Şimdi Ara

16 mbps Sınırsız 51TL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şuan 44tl ye 8mbps 50gb akn li tarifeyi kullanıyorum. bugün beni aradılar 51 tl ye 16mbps 75gb akn li tarifeye geçebileceğimi söylediler ve defalarca sormama rağmen 75gb geçsem bile hızın düşmeyeceğini söylediler. ama pek güvenemedim daha sonra arayın dedim kapattım. bilgisi olan var mı tarife hakkında

• 75 GB AKN demiş pakete işte 75 GB Download yapınca hız 3'e düşecek. Hat değerlerini atarsan yardımcı olabilirim.
  • Akn yi biliyorum. işte o yüzden defalarca sordum karşımdaki kız da inatla 75 i geçseniz bile hız düşmeyecek dedi. pek güvenemediğim için kabul etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Akn yi biliyorum. işte o yüzden defalarca sordum karşımdaki kız da inatla 75 i geçseniz bile hız düşmeyecek dedi. pek güvenemediğim için kabul etmedim

ttnet'in 16 sınırsız tarifesi kalmadı kaldıysa bile 130 ila 150 lira arası bir fiyata verir kabul etmemekle iyi yaptın nedeniyse yalan söylenmesi yok düşmiyecek falan taahhüdü alana kadar tel. şahıslar bağladıkları müşteri sayısına göre prim alıyor galiba yalan dolan diz boyu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.