Şimdi Ara

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
59.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Ne zaman yayınlayacaksınız ?

Sabırsızlıkla beklioruz :D
  • Bu gece uyumucam
  • Arkadaşlar;çok uğraştırdı ama artık tamamlamış sayılırım,birazdan ; hack dosyalarının linkini vereceğim.Kurulum JAF ile yapılacak.kısaca anlatayım ,normal JAF kurulumu olacak bu sefer ve BB5 ten sonra offline seçilip dead usb-Manual Flash , Normal Mode Factory settings ve Use ini işaretlenecek,telefon flash dan sonra kendisi açılacak.ilk açılışta telefona 5 dk ellemeyin,hiçbir işlem yapmayın.sonrasında rompatcher'dan install server ve open4 all yamalarını aktif edip telefonu kapatıp açın.Vodafone ev ekranı sadece ingilizce dil seçeneğinde çalışıyor.orange ev teması Türkçe dil sorunsuz.Navigation ve Fullpage ev temalarında alt kısayollar boş geliyor.kısayollardan tercih yapabilirsiniz.kurulumdan önce hafıza kartınız formatlanmış olarak telefonu kapattıktan sonra takın ve flash işlemine öyle geçin.tecrübeli arkadaşlar kurabilir fakat tam olarak ne yapacağını bilmeyenler lütfen ayrıntılı kurulumu beklesinler... resimli kurulum ve örnek görüntülerle ,nelerin değişip değişmediğini açıklayıcı tüm bilgiler 1-2 saat içinde ancak tamamlayabileceğim.bu süre içinde sorularınıza yanıt veremezsem kusuruma bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Arkadaşlar;çok uğraştırdı ama artık tamamlamış sayılırım,birazdan ; hack dosyalarının linkini vereceğim.Kurulum JAF ile yapılacak.kısaca anlatayım ,normal JAF kurulumu olacak bu sefer ve BB5 ten sonra offline seçilip dead usb-Manual Flash , Normal Mode Factory settings ve Use ini işaretlenecek,telefon flash dan sonra kendisi açılacak.ilk açılışta telefona 5 dk ellemeyin,hiçbir işlem yapmayın.sonrasında rompatcher'dan install server ve open4 all yamalarını aktif edip telefonu kapatıp açın.Vodafone ev ekranı sadece ingilizce dil seçeneğinde çalışıyor.orange ev teması Türkçe dil sorunsuz.Navigation ve Fullpage ev temalarında alt kısayollar boş geliyor.kısayollardan tercih yapabilirsiniz.kurulumdan önce hafıza kartınız formatlanmış olarak telefonu kapattıktan sonra takın ve flash işlemine öyle geçin.tecrübeli arkadaşlar kurabilir fakat tam olarak ne yapacağını bilmeyenler lütfen ayrıntılı kurulumu beklesinler... resimli kurulum ve örnek görüntülerle ,nelerin değişip değişmediğini açıklayıcı tüm bilgiler 1-2 saat içinde ancak tamamlayabileceğim.bu süre içinde sorularınıza yanıt veremezsem kusuruma bakmayın.

hmm nese resimli anlatımı beklicez artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 16 Mayıs 2010; 1:17:34 >

• değerli kardeşlerim 5800 v50 yazılımını nokia shop yüklettim bu telefonun hiç sevmediğim yanı sadece tema v.s yüklerken sertifika proplem yaratması v50 hackli yazılımı yüklersek temeları sertifikasız yükleme imkanımız varmı birde v 50 hacklı yazılımı nasıl yükleriz hangi dosyaları indirmem gerekiyor vlla biraz acemiyimde nerden başlalamız gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim arkaaşlar şu hack olayını çözdümmü ben profösör olurum kesin herkese kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasim

değerli kardeşlerim 5800 v50 yazılımını nokia shop yüklettim bu telefonun hiç sevmediğim yanı sadece tema v.s yüklerken sertifika proplem yaratması v50 hackli yazılımı yüklersek temeları sertifikasız yükleme imkanımız varmı birde v 50 hacklı yazılımı nasıl yükleriz hangi dosyaları indirmem gerekiyor vlla biraz acemiyimde nerden başlalamız gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim arkaaşlar şu hack olayını çözdümmü ben profösör olurum kesin herkese kolay gelsin

Hacklersen sertifika sorunuun kalmaz yukleyebiilirsin. Teli hacklemek istiorsan 2 arkadasımızın konusu var 1.birol hocamızın 2.si f@tihin. Fatih yeni güncellenmiş paketi bu gece sunacak okuduysan anlamıssındır zaten. hangisi kolayına geliorsa hanigisini kurabilceksen onu yap ben birolunkini yaptım bugunde bunu denicem bakalım nasıl olcak

• Voda-Orange için Resimli JAF Kurulumu ekledim.
    Kurulumu yapan arkadaşların görüşleri çok önemli.Kurulumu bitiren arkadaşlar görüşlerinizi paylaşmaktan lütfen çekinmeyin.Arasıra sayfayı yenilersiniz,konuyu tamamlamayana kadar buradayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 16 Mayıs 2010; 2:48:16 >
  • ya daha once birol lun hackini yaptıgımda böle bi sorunla karsılasmamıstım herseyi işaretleyip yaptıgımda ve ardından flasha bastıgımda not found dior teli bulamıor ve sag alt tarafta saatin yanında yazılım yüklenior dior ama daha sonra basarılı olmadı dior?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knidos

ya daha once birol lun hackini yaptıgımda böle bi sorunla karsılasmamıstım herseyi işaretleyip yaptıgımda ve ardından flasha bastıgımda not found dior teli bulamıor ve sag alt tarafta saatin yanında yazılım yüklenior dior ama daha sonra basarılı olmadı dior?

şimdi bidaha denedim şu yazılar cıktı telefon bembeyaz suan daha beklior

Sending RAW loader...
    Using 009.012.005
    Elf2flash 09.11.000
    CMT RAW loader...
    Patching RAW boot step1...
    Patching RAW boot step2...
    Patching RAW boot step3...
    Sending RAW Loader...
    ....................Loader Sent!
    Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    ...........Phone prepared OK!
    Waiting for the phone to boot...
    Searching for phone...
    Phone rebooted but not in flash mode...

NOT: Acil bilen biri varmı usb den cıkartayımmı napayım telefonun ekranı beyaz suan beklior nokia yazısının olmadıgını düşünün o şekil..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 16 Mayıs 2010; 4:04:40 >

• bi nss ile denermisin power modedan normal seçip bi dene bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

bi nss ile denermisin power modedan normal seçip bi dene bakalım.

olmadı kardes usb den cıkardım bataryayı cıkardım taktım teli actım normal acildi :S hard format cektim simdi bida denicem

NOT:tmm sanırım flash atıor suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 16 Mayıs 2010; 4:25:22 >
  • paylaşım için öncelikle teşekkürler.Sorunsuz olarak yükledim ama sadece orange bar ve vodafone home screen geldi orjinal fwden farklı olarak. e 'de patches klasörü var ama rompatchers dosyası menü de yok.bide telefona restart attıktan sonra vodafone home screen kayboldu.
  • Düzeltmelerle uğraşıyordum,yanıt veremedim.Modlu dosyaları Orjinal dosyaların üzerine yazarken,eski kurulumlardan kalma modlu dosyalar olmadığına emin ol.gerekirse orjinal v50 yazılımını silip tekrar kur...İşlemleri lütfen sırası ile yap.
  • ee şimdide dedigi gibi kendiliginden acilmadi telefon normal moda gecirip ölemi acicaz:S

quote:

PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Found
    Sending RAW loader...
    Using 009.012.005
    Elf2flash 09.11.000
    CMT RAW loader...
    Patching RAW boot step1...
    Patching RAW boot step2...
    Patching RAW boot step3...
    Sending RAW Loader...
    ....................Loader Sent!
    Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    ...........Phone prepared OK!
    Waiting for the phone to boot...
    Searching for phone...
    Status byte: 8000
    Selecting CMT flash...
    Result: 0000
    Phone is in flash mode...
    CMT blocks: 623, APE blocks: 0
    Erasing cmt...
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.core.C00...
    Erasing cmt zone 00040000 - 00082FFF ... Erase result: 0000
    Erasing cmt zone 00083400 - 003FFFFF ... Erase result: 0000
    Erasing cmt zone 00400000 - 007FFFFF ... Erase result: 0000
    Erasing cmt zone 00800000 - 00D5FFFF ... Erase result: 0000
    Erasing cmt zone 00D60000 - 09E5FFFF ... Erase result: 0000
    Partition result: 0014
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02...
    Erasing cmt zone 07180000 - 0915FFFF ... Erase result: 0000
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx...
    Erasing cmt zone 09160000 - 09E5FFFF ... Erase result: 0000
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx...
    Erasing cmt zone 09E60000 - 0F71FFFF ... Erase result: 0000
    Send CMT CFG...

Writing cmt...
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.core.C00...
    Sending CMT HASH for ADA
    Sending CMT HASH for KEYS
    Sending CMT HASH for PRIMAPP
    Sending CMT HASH for RAP3NAND
    Sending CMT HASH for PASUBTOC
    cmt->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected
    cmt->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected, sending...
    cmt->PAPUB keys already sent...
    Sending CMT HASH for SOS*UPDAPP
    Sending CMT HASH for SOS*ENO
    Sending CMT HASH for SOS*DSP0
    Sending CMT HASH for SOS*ISASW
    Sending CMT HASH for SOS+CORE
    Sending CMT HASH for SOS+ROFS1
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02...
    Sending CMT HASH for SOS+ROFS2
    Write result 27: 1701
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx...
    Sending CMT HASH for SOS+ROFS3
    Write result 27: 1701
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...
    Second try...
    Phone not found...
    Done!

Fatih normal moda gecirdim telefon acildi. sanırım yuklendi ama emin degilim acilis değişmis fontlar degismis varmıdır sorun dedigin gibi butun herseyi silip bastanmı yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 16 Mayıs 2010; 4:34:51 >

• yüklerken zaten orjinal fw dosyalarını silip tekrar yukledim.işlemleride sırasıyla yaptım gibi geliyor bana ama bir daha deniycem bi yerde yanlış yapmışızdır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalwynd

paylaşım için öncelikle teşekkürler.Sorunsuz olarak yükledim ama sadece orange bar ve vodafone home screen geldi orjinal fwden farklı olarak. e 'de patches klasörü var ama rompatchers dosyası menü de yok.bide telefona restart attıktan sonra vodafone home screen kayboldu.

Rompatcher+ programı "Tools" klasörü içinde patchler yüklendiyse zaten kurulu olması lazım.Voda HS kaybolduysa Dil ayarlarından English'i seçip telefonu tekrar başlatmalısın.Yukarıda Voda HS'nin sadece English dil seçeneğinde çalıştığını yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalwynd

paylaşım için öncelikle teşekkürler.Sorunsuz olarak yükledim ama sadece orange bar ve vodafone home screen geldi orjinal fwden farklı olarak. e 'de patches klasörü var ama rompatchers dosyası menü de yok.bide telefona restart attıktan sonra vodafone home screen kayboldu.

aynı sorun bende de var sanırım :D uygulamalar yok rompatcher programı yok
  • quote:

Fatih normal moda gecirdim telefon acildi. sanırım yuklendi ama emin degilim acilis değişmis fontlar degismis varmıdır sorun dedigin gibi butun herseyi silip bastanmı yapayım?

Rmpatcher+ kurulu ise işlemi tekrar yapmana gerek yok.bu arada rofs3 dosyasının adını değiştirmiyorsun değil mi ? verdiğim gibi C02 olmalı.buna dikkat et.yüklemende göremiyorum.C02 nolu rofs3 dosyasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Rmpatcher+ kurulu ise işlemi tekrar yapmana gerek yok.bu arada rofs3 dosyasının adını değiştirmiyorsun değil mi ? verdiğim gibi C02 olmalı.buna dikkat et.yüklemende göremiyorum.C02 nolu rofs3 dosyasını.

puff ben ona atladım yaf :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.