Şimdi Ara

16 Nisan seçimleri hemen yarın yapılmalı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarından itibaren yasaklarla birlikte 1 ay kalıyor.

AKP sistematik olarak seçimi döndürmek için çalışmalara resmen başlıyor.
    Üzülerek söylüyorum ki önümüzde Nevruz var. ABD'de uyardı. Umarım iktidar uğruna "bilerek" insanlarımız öldürülmez.

Dünyada her muhafazakar partinin seçim kaynağı olan mağdur edebiyatı ve suni düşman yaratma olayı maalesef bizim ülkemizde de geçerli.

Git gide düşen tarım ve kırmızı et eksikliği, zihinsel düşünmeyi ciddi şekilde etkilemektedir. Size komik yada ilginç gelebilir ama gerçek bu yöndedir. Bu bir politikadır, aptal insanın oluşması için yıllar gerekmektedir.

Şimdi aptal vatandaşlarımızı biraz bilgi sahibi yapalım. (Et ısmarlayamıyoruz ama , zihin için onun kadar etkili kısa haberler)

Başbakan'ın 14 marttan önce Hollanda'ya gidilmemesi burada >>>>http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/697551/Basbakan__14_Mart_tan_once_Hollanda_ya_gidilmez__demisti..._Peki_Bakan_Kaya_neden_gitti_.html

Wilders'in ekmeğine yağ süren ve tabi ki Hollanda'da "ak-it"cilik oynayan ve asla dönmeyecek Türklerimiz burada itirafı sunuyor >>>https://onedio.com/haber/hollanda-da-gosteri-yapan-turklerden-ilginc-diyalog-ne-iceri-atacaklar-burasi-turkiye-mi-761170

Zaten yetmiyor vekilde itiraf ediyor >>>http://odatv.com/evet-oylarina-2-puan-katki-yaptilar-1303171200.html

Ülkelerin resmi statüde ki bakanlara uyguladıkları bu yaptırım çok yanlıştır.
    Kendimizin çıkardığı yasaya rağmen (YSK 109) yapılanlar yanlıştır.

Fakat sonuç benim için yıllardır aynı. Mağdurluk ve dini kullanan hayvandan daha değersiz insanlar siyasetin içinde ise, oy vereni de yöneteni de gözümde hiçtir.

• Gün geçtikçe sıkıntı büyüyor
  • Refaranduma kadar türlü tuhaflıklar yaşayabiliriz. Ve hemen maaşlı troller duruma göre destekleyip,laf atma çabalarına girişecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar hayal gücünü bir şeyler üretmek için harcasa birileri

Büuük ihtimal uzaya çıkarlardı

• Olur mu ya 16 Nisan haftası peygamberimizin kutlu doğum haftası. O hafta da peygamberimiz üzerinden millete bi evet cilası çekmeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Refaranduma kadar türlü tuhaflıklar yaşayabiliriz. Ve hemen maaşlı troller duruma göre destekleyip,laf atma çabalarına girişecektir.

Geldim Panpa bana mı seslendin.

Panpa ama bu aralar işler kesat maaşları alamaz olduk.

Batıyoruz ya ondan para bitmiş. Günlük 1 kilo makarna ile 1 litre ayran A çalışır olduk

Çok mağduruz çooook

• quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

quote:

Refaranduma kadar türlü tuhaflıklar yaşayabiliriz. Ve hemen maaşlı troller duruma göre destekleyip,laf atma çabalarına girişecektir.

Batıyoruz ya ondan para bitmiş. Günlük 1 kilo makarna ile 1 litre ayran A çalışır olduk

Çok mağduruz çooook

sen git velin gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu kadar hayal gücünü bir şeyler üretmek için harcasa birileri

Büuük ihtimal uzaya çıkarlardı

kaç para edersiniz merak ediyorum

trol alacak olsam asgari ücret verirdim heralde

ama olay şu o troll vatanını asgari ücrete değişir miydi?

çoğu ülke için hayır tabii ama senin gibileri gördükçe cidden üzülüyorum

• Suni olay yaratacak eleman alımları başlamış. allah başımızdakileri eksik etmesin. günlük 100er liradan aktroll aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

quote:

Çok mağduruz çooook

sen git velin gelsin.

Çocukları pistten alalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.