Şimdi Ara

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
59.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: knidos
    tmm kardesim 5800 black'e Euro2 Turkey BLUE^0559373^50.0.005^001 yaptım simdi ilk yaptıgımdan bambaska sekilde oldu telefon daha menuye bakmadım 5dk bekliorum . biraz onceki nokianin birlesen elleri cıkıordu ama simdi killer cikti sanırım kendi telefonuna göree yapmıssın dostum red ve black desteklemior yaptıgını.

Orjinal soundwaves red-blue ve black temaların tema klasöründe kurulumla birlikte gelmesinden ve firebird temanı default tema olarak gelmesinden dolayı tüm red-blue ve black telafonlar Euro2 Turkey BLUE^0559373^50.0.005^001 ile flashlanmak zorunda oluyor.Küçük bir ayrıntı yüzünden sıkıntılı bir süreç yaşadınız.Bu konuda hepinizden özür dilerim.

JAF KURULUMU İÇİN SADECE İLK SAYFADA ANLATILANLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUNUZ...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dalwynd
    fatih kardes basını cok agrıttık kusura bakma ama rompatchers icinden sence hangi yamaları aktif edelim.c2z4bin -installserver rp+ open4all rp+ dısında

evet bencede hangileri ne işe yarıor ben çözemedim :D bi sürü sey var bilemedigim

Baş ağrıması ne demek sorunları sayenizde ,birlikte çözüyoruz.

Yama açıklamaları aşağıda,kolay gelsin

1Starter.rmp
    2THEMES.RMP - Ev ekranlarının dışarıdan Tele eklenmesinde gerekli
    BlockGPRS_WLAN.rmp - Telin internet çıkışlarını bloke ediyor.
    Bluetooth Locker.rmp - Bluetooth u kapatıyor
    c2z4bin THUMB.rmp - efecktlerin çalışması ile ilgili
    Call log.rmp - Telin 12 aylık çağrı loglarını tutuyor.
    Deny New Installation.rmp - Yeni program Kurulumları engelliyor.
    DisableEnhNote.rmp
    DisableLogs.rmp - Tüm logları kapatıyor.
    DisableUSSDNotes.rmp
    GlobalNoteFix.rmp
    Hide menu.rmp - Menüyü gizler
    Install Server RP+.rmp - Tel hack olmazsa olmaz yaması
    KastorUI.rmp - Effectlerin çalışması ile ilgili
    LCD Light ON.rmp - Ekran sürekli açık
    LCD OFF Charge Complete.rmp - Şarj sonrası ekranı kapatır
    Long Multi Tap for 5800 by marshall.87.rmp - Klavye uzun dokunuş etkin
    NoBlankPassword.rmp - Şifreleri grerek yazmanızı sağlar
    NoProfileSwitchNote.rmp - Profil değiştirirken ıkan notları kapar
    Open4All RP+.rmp - Tel hack olmazsa olmaz yaması
    Remove Record Tone.rmp - Kayıt başlangış sesini kapar
    Remove red LED ON 5800.rmp - Video kayıtta kırmızı LEd i kapatır
    Reset On Power Long Press by wadowice.rmp
    Settings Deactivate.rmp - Ayarları sabitler
    Short Multi Tap for 5800 by Marshall.87.rmp - Klavye kısa dokunuş etkin
    USB Data Disable.rmp - Telin usb bağlantısını kapatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 21 Mayıs 2010; 21:15:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

tmm kardesim 5800 black'e Euro2 Turkey BLUE^0559373^50.0.005^001 yaptım simdi ilk yaptıgımdan bambaska sekilde oldu telefon daha menuye bakmadım 5dk bekliorum . biraz onceki nokianin birlesen elleri cıkıordu ama simdi killer cikti sanırım kendi telefonuna göree yapmıssın dostum red ve black desteklemior yaptıgını.

Orjinal soundwaves red-blue ve black temaların tema klasöründe kurulumla birlikte gelmesinden ve firebird temanı default tema olarak gelmesinden dolayı tüm red-blue ve black telafonlar Euro2 Turkey BLUE^0559373^50.0.005^001 ile flashlanmak zorunda oluyor.Küçük bir ayrıntı yüzünden sıkıntılı bir süreç yaşadınız.Bu konuda hepinizden özür dilerim.

quote:

quote:

fatih kardes basını cok agrıttık kusura bakma ama rompatchers icinden sence hangi yamaları aktif edelim.c2z4bin -installserver rp+ open4all rp+ dısında

evet bencede hangileri ne işe yarıor ben çözemedim :D bi sürü sey var bilemedigim

Baş ağrıması ne demek sorunları sayenizde ,birlikte çözüyoruz.Yamaalrın ayrıntılarını birazdan bu mesaja ilave edeceğim.

Eh olsun biraz ugrastım :D dün geceden beri baya tecrübe kazandım bea ilk sayfada anlatılanları okumadan yapmaya basladım :D telefon cok güzel oldu gercekten eline saglık.

• Sagol fatih kardeş gerçekten cok yardımcı oldun.Tekrar teşekkürler paylaşım için.
  • quote:

Sagol fatih kardeş gerçekten cok yardımcı oldun.Tekrar teşekkürler paylaşım için.

Sen de saolasın.Herhangi bir sorunun için çekinmeden buraya yaz veya Ö.M at.Bu arada Voda-Orange Home screen Theme telinin Keyfini çıkar
    Ara sıra ana konuyu takip et.Kullandığım tüm proramlar ve bazı ipuçları vereceğim.Birkaç saate tamamlarım.
  • Arkadaslar RotaryDialer die bir program var eski zaman telefonlardaki gibi döndürmeli calisior tuslama falan yok cevirion dönüor :D Bunun Dijitalini yani dokunmali olanını bulabilirmiyiz acaba? orjinali gibi olsa iyi olur :S

Ya bu telefonda internette video izlemek icin ne yapmamız gerekior? Facebookta ki videoları izleyemiorum izlemek icin flash adobe yükleyin dior acıorum ama flashi yüklemior :s

Ne yapmam lazım?
  • quote:

Arkadaslar RotaryDialer die bir program var eski zaman telefonlardaki gibi döndürmeli calisior tuslama falan yok cevirion dönüor :D Bunun Dijitalini yani dokunmali olanını bulabilirmiyiz acaba? orjinali gibi olsa iyi olur :S

Ya bu telefonda internette video izlemek icin ne yapmamız gerekior? Facebookta ki videoları izleyemiorum izlemek icin flash adobe yükleyin dior acıorum ama flashi yüklemior :s

Ne yapmam lazım?

RotaryDialer hakkında duyuşluğum var ama bir bilgim yok.Facebook videolarını izlemek için skyfire yüklemen lazım.msn ye gel halledelim :)
  • quote:

quote:

Arkadaslar RotaryDialer die bir program var eski zaman telefonlardaki gibi döndürmeli calisior tuslama falan yok cevirion dönüor :D Bunun Dijitalini yani dokunmali olanını bulabilirmiyiz acaba? orjinali gibi olsa iyi olur :S

Ne yapmam lazım?

RotaryDialer hakkında duyuşluğum var ama bir bilgim yok.Facebook videolarını izlemek için skyfire yüklemen lazım.msn ye gel halledelim :)

F@tih yeni geldim k.bakma. Yalnız bi sorunum var telefonumu ingilizceye cevirdim vodafon ev ekranını kullanabilmek icin.Cevrildiginde yeniden baslıor ya vodafon ev ekranını sectim ama olmadı deddim telefonu yeniden baslatayım kapatıp actım ama bu sefer menuye giremedim her girmeye calistigimda sistem eror diyip atıor telefonu kapayıp hafıza kartı cıkardıgımda düzeldi teli tekrar türkce yaptım kapatıp h.kartı taktım herhangi bir sorun yok. DEdim noluor bida ingilizce yapsam olurmu aynısını bida denedim yine hata verdi sanırım ingilizce secenegini kabul etmior :D

• quote:

quote:

quote:

Ne yapmam lazım?

F@tih yeni geldim k.bakma. Yalnız bi sorunum var telefonumu ingilizceye cevirdim vodafon ev ekranını kullanabilmek icin.Cevrildiginde yeniden baslıor ya vodafon ev ekranını sectim ama olmadı deddim telefonu yeniden baslatayım kapatıp actım ama bu sefer menuye giremedim her girmeye calistigimda sistem eror diyip atıor telefonu kapayıp hafıza kartı cıkardıgımda düzeldi teli tekrar türkce yaptım kapatıp h.kartı taktım herhangi bir sorun yok. DEdim noluor bida ingilizce yapsam olurmu aynısını bida denedim yine hata verdi sanırım ingilizce secenegini kabul etmior :D

Ben bu yayınladığımda henüz bir sorun yaşamadım fakat yine de Firmware'de düzenlemeye gidiyorum.Akşam yenisini yayınlayacağım.

• Suanda hic bi skıntım yok tabi güncellemeler olur daha iyi yapacagına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 17 Mayıs 2010; 17:33:39 >
  • quote:

Suanda hic bi skıntım yok tabi güncellemeler olur daha iyi yapacagına eminim

Aynı hatayı yine aldım :S telefonun dilini ingilizce yaptım acılınca ev ekranı vodafon yaptım telefonu tekrar baslattım system eror hatasını alıorum.. menuye girmior

Not : ana ekrandaki kısa yollarla ayarlara falan girebiliorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 17 Mayıs 2010; 17:43:48 >
  • Yeni firmware hazır arkadaşlar.yeni diller eklendi.Tüm (red-blue ve black ) renkler için EURO2 TURKEY RED kodunu seçip kurulum yapabilir.Voda HS sadece English dil seçeneği ile kullanılabilir.Türkçe dil seçeneğine döndüğünüzde Voda HS görünmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 18 Mayıs 2010; 3:06:25 >
  • quote:

Yeni firmware hazır arkadaşlar.yeni diller eklendi.Tüm (red-blue ve black ) renkler için EURO2 TURKEY RED kodunu seçip kurulum yapabilir.Voda HS sadece English dil seçeneği ile kullanılabilir.Türkçe dil seçeneğine döndüğünüzde Voda HS görünmez.

Usta büyük emeğin var Allah razı olsun bu fw ile tel bi başka güzel olucak
  • version 1.5i yükledim şimdi telefonu trkceden ingizlizceye gecriorum vodafon ev ekran teması cıkıor belirle diorum ama belirlemior önceki ne ise onda kalıor benmi yanlıs yapıorum anlamadımki :S

Not: Önceki system eror hatasını almıorum artık.Orange ev ekranı ingizce de daha degisik oluor ekranı kaplıor türkcede daha degisik :) Vodafonu bi türlü belirleyemiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 18 Mayıs 2010; 12:10:38 >
  • quote:

version 1.5i yükledim şimdi telefonu trkceden ingizlizceye gecriorum vodafon ev ekran teması cıkıor belirle diorum ama belirlemior önceki ne ise onda kalıor benmi yanlıs yapıorum anlamadımki :S

Not: Önceki system eror hatasını almıorum artık.Orange ev ekranı ingizce de daha degisik oluor ekranı kaplıor türkcede daha degisik :) Vodafonu bi türlü belirleyemiorum

Ya bazen orange ev ekranını belirleyemiorum neden acaba? belirle diorum hala bir oncekinde kalıor! vodafonu zaten hic yapamadım teli ingilizceye cevirince ev ekranlarının icinde cıkıor ama belirle diince belirlemior..
  • Ya kimse Flashlamadımı arkadaslar F@tihin flashını deneyen yokmu ?
  • Bi öncekinden ne farkı var bu versiyonun??
  • Firmware yenilendi.[18.05.2010 - v1.10] HS değiştirirken oluşan donma problemi giderildi.Yalnız telefonu bir bilgisayar gibi düşünün arkadaşlar.ilk açılışta cihaza biraz süre tanıyın.genelde ilk açılışta acele etmekten ve tuşlara arka arkaya basmaktan kaynaklı bütün problemler.Tekrarlıyorum Voda HS sadece ingilizce dil seçeneğinde çalışıyor.

quote:

quote:

version 1.5i yükledim şimdi telefonu trkceden ingizlizceye gecriorum vodafon ev ekran teması cıkıor belirle diorum ama belirlemior önceki ne ise onda kalıor benmi yanlıs yapıorum anlamadımki :S

Ya bazen orange ev ekranını belirleyemiorum neden acaba? belirle diorum hala bir oncekinde kalıor! vodafonu zaten hic yapamadım teli ingilizceye cevirince ev ekranlarının icinde cıkıor ama belirle diince belirlemior..

Son v1.10 firmware ile bu sorunlar giderildi.

quote:

Ya kimse Flashlamadımı arkadaslar F@tihin flashını deneyen yokmu ?

Yok herhalde yeniliklere açık değiller.Kendileri bilir

quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN 55

Bi öncekinden ne farkı var bu versiyonun??

Firmware i denerseniz farkı görürsünüz.
    Şu anda HS de oluşan donma problemlerinin tümü giderildi.Default tema değiştirildi.Firebird temayı kullanmak isteyenler için konu içinde temaya ait link verildi.
    Snow effect değiştirildi.ilk açılışta acele etmekten bu efectle problem yaşanabiliyor bu yüzden Effect değiştirilip sadeleştirildi.

• f@tih kardeşim ilk önce emeğine ve ellerine sağlık ve süperr olmuş herşey ama dediğin gibi yeni telefonlarda artık bi bilgisayar ve bu yazılımlarda bi işlemci sayesinde bize yansıtılıyo o yüzden bu kasmalar donmalar normaldir ki hak verin 5800 işlemci hızı okadar da ii sayılmaz o yüzden ben bir yazılım uzmanı olarak sana tavsiyem bu kadar yazılımsal emek ile uğraşıyosun ve bi okadar da sorunlarla karşılaşıyosun bence fazla görselliğe önem verme daha çok hızlı ve sıtabil çalışmasına önem verirsen daha başarılı olursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

f@tih kardeşim ilk önce emeğine ve ellerine sağlık ve süperr olmuş herşey ama dediğin gibi yeni telefonlarda artık bi bilgisayar ve bu yazılımlarda bi işlemci sayesinde bize yansıtılıyo o yüzden bu kasmalar donmalar normaldir ki hak verin 5800 işlemci hızı okadar da ii sayılmaz o yüzden ben bir yazılım uzmanı olarak sana tavsiyem bu kadar yazılımsal emek ile uğraşıyosun ve bi okadar da sorunlarla karşılaşıyosun bence fazla görselliğe önem verme daha çok hızlı ve sıtabil çalışmasına önem verirsen daha başarılı olursun...

Doğru söylüyorsun Hak veriyorum.O yüzden görsel tema ve efectleri kaldırdım son firmwarde.Yorumun için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

f@tih kardeşim ilk önce emeğine ve ellerine sağlık ve süperr olmuş herşey ama dediğin gibi yeni telefonlarda artık bi bilgisayar ve bu yazılımlarda bi işlemci sayesinde bize yansıtılıyo o yüzden bu kasmalar donmalar normaldir ki hak verin 5800 işlemci hızı okadar da ii sayılmaz o yüzden ben bir yazılım uzmanı olarak sana tavsiyem bu kadar yazılımsal emek ile uğraşıyosun ve bi okadar da sorunlarla karşılaşıyosun bence fazla görselliğe önem verme daha çok hızlı ve sıtabil çalışmasına önem verirsen daha başarılı olursun...

Doğru söylüyorsun Hak veriyorum.O yüzden görsel tema ve efectleri kaldırdım son firmwarde.Yorumun için teşekkürler.

Hemen yenisini deneyelim bakalım :D Bu gidişle ara sıra telefon bagımlı olucak :D flas ceke ceke :)

Not: ya F@tih hotfile den baska biyere upload etsen yarım saatte 15mb inmedi yahu :S rapid olsa tık tamam :D

2. Not: F@tih bu gelişim paketlerini de ekleyemiormusun acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 18 Mayıs 2010; 23:51:41 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.