Bildirim
16 yaşındayım, çalışmak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Derslerine çalış ilk önce sonra bilgisayar bölümüne girip zaten öğrenirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yaşta zor
quote:
Orijinalden alıntı: Moriarty44
Derslerine çalış ilk önce sonra bilgisayar bölümüne girip zaten öğrenirsin
evet hepimiz robotuz zaten. 18 yaşına kadar at gibi çalış, 18'e gel yeniden bir at gibi çalış. mevzun ol yine iş hayatında at gibi çalış, yaşlan yaşamak için yine at gibi çalış.
bu konuyu "sizce çalışayım mı yoksa üniversiteyi mi bekleyeyim" başlığıyla açmadım. "nerede çalışabilirim" başlığıyla açtım. bana çok fazla para getireceğini düşündüğüm bir projem var, bunu gerçekleştirebilmek için deneyime ve bilgiye ihtiyacım var. internetten izlenilen tutorial videoları bir yere kadar. -
İyi isyan et hayata bağır derslerim kötü olsun ben biliyorum html yeter ki
Ben sana daha güvenli yolu söylüyorum hayır kendinizi Snowden filan mı zannediyorsunuz ?
Ben sana ne dedim derslerine çalış boş zamanında da bakarsın python css c+ c# sql vs vs (python şahsi favorimdir bu arada )
Bir bakarsın hobi dersin önüne geçer sonra hayıflanırsın son sen de neden çalışmadım diye
Hayır ben sanki sana sorgulama otur Japon robotları gibi ders çalış dedim
Edit imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-724617ABF -- 4 Şubat 2016; 1:40:33 >
proje üretecek kafan varsa iş yeri bulacak kafanda vardır , bulması bu kadar zor olmasa gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
proje üretecek kafan varsa iş yeri bulacak kafanda vardır , bulması bu kadar zor olmasa gerek.
mesele iş yeri bulmak değil, beni alacak iş yeri bulmak. meslek lisesinde okumuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Moriarty44
İyi isyan et hayata bağır derslerim kötü olsun ben biliyorum html yeter ki
Ben sana daha güvenli yolu söylüyorum hayır kendinizi Snowden filan mı zannediyorsunuz ?
Ben sana ne dedim derslerine çalış boş zamanında da bakarsın python css c+ c# sql vs vs (python şahsi favorimdir bu arada )
Bir bakarsın hobi dersin önüne geçer sonra hayıflanırsın son sen de neden çalışmadım diye
Hayır ben sanki sana sorgulama otur Japon robotları gibi ders çalış dedim
Edit imla
aslına bakarsan benim alanım html değil, tasarım çizmek. -
Kimse eman yetiştirmekle uğraşmadığı gibi deli gibide tecrübe istiyo,böyle bi ülkedeyiz malesf.
Sonrada millet iş beğenmiyor,çalışmak istemiyor deniyo,baksınlar bakalım iş ilanlarına hiç yetiştirecek adam isteyen var mı,yok 2 sene 3-4-5 sene tecrübe aranıyo.
Bu kafaylaişssizlik hiç bitmez,dahada artar. -
Kardeşim ayaklarınız yere bassın emin ol çığır açacak bir projen olsaydı buraya konu açmaz kendi imkanlarını kendin oluştururdun dersine çalışmanı tavsiye ediyorum son sene olunca tutuşunca kulakların çınlasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X