Şimdi Ara

16 yaşındayım, 1.60 boy iyi mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
2
Favori
27.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onat_berk

askerde uzarsın

Ahirette uzar bence
  • yaşlar baya küçük boylar da öyle ama uzar diye umuyorum benimde birden uzamıştı. 1.85 falanım şuan ama basket yüzme süt ün içinden çıktım
  • Bu foruma boy sormucaksın abi. Söylenenlere göre basket takımı çıkarsak boy ortalaması bizim milli takımla aynı bile olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

ben 17 yi bitireli 3 ay oldu bolyum 1.63 moralim çok bozuluyo ya 170 falan olamazmıyım yazın yüzsem off
    bide bi kemiklerimin kapanıp kapanmadığını öğrenmek için hangi bölüme gitmem gerekiyo boyum daha uzuycakmı öğrenmem lazım

şuna bi cevap verin bee

• 20İNCİ kez böyle sorular soruluyor. arkadaslar kimse sizin tipiniz bozuksa,boyunuz güdükse,suratınız gudubetse bile öyle olduğunuzu söylemez.burasi inci sözlük gibi kaba insanlarin dolaştığı yer deil.insanlar kibar olmaya çalışıyorlar.açmayın bu kacinci baslik bu sekilde.
  • benimde yaş 16 boy 1.70-1.72 arası
  • bol bol süt iç ip atla bisiklet bin yüz evde bi yerlere giderken duvarlara zıpla 18 e kadar iyi uzarsın ondan sonra uzuycam desen senede max 4 cm uzarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

ben 26 yaşındayım 1.64 civarındayım boyum kısa ama nasılsın öyle kabullenmelisin,bazen böyle beğenmeyende oluyor bazen kendimden 6 7 cm kızlada beraber oluyorum değişiyor ama dikkatimi çeken dışarda hep insanalr 1.70 75 gibi görünüyor,zaten kısa bi ülkeyiz ama bu forumda herkes 1.80 ,ozaman dışardakiler farklı ülkedenmi:) beslenme diyiyorlatda benim fakir olan sadece peynir ekmek yiyipte 1.90 olan arkadaşımda var bu kaderle ilgili ben yıllardır süt içiyorum sütle alaklalı olsa 1.80 olurdum tamamen allahu tealanın hikmeti gibi nasıl herkes zeki değilse,herkesde uzun olamıyor.

bizim gibilerden var hacı bende 19'a geldim 1.64-1.65 falanımdır
  • oha ya ben nasıl br hayvanmısm yas:16 1.93
  • aynen arkadaşlara katılıyorum ben de küçüklüğümden beri düzgün bir şekilde basketbolla ilgileniyorum şuan ailenin tüm üyelerinden uzunum.Yaş:16 boy:186.Onun yanında bol kalsiyumlu besinler yemeyi de ihmal etme işe yarayabilir
    bu arada boy da herşey değildir hani kafana falan takmayı düşünüyorsan öyle boş işe gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angilonit -- 10 Mayıs 2010; 23:39:43 >
  • kısasın, git uza
  • Yaş 14
    Boy 1.71
  • zenci bi arkadaş var yaş 19 boy 2.45
  • basket süt filan uzatır ama bu iş belli olmuyor. 1.65 basketçi gördüm belki adam çocukluğundan beri basket oynuyo. Basketle hiç alakasız 2 metre adamlar gördüm. Kader...
  • quote:

14 yaş 1.72 boy.
    kısasın.

sen uzunsun

yaşına göre normal daha uzarsın ayrıca ne yiyip içtiğinden çok boy olayı genetik bir olay
  • Daha uzarsın
  • 12 gün sonra 18. Boy 193.
  • Konu dışının yaş ortalaması belli oldu neredeyse konuya mesaj atanların %95'i -18.
  • NE YAPARSANIZ YAPIN GENİNİZDE VARSA ASLA DEĞİŞTİREMEZSİNİZ. BENİM BOYUM 191 DAYIMLAR DEDEM KUZENLER HEPSİ 190 DAN AŞAĞI DEĞİL.
  • Babam 1.90 Annem 1.70 Baba Tarafı 1.90 1.93 1.95 vs. Dayı Tarafıda 1.75 Filan Bense 17 Yaşındayım Ve 1.70 Boyunda Olup 60 Kiloyum.Sizce Uzarmıyım.Veya Uzamam İçin Kilo Almam Gerekirmi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.