Bildirim
16 Ocak Son Mu? O.O

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu an 16 ocak yazıyorsa 16 ocaktır. Ama uzatabilirler. -
Peki neden TİM'ler (5 Tane Tim'e gittim) "Belirli bir süresi yok, daha çok sürer o" diyorlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Molookus
Peki neden TİM'ler (5 Tane Tim'e gittim) "Belirli bir süresi yok, daha çok sürer o" diyorlar?
tim genç tarifeden haberi yokki cihaz kampanyasından haberi olsun -
Yani 16'sında bitiyor? Nedne bu kadar kısa ki :/ -
iPhone 4 için 31 Aralık son demiş, uydular mı bu tarihe? Şu an iPhone 4 satışı yok mu Turkcell'lerde? -
Kampanya devam eder ama aynı fiyatlarla mi devam eder orası belli olmaz.Turkcell IPhone dan kazandığı parayı hiçbiryerden kazanmıyor.Neden bitirsin ki kampanyayı -
Aynen, bence de. Ve TİM'dekiler dediğiniz gibi genelde bilgisizler. Yarın gidip bakıcam, iPhone 4 kampanyası bitmiş mi diye. Çünkü internet sitesinde 31 Aralık son diyordu 4 için. İnternette yazanın ne kadar tutarlı olduğunu öğrenmiş olucam. -
klasik turkcell tarzi...
Her yone sms i bile kalici yapmaz 3 ayda bir suresini uzatir... Hicbirseyi kalici yazmaz ama surekli uzatir... -
Yani büyük ihtimalle uzar mı diyorsunuz? Çünkü ben tam 20'sinde alıyorum telefonu. Dört günle kaçırırsam çok üzülürüm. -
Bir yol gösterin ya 4 günlü kaçırıcam göz göre göre... Kredi kartsız kontratlı alıcam, son 6 fatura 250 olması gerekiyo. Ama 250 değildi, geçtiğimiz ay aştım ve aştığımla beraber (Güncel borca baktım netten, ordan biliyorum) 250 TL oldu. Bu ayın faturasına yansıycak ve fatura da 20sinde çıkıcak. Hemen faturayı ödeyip alıcam o gün ama 20'si çok geç olabilir. Başka bir yolu yok mu kredi kartsız ve kontratlı almanın? -
Mevcut stok varsa bitirmeden kampanyayı sonlandırmazlar. T20'de güya Eylül sonu mu ne bitiyordu hala satıyorlar. -
Uzar kardeş uzar, koskoca iphone kampanyası 1 ay sürecek değil ya -
Bir de benim anlamadığım şu, madem paketle telefon alınıyo, neden kredi kartı istiyorlar taksite? Yani nası olsa faturayla gelmiycek mi paketle alınan telefonun ücreti, e daha ne o zaman neden kredi kartı lazım -
3 gündür dolaşmadığım tim kalmadı hiçbirinde 4s yok kafayı yememek elde değil böyle bi satış tarzı olamaz -
Haydaaa! Şimdi bir de o sorun çıktı dimi... Of yok yok ben sanırım daha 5-6 yıl iPhone alamıycam... Ömrümü yedi ömrümü, ne telefonmuş be. -
Yok arkadas almayacaksın o olacak..Sanki Hint kumaşı..! -
Kredi kartı olmayanlar için evet, Hint kumaşı... -
Arkadaşlar kampanya 10 Şubat'a kadar uzatıldı, cuma günü gidiyorum almaya. Ama maalesef 4S'ler tükenmiş diyorlar. Eğer bulamazsam, bekleyeyim mi? Yani, tekrar 4S getirip satarlar değil mi, sonuçta 20 Şubat'a kadar uzatmışlar. 1 ayda tükenen telefonu mutlaka tekrar getirip satmaya devam ederler diye düşünüyorum, sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: Molookus
Arkadaşlar kampanya 10 Şubat'a kadar uzatıldı, cuma günü gidiyorum almaya. Ama maalesef 4S'ler tükenmiş diyorlar. Eğer bulamazsam, bekleyeyim mi? Yani, tekrar 4S getirip satarlar değil mi, sonuçta 20 Şubat'a kadar uzatmışlar. 1 ayda tükenen telefonu mutlaka tekrar getirip satmaya devam ederler diye düşünüyorum, sizce?
Buna ek olarak bir soru daha ekliyorum, 4 aldığımda içinde hangi sürüm olacak? iPhone 4S gibi pcye bağlamadan aktive ederek açabilecek miyim yoksa iTunes'a bağlayıp klasik aktivasyon mu yapmam gerekecek? Ve hangi TİM'lerde 4S kalmış İstanbul'da, bilgisi olan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X