|
Merhaba arkadaşlar arkadaşım amerikada gelirken ona laptop aldırmak istiyorum ama 2 seçenek arasında kararsız kaldım 1.seçenek:Acer - Swift 16 AI - Copilot+ PC - 16" 3K OLED Touchscreen Laptop - Intel Core Ultra X7 358H 2026 - 16GB Memory - 1TB Storage - Basalt Gray 999 dolar+vergi ile 1050 dolar 2.seçenek:Lenovo - Yoga 7i 2-in-1 14" 2K OLED Touchscreen Laptop - Core Ultra 7 Processor 355 2026- 24GB Memory - 512GB SSD - Copilot+ PC - Luna Grey 1049 dolar vergiyle 1100 dolar Kullanım amacım: genel olarak makale,pdf,word okuma veya üzerine yazıp çizme şeklinde olacak belki grafik gerektiren exocad gibi uygulamalar kullanabilirim ileriki zamanda,oynadığım tek oyunda açıkçası cs2 onuda çok nadir oynuyorum artık şuan için taşınabilirlik problem değil ama seneye asistan olacağım zaman haftada 3-4 gün taşımam gerekebilir almışkende uzun ömürlü olsun istiyorum,acer ın işlemcisi çok çok iyi beni aslında o cezbediyor grafik kartıda yeterince güçlü ve 120hz ekranı lenovo ise 14 inç in daha taşınabilir olduğunu düşünüyorum ve 24gb ram e sahip bu fiyat bandında daha iyi seçenek bulamadım. Daha önce hiç laptop kullanmadım hep masaüstüm oldu. Aradaki ağırlık farkıda 150 gram o yüzden sorum şu 16 inç taşımak gerçekten zor mu ? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler