Şimdi Ara

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
59.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık..birol ustanın versiyonunu kullanıyorum..çok memnunum bir sorunum yok şimdilikama alternatifler olması her zaman iyidirçalışmalarının devamını diliyorum..denemek için kurabilirim..telefon çökünce tabiki..sorun yokken neden kurayım ki durduk yere değil mi?kurarsam deneyimlerimi paylaşırım..

• dostum 2.05.10 daki versıyonu yukledım 2 gundur kullanıyorum yazılım cok cok guzel hız olarak cok ıyı gps ovi maps ve pc uzaktan yonetme programları farklı bı cok sey ıle denedım en ufak bı takılma yavaslama yok bu yazılım esımın telınde yuklu benım telde de birol arkadasımızınkı arlarında cok buyuk bı fark yok hız olarak falan o yazılım da cok ıyı tek fark bunun kurulumundan sonra gelen duzen.

1. yenı Hack, GPS, Games klasorlerı eklenmıs
    2. Ovi Contacts, Sett. Wizard, My Nokia, Switch,silindi, Telefon ayarları, Camera, saat ikonları gıbı bence gereksız olan hersey sılınmıs
    3. Gps ve Ovi Maps gercekten ıyı cekıyor hıc problem yasamadım
    4. Radyo cekısı bırol arkadasımızınkınden bırazdaha ıyı benım bulundugum yerde cok cızırtı vardı bu yazılım cızırtıyı azaltmıs
    5. kamera ayarları cok ıyı yapılmıs gayet net ve kalıtelı

ek olarak pips 1.6 falan kurdum sorunsuz calısmakta
    kill me denen bırsey var ne ıse yaradıgını bılmıyorum ama file browser de var kı x-plore kurulumuna gerek bıle yok sanırım ben yınede kurdum :D
    auto ınstaller var ama onu da denemedım

bence su an ıcın en guzelı bu yazılım ama bırol arkadasımızınkını sılıp yuklemek mantıklı degıl sonucta hız ve performans aynı
    ama ılk defa v50 hack yapacaksanız bence bunu yuklemelısınız cunku cok ama cok duzenlı menulerı var..

ve son bı sorum var dostum sana
    07.05 yazılımında ekstra olarak ne var??

NOKIA PHoto BROWSER -Beta Labs EKLENDi demıssın ama bunu dısardan rahatlıkla yukleyebılırız bunun ıcın format atmaya degermı ??

tesekkurler....

• MP3 lerinizi Zil Sesi olarak kullanabilmek için Hafıza Kartınızın E:/Attachments klasöründe toplamalısınız.yanlız şöle bi durum var müzik playerda papçayı dinlerken seceneklerden zil sesi yapılıyor.Yani illaKİ E:/Attachments buraya atmaya gerek yok.Ayrıca yazılımı 3 gündür test ediyorum.Gayet güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyre1907

dostum 2.05.10 daki versıyonu yukledım 2 gundur kullanıyorum yazılım cok cok guzel hız olarak cok ıyı gps ovi maps ve pc uzaktan yonetme programları farklı bı cok sey ıle denedım en ufak bı takılma yavaslama yok bu yazılım esımın telınde yuklu benım telde de birol arkadasımızınkı arlarında cok buyuk bı fark yok hız olarak falan o yazılım da cok ıyı tek fark bunun kurulumundan sonra gelen duzen.

1. yenı Hack, GPS, Games klasorlerı eklenmıs
    2. Ovi Contacts, Sett. Wizard, My Nokia, Switch,silindi, Telefon ayarları, Camera, saat ikonları gıbı bence gereksız olan hersey sılınmıs
    3. Gps ve Ovi Maps gercekten ıyı cekıyor hıc problem yasamadım
    4. Radyo cekısı bırol arkadasımızınkınden bırazdaha ıyı benım bulundugum yerde cok cızırtı vardı bu yazılım cızırtıyı azaltmıs
    5. kamera ayarları cok ıyı yapılmıs gayet net ve kalıtelı

ek olarak pips 1.6 falan kurdum sorunsuz calısmakta
    kill me denen bırsey var ne ıse yaradıgını bılmıyorum ama file browser de var kı x-plore kurulumuna gerek bıle yok sanırım ben yınede kurdum :D
    auto ınstaller var ama onu da denemedım

bence su an ıcın en guzelı bu yazılım ama bırol arkadasımızınkını sılıp yuklemek mantıklı degıl sonucta hız ve performans aynı
    ama ılk defa v50 hack yapacaksanız bence bunu yuklemelısınız cunku cok ama cok duzenlı menulerı var..

ve son bı sorum var dostum sana
    07.05 yazılımında ekstra olarak ne var??

NOKIA PHoto BROWSER -Beta Labs EKLENDi demıssın ama bunu dısardan rahatlıkla yukleyebılırız bunun ıcın format atmaya degermı ??

tesekkurler....

kill me programı o an telde arka planda ve çalışan tüm programları görerek kapatmanızı sağlıyor.Her hangi bir sorun anında kullanılacak güzel bir program.
    07.05 yazılımında ekstra olarak özellikleri ilk mesaja yazmıştım ama belli başlılarını sayayım ; Boş menülerde kaydırma çubuğu kaldırıldı.Ayrıca boş menülerde Kineting Scrolling kapatıldı.Kayıtlı Mesaj sayısı 20'den 40'a çıkarıldı. Menü'ye Ekstra klasörü ilave edildi ve uygulamalardaki bazı programlar buraya taşındı.Ev ekranında iconlar değiştirildi.photo browser için format atmaya elbette değmez, ama tekrar hatırlatayım,firmware bana ait değil.ben bazı ufak tefek ,fontun TR uyumlu olmaması ,açılış ve kapanış ekranı gibi kaba görünen kısımlarına ve effectlerine müdahale ettim ve gerçekten hoş bir firmware olduğu için paylaşmayı düşündüm.Ayrıca Türkçe sürüm içinde olmayan Conversation programını ekledim.Sorun yaşamadığınız için sevindim .ayrıca tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: rcep80

MP3 lerinizi Zil Sesi olarak kullanabilmek için Hafıza Kartınızın E:/Attachments klasöründe toplamalısınız.yanlız şöle bi durum var müzik playerda papçayı dinlerken seceneklerden zil sesi yapılıyor.Yani illaKİ E:/Attachments buraya atmaya gerek yok.Ayrıca yazılımı 3 gündür test ediyorum.Gayet güzel...

Bir mp3 ü dinlerken de zil sesi olarak atayabilirsiniz.Ama, E:/Attachments klasöründe toplamak;Tercihlerden ayarlama yaparken kolaylık sağlıyor o yüzden belirtme gereği duymuştum.Firmware in hoşunuza gittiğine sevindim.

• Kamera kalitesinde bariz bir düzelme var mı ? Özellikle gece çekimlerinde. Kullananlar yorum yazarlarsa seviniriz. Benim için önemli bir kriter çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow22

Kamera kalitesinde bariz bir düzelme var mı ? Özellikle gece çekimlerinde. Kullananlar yorum yazarlarsa seviniriz. Benim için önemli bir kriter çünkü.

Kamera kalitesinde düzelme var,beklentin profesyonelce ise karşılamaz yalnız.kurmadan denemeden resimlere bakarak karar vermen zor.

Tam karanlıkta Flash ile :
     16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]
    Işıklar açık Flash ile :
     16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]
    Işıklar açık Flashsız :

• f@tih arkadasım yanlıs anladın sanırım photo browser ıcın format atmaya degermı derken elestırı olarak demedım 2 mayısdakı surumu kurdum su an hala sorunsuz calısmakta ve cok memnunum bu esımın telefonu kendı telefonumda da birol arkadasınkı var ve artık ıkısını de formatlamayı dusunmuyorum o yuzden dedım cok ekstra bırsey yoksa artık dokunmayayım hersey sorunsuz ve cok memnun edıcı herkese tavsıye ederım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyre1907

f@tih arkadasım yanlıs anladın sanırım photo browser ıcın format atmaya degermı derken elestırı olarak demedım 2 mayısdakı surumu kurdum su an hala sorunsuz calısmakta ve cok memnunum bu esımın telefonu kendı telefonumda da birol arkadasınkı var ve artık ıkısını de formatlamayı dusunmuyorum o yuzden dedım cok ekstra bırsey yoksa artık dokunmayayım hersey sorunsuz ve cok memnun edıcı herkese tavsıye ederım...

Ben de eleştiri olarak algılamadım ki zaten ,ama şimdi baktım cümle içindeki kullanımımdan öyle bir sonuç çıkıyor.kusura bakma,normal yapı olarak çalışan bir sistem dışarıdan da kurulabilecek bir program için formatlanması abes olur anlamında söylemiştim.Umarım telefonlarını sorunsuz kullanmaya devam edersin.Ayrıca öyle hissediyorum ki ; şu anda forumda hatırı sayılır sayıda kullanıcı kendi firmwarelerini oluturuyor ve kullanıyor.Bütün bunlar birol arkadaşımız sayesinde oldu,daha mod nedir bilmezken onun çalışmaları ile kendi firmwarelerimizi hazırlayabilir hale geldik. Birol'a buradan bir kere daha teşekürler.

• 07.05.2010 - 8 iCON EV TEMALI v50 Modifiye Hackli Firmware LiNK

arkadaşlar ben bu versiyonu yükledim fakat içerisinde geliyor denen programları bir türlü bulamadım... mesela office i falan... ayrıca bu sadece kırmızı tema mı acaba? temalara giriyorum diğerleri görünmüyor? ama gerçekten hızda çok fark var.. ellerine sağlık dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

07.05.2010 - 8 iCON EV TEMALI v50 Modifiye Hackli Firmware LiNK

arkadaşlar ben bu versiyonu yükledim fakat içerisinde geliyor denen programları bir türlü bulamadım... mesela office i falan... ayrıca bu sadece kırmızı tema mı acaba? temalara giriyorum diğerleri görünmüyor? ama gerçekten hızda çok fark var.. ellerine sağlık dostum...

Özel mesaj atıp Jaf'ta hata aldığınızı yazmışsınız,aslında o sorunuzun ve yukarıda sorduğunuz tüm sorularınızın cevabı ilk mesajda var: İlk mesajımdan alıntılarla sorularınızı yanıtlıyorum.

quote:

JAF HATALARI :
    1- OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5 i çalıştırdığınızda Box driver not installed hatası verirse ; OK deyip kuruluma geçin JAF programı çalışacaktır.
    2- Diğer hatalar için ilgili dosyalar ve açıklamaları aşağıdaki linkteki dosyada.Her ihtimale karşı indirmenizi tavsiye ederim.Box driver not installed hatasında kullanmanıza gerek yok.
    http://hotfile.com/dl/41118694/6142607/JAF_HATALARI_ve_ZMLERi.rar.html

arkadaşlar ben bu versiyonu yükledim fakat içerisinde geliyor denen programları bir türlü bulamadım... mesela office i falan
    quote:

4- Quick Office - Rihanna hard format sonrası siliniyor.

İsteğe bağlı hackli sisteminize kurabileceğiniz adobe-quickoffice ve LightCtrl.sisx dosyalarının olduğu rarlı dosya

http://hotfile.com/dl/39492844/852ec92/AQL.rar.html

arkadaşlar ben bu versiyonu yükledim fakat içerisinde geliyor denen programları bir türlü bulamadım...ayrıca bu sadece kırmızı tema mı acaba? temalara giriyorum diğerleri görünmüyor?
    quote:

6- Jaf ile dosyaları elle göstererek kurulum yapmadığınz ve C00 dosyasının ismini C0r olarak değiştirmeyip ; yani direkt hack dosyalarını orjinal firmware üzerine kopyalayarak normal Jaf kurulumu yaptığınız takdirde ;

a) Symbian Planet 5th teması kurulmaz,orjinal temanız kurulu gelir.(haliyle diğer 4 adet tema da kurulmaz.)
    b) Firmware içinde gömülü olan programlar çalışmaz.

• @f@tih
    kolay gelsin fatih açıklamalı anlatımın güzel olmuşta sorulardan sende kurtulamıyorsun ahh ahh ne iyi anlıyorum seni bi bilsen

Nasipse Cuma Günü deniyecem 7sinde güncelleme yapmışsın ilk indirdiğimi sildim 7sinde güncellediğini bugün indiriyorum en geç cuma kurup 1 hafta kadar denerim. içinde program olan yazılımlar benim hoşuma gitmesede yinede kullanıcam sonuçta forumda çeşitlilik oluyor birazda bu versyonu kullanalım yani ne olucak paylaştığın için sağol.

Yazılımı Deniyen arkdlar yorumlarını eksik etmesinler.
    Hoş benim konudada daha çok sorun yaşıyanlar yazıyor memnun olanlar kurup yazılımı çekiliyor kenara. Bi kaç arkdşım saolsunlar kurduktan sonrada forum içinde aktif olarak bilgi aktarıp program paylaşıorlar aslında hep böyle olunmalı herkes bildiklerini bulduklarını paylaşmalı. Hem forum içindeki "5800 sorunu" kelemileri ile geçen sınırlı sayıdaki konu içeriğine zıt bir içerikle sorunsuz 5800xm kullanmaktan zevk alan kullanıcılar artsın. Zaten enbaşından beri Benim yazılımları modifiye ederken hep ilk amacım buydu,sorunsuz sıkıntısız keyifli bir kullanıcı potansiyeli oluşturmak sanırım bu ivme yakalandı @fatih dostum tabi seninde konuya taşıdığın değişik yazılımlarla katkın var bu hem sadece senin benim katkım olarak değil forum içinde ufacık bir yazı açıklama program uygulama vs bi çok paylaşımda bulunan herkesin katkısını taşıyor.

Herkes Güle Güle Kullansın. Konuları Takip Edin, Keyifli Forumlar...

• arkadaşlar tek kelime ile süperr ben bundan önce sayın biroltr hocamızın paylaşmış olduğu modifikasyonu yüklemiştim ve şimdi bunu yükledim arasında pek fark yok hız konusu olarak falan ama bu modifikasyonda sadace kolay erişim sağlanmış yani düzen olarak ama ben şı autoinstaller olayını çözemedim hala :) neyse umarım çözerim yada sayın biroltr hocam yardım edebilirse sevinirim :)) tekrar tekrar çok teşekkürler...
  • Birol ustama olumlu yaklaşımlarından dolayı tekrar teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

arkadaşlar tek kelime ile süperr ben bundan önce sayın biroltr hocamızın paylaşmış olduğu modifikasyonu yüklemiştim ve şimdi bunu yükledim arasında pek fark yok hız konusu olarak falan ama bu modifikasyonda sadace kolay erişim sağlanmış yani düzen olarak ama ben şı autoinstaller olayını çözemedim hala :) neyse umarım çözerim yada sayın biroltr hocam yardım edebilirse sevinirim :)) tekrar tekrar çok teşekkürler...

Bu sorunun cevabı daha önceden verildi
    http://forum.donanimhaber.com/m_39242809/mpage_30/tm.htm
    bu sayfadan itibaren geriye doğru dört-beş sayfa okursanız autoinstaller ile ilgili tüm soruların cevabını bulabilirsiniz.
    Sunmuş olduğum firmware i beğenmiş olduğuna sevindim.

Bu arada değişik özelliklere sahip,farklı bir tatta ve tam olarak sürpriz olacağına inandığım bir modlu firwmare hazırlıyorum.Şu anda test aşamasının %5 i tamamlandı diyebilirim.Tam olarak tamamlamadan ve tüm testlerini yapmadan yayınlamayı düşünmüyorum.birkaç gün kullanıp tüm aşamalardan geçtiğine inanırsam buradan yayınlayacağım.

• hiç dikkat etmedim daha önce yayınlandığı konusunda neyse :) çok teşekkür ediyorum ilgin için ve yeni eserinide sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin hayat paylaştıkça güzeldir BUARADA MÜZİKLERİ E:/MUSİC DOSYASININ İÇİNE KOPYALAMANIZA GEREK YOK NORMAL DAHA ÖNCE KOPYALADIĞIMIZ YANİ SOUNDS DOSYASINA KOPYALAYABİLİRSİNİZ HERHANGİ Bİ PROBLEM OLMUYOR VE MÜZİK ÇALAR GÖRÜYOR HEPSİNİ AYRICA ZİL SESİ OLARAKTA SEÇEBİLİYORSUNUZ BELİRTEYİM DEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regasoft -- 13 Mayıs 2010; 13:47:40 >
  • quote:

hiç dikkat etmedim daha önce yayınlandığı konusunda neyse :) çok teşekkür ediyorum ilgin için ve yeni eserinide sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin hayat paylaştıkça güzeldir BUARADA MÜZİKLERİ E:/MUSİC DOSYASININ İÇİNE KOPYALAMANIZA GEREK YOK NORMAL DAHA ÖNCE KOPYALADIĞIMIZ YANİ SOUNDS DOSYASINA KOPYALAYABİLİRSİNİZ HERHANGİ Bİ PROBLEM OLMUYOR VE MÜZİK ÇALAR GÖRÜYOR HEPSİNİ AYRICA ZİL SESİ OLARAKTA SEÇEBİLİYORSUNUZ BELİRTEYİM DEDİM

Sounds dosyasına kopyalandığı gözümden kaçmış,belirttiğin için teşekkürler.Malum yeni firmware hazırlıyorum.Yeni firmware için de inan ki beklediğine değecek.Şu anda kullanmış olduğun 8 icon firmware'nin tadını çıkar.Yeni firmware gelince bunu gözün görmek bile istemeyecek,
    8 iCON da neymişşş???diyeceksin bazı arkadaşların dediği gibi!!! Şu anda test aşamasının %35 i tamamlandı diyebilirim.Gün içinde işlerim oluyor gerektiği gibi igilenemiyorum.Yarın geç saatlere hazırlamaya çalışacağım.Hazırlayamazsam en geç cumartesi akşamına hazır olacağını tahmin ediyorum.

• valla bende merak ettim şimdi birolun firmware ini kullanıyorum gayet bir iki tuaflık haric memnunum
  • Bende merakla bekliyorum
  • bak bende bekleyenlerdenim, ama yok bu kadarda olmaz dedirtmesse yüklemem :))
  • Bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

hiç dikkat etmedim daha önce yayınlandığı konusunda neyse :) çok teşekkür ediyorum ilgin için ve yeni eserinide sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin hayat paylaştıkça güzeldir BUARADA MÜZİKLERİ E:/MUSİC DOSYASININ İÇİNE KOPYALAMANIZA GEREK YOK NORMAL DAHA ÖNCE KOPYALADIĞIMIZ YANİ SOUNDS DOSYASINA KOPYALAYABİLİRSİNİZ HERHANGİ Bİ PROBLEM OLMUYOR VE MÜZİK ÇALAR GÖRÜYOR HEPSİNİ AYRICA ZİL SESİ OLARAKTA SEÇEBİLİYORSUNUZ BELİRTEYİM DEDİM

Sounds dosyasına kopyalandığı gözümden kaçmış,belirttiğin için teşekkürler.Malum yeni firmware hazırlıyorum.Yeni firmware için de inan ki beklediğine değecek.Şu anda kullanmış olduğun 8 icon firmware'nin tadını çıkar.Yeni firmware gelince bunu gözün görmek bile istemeyecek,
    8 iCON da neymişşş???diyeceksin bazı arkadaşların dediği gibi!!! Şu anda test aşamasının %35 i tamamlandı diyebilirim.Gün içinde işlerim oluyor gerektiği gibi igilenemiyorum.Yarın geç saatlere hazırlamaya çalışacağım.Hazırlayamazsam en geç cumartesi akşamına hazır olacağını tahmin ediyorum.

C.tesi akşamına az kaldı usta çalışmaların, çabaların ve emeğin için şimdiden fazlasıyla teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.