir sistem toplanabilir.
Up
-
1610 TL hocam sistem güzel gibi de silicon power iyi midir daha önce hiç duymadım
Bütçe olsa herkes en iyisini almaya çalışır tabi. Bütçeye dikkat etmeden öyle cevap veren arkadaş sana sesleniyorum. Bizim görevimiz yardım isteyenlerin kriterleri doğrultusunda alabilecekleri en iyi sistemi "önermektir". Neyse
Aoyneed hocam size tavsiyem o işlemciye o ekran kartı fazla gelir bence. Bütçeyi artıramıyorsanız en azından karttan kısıp işlemciyi yükseltmenizi öneririm. Tercih sizin tabiki fakat fx6300 tarzı bir işlemci alırsanız sistem değiştirmeniz daha basit olur ilan açsanız fazla beklenmeyecek işlemcilerdir. İyi akşamlar
quote:
Orijinalden alıntı: optimist0626
Bütçe olsa herkes en iyisini almaya çalışır tabi. Bütçeye dikkat etmeden öyle cevap veren arkadaş sana sesleniyorum. Bizim görevimiz yardım isteyenlerin kriterleri doğrultusunda alabilecekleri en iyi sistemi "önermektir". Neyse
Aoyneed hocam size tavsiyem o işlemciye o ekran kartı fazla gelir bence. Bütçeyi artıramıyorsanız en azından karttan kısıp işlemciyi yükseltmenizi öneririm. Tercih sizin tabiki fakat fx6300 tarzı bir işlemci alırsanız sistem değiştirmeniz daha basit olur ilan açsanız fazla beklenmeyecek işlemcilerdir. İyi akşamlar
Hocam mesajınız için teşekkür ederim şimdi şöyle bir olay var elimde p8h61-m le anakart ve i3 2100 var i3 yerine i5 3470 alsam anakarta 1 tane daha 4 gb ram takıp devam etmek mantıklı olur mu kalan bileşenler üstteki sistemin aynısı olacak şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olmamis.
Hani cok keskin bir cumle oldu ama olmamis hocam.
Islemciyi 1150 veya 1155 pin bir board ile 2. El almanizi oneririm. Ornegin 2. El i3 2100 3120 vs. 200 tl arti eksi 20 tl bandinda bulunabiliyir. Yetmedigi yerde ileride guncellersiniz.
Apu olu yatirim olacaktir. Verim alamayacaksiniz...
Bir kere alip kurtulayim derseniz herhangi bir 2xxx 3xxx veya 4xxx serisi i5 islemci o ekran kartini ve ondan soraki ekran kartinizi da besleyecektir 3 yil rahat rahat kullanabilirsiniz sahsi dusuncem bu yonde.
quote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
Olmamis.
Hani cok keskin bir cumle oldu ama olmamis hocam.
Islemciyi 1150 veya 1155 pin bir board ile 2. El almanizi oneririm. Ornegin 2. El i3 2100 3120 vs. 200 tl arti eksi 20 tl bandinda bulunabiliyir. Yetmedigi yerde ileride guncellersiniz.
Apu olu yatirim olacaktir. Verim alamayacaksiniz...
Bir kere alip kurtulayim derseniz herhangi bir 2xxx 3xxx veya 4xxx serisi i5 islemci o ekran kartini ve ondan soraki ekran kartinizi da besleyecektir 3 yil rahat rahat kullanabilirsiniz sahsi dusuncem bu yonde.
Elimde 1155 pin board var zaten p8h61-m le var. Yanına i5 3470 alsam nasıl olur. Bu arada işlemci apu değil ki yukarıdaki
-
256gb versiyonunun incelemesi vardı. sadece anakartın a68 çipsetlisini almak gerekir.
daha fazla çıkarım dersen i5 sistemi de hesapla. max çıkacağın limiti geçmiyor ise bunu toplarsın.
INTEL LGA1150,Core i5-4460,3.20GHz
Gigabyte h81-s2pv
KINGSTON 4 GB 1600 MHZ DDR3 Hyperx Fury
SILICON POWER 120 GB SLIM S60 2.5" SATA III SSD
SAPPHIRE R9 270 2GB GDDR5 256BIT DUAL-X
AEROCOOL 500W VX serisi 12v 34A
DEEPCOOL SMARTER Siyah Kasa -
-
10 numara 5 yildiz olur hocam.
Hic macera aramayin sustemi durek gecirebilirsiniz bile bi islemci alip eski biardla devam edin :)
Su anda I5 3470 in dar bigaz yapacagi tek kart yok olmayacak da bir sure daha benim dusuncem(oyun icin konusuyorum ve dikkate alinabilir farklardan bahsediyorum)
Arkadaşlar sistemler çok güzel sanırım şimdiki anakarta i5 3470 takmaktansa 1150 pin anakart ve i5 e geçebilmek daha iyi olacak.Oneriler için teşekkürler
Hocam önerdiğiniz 1670 TL zorlayıp alırım, şimdiki anakaeta i5 3470 alsam nasıl olur anakart parasını da ekran kartına ekleyip r9 280 alsam mesela
Benzer içerikler
- bilgisayarım ne kadar eder
- mini itx kasa
- sıvı soğutma önerisi
- oyun için amd mi intel mi
- rx 7600 alınır mı
- dimensity 9400
- snapdragon 8 elite
- ekran kartı
- rx 8000 serisi
- ryzen 7 7800x3d
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X