|
16 Mart İSTANBULUN İŞGALİ (ingiliz sevenler derneği???)

-
-
İngiliz olmak suçmu şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 16 Mart 2021; 16:31:52 > -
İngiliz olmak suç değil, "fesli şalvarlı ingiliz" olmak suç.
Ülkeni işgal eden ingilizle iş birliği yapmak suç.
-
İnşallah ülkemiz kıyamete kadar 1 adım bile toprak işgali yaşamaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877İnşallah ülkemiz kıyamete kadar 1 adım bile toprak işgali yaşamaz.
İnşallah tabi de, biraz geçmişten ders almak lazım..
-
Atatürk'ü sevmeyip sadece Fatih'i severler uğramamış konuya.
İstanbul aynı istanbul değil miydi?
Fatih fethederken çok kıymetli olan istanbul, yedi düvelin işgaline uğrarken değersiz mi oldu gözünüzde?
Yoksa çok sevdiğiniz son padişahın başarısızlığı mıdır asıl duymazdan geldiğiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 16 Mayıs 2021; 10:3:7 > -
Onlar için İstanbul hiçbir zaman işgal edilmedi ki.Dahası Milli Mücadelede hiç yaşanmadı.Bu nedenle onları böyle konularda göremezsiniz.
İstedikleri kadar maraş dondurmacısının izinden gitsinler İstanbul'un ikinci Fatihi Atatürktür.Atatürk sadece İstanbul'u değil İstanbulda defnedilen tüm Osmanlı padişahlarının kabirlerini de İngilizlerin,Fransızların,İtalyanların elinden almıştır.Bursada defnedilen Osmanlı devletinin kurucusu olan Osman bey'in kabrini de Yunan işgalinden kurtarmıştır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nexus canİngiliz olmak suçmu şimdi?
Suç ingiliz olmak değil
Memleket işgal halinde iken işgal edene muhip kişilerin fesli pusküllü pala çukur artıklarının hala işgal edene siper olup mücadeleyi ve mücadele edenleri olduğundan başka göstermeye çalışmasından ibaret.
-
Keske ingilizler vermeseydi geri. Bi hongkong bi singapore bi makao olurdu istanbul. Uluslararasi arasi bi sehir olsaydi. Zengin olsaydi. Ozerk olsaydi. Tarihi eserleri korunsaydi.
Sehirde cogu anlamli yol duzenlemeleri ingilizler yapmistir. Mesela yildiz yokusu. Istiklal-tarlabasi yolu vs vs.
Her geldigimde icin daraliyor. Her yer beton.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul’u son fetheden kuvay ı milliyedir.
İstanbul’da o dönemde kuvvacılar yargılandı ve işkence gördü. Fransızlar kendi mahkemelerini kurdu, karakollarını kurdular. Görkemli geçitlerle, halka caka sattılar ve gözdağı verdiler.
Galata kulesine kendi bayraklarını astılar. O yıllar nedense bir türlü konuşulmuyor, anlatılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 17 Mart 2021; 21:22:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: B.AYAR
Bu mesaj silindi.Senin 7 tane düşmanın, bir de kardeşin, hepsi bir olup seni sırtından bıçaklasalar,
bu olaydan yıllar sonra olayı anarken düşmanlarının sana ettiğine mi yanarsın, yoksa kardeşinin ettiği HAİNLİĞE mi?
Düşman zaten bin yıldır düşman. Her zaman düşman. Ne olduğu zaten belli.
Peki aramızdaki "Türk görünümlü, Müslüman görünümlü düşmanlar" ne ayak?
Ha bir de bu HAİNLERİ eleştirdim diye rahatsız olduğuna göre, sen ne ayaksın?
Ekleme:
İNGİLİZ SEVENLER DERNEĞİ benim ecdadım falan değil.
Senin ecdadınsa onu bilemem. Hiç kusura bakma ama ingilizlerle birlik olup vatanını satanlara sövmeye devam edeceğim.
Beğenmiyorsan yallah ingiltereye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 17 Mart 2021; 16:30:46 >
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterBen zaten konuyu açan kişiyim, ben zaten buradaydım.
İngiliz işbirlikçisi hainleri eleştirdim diye SEN niye atladın onu söyle.
Yok kendi ecdadımıza sövüyormuşuz falan zart zurt.
ingiliz işbirlikçisi hainler KİMİN ECDADI?
BENİM ECDADIM DEĞİLLER, PEKİ YA SENİN?
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterFatih benim de başım gözüm üstüne..
Peki sen Atatürk'ü niye saymadın?
Fatih'in emanetini ingilizlere yedirmeye çalışanları eleştiriyoruz burada.
Niye rahatsız oluyorsun onu söyle. Lafı çevirip durma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 17 Mart 2021; 21:57:4 > -
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göstersenin atan soyun osmanlı değil o zaman osmanlı soyundansan çık tahtını geri al gerçek osmanlı torunları şuan da yurt dışında alkol dahi içen kişilerdir :). sen o dönemin sömürülen kişilerin torunusun ki o dönemde ben osmanlı torunuyum desen tahta ortak olmuş olurdun ve direk kellen giderdi 1 gecede 19 kardeşini bebekleri katleden daha sonra öz oğlunu, iki kardeşinden gebe 7 cariyeyi ve babasının gebe eşlerini öldürten 3.mehmed örneğini alabilirsin heralde. monarşinin hakim olduğu bir hırs için kelle alan 1 gecede 19 kardeşinin 17'si daha kundakta bebek iken boğdurtan bir hanedan benim soyum atam olamaz ayrıca osmanlı Türklüğü bitiren bir hanedandır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 17 Mart 2021; 22:11:50 >
En Beğenilen Yanıtlar

İngiliz olmak suç değil, "fesli şalvarlı ingiliz" olmak suç. Ülkeni işgal eden ingilizle iş birliği yapmak suç. |
Onlar için İstanbul hiçbir zaman işgal edilmedi ki.Dahası Milli Mücadelede hiç yaşanmadı.Bu nedenle onları böyle konularda göremezsiniz. İstedikleri kadar maraş dondurmacısının izinden gitsinler İstanbul'un ikinci Fatihi Atatürktür.Atatürk sadece İstanbul'u değil İstanbulda defnedilen tüm Osmanlı padişahlarının kabirlerini de İngilizlerin,Fransızların,İtalyanların elinden almıştır.Bursada defnedilen Osmanlı devletinin kurucusu olan Osman bey'in kabrini de Yunan işgalinden kurtarmıştır. |
Atatürk'ü sevmeyip sadece Fatih'i severler uğramamış konuya. İstanbul aynı istanbul değil miydi? Fatih fethederken çok kıymetli olan istanbul, yedi düvelin işgaline uğrarken değersiz mi oldu gözünüzde? Yoksa çok sevdiğiniz son padişahın başarısızlığı mıdır asıl duymazdan geldiğiniz? |
Benzer içerikler
- eurofighter typhoon vs f-35
- iran"da araba fiyatları 2025
- realme türkiye"den çekildi mi
- ideoloji testi
- ömer aktaşöz
- byd fiyat listesi
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- togg sıfır fiyatı
- geforce now fiyat
- noter bilgi mesajı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X