Şimdi Ara

16 cm hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2xJBL GTO508C 13 CM panzutta
    2xAlphine Spg-13C2 coaxiel 13 cm panzutta
    1xJBL 1000 Watt bassım ve bunları desteklemek için Jameson 515 model amfim var.
    Teybim Pioneer DEH 9650

Ön kapılar da teybe bağlı ufak stock hoparlörlerden oluşmakta, 13 cm di sanırım tam hatırlamıyorum şu an, fakat 16 lık kasa var kapılarda.
    Sesi biraz yükseltmek istiyorum ön kapılardaki hoparlörleri bu sebeple değiştirmeyi düşünüyorum.
    Tesisatı bağlattığım yerdeki arkadaş amfimin buna yetmeyeceğini, teypten besleme yapabileceğimizi söyledi, işi bilen birisi yüzde doksan doğrudur. :)
    Bu sebeple sadece teybimin besleyeceği türden güzel ses verebilecek 16 cm hoparlör tavsiyesi istiyorum sizlerden.
    Bi kaç yerde okuduğuma göre coaxial modeller teypten çalıştırma konusunda daha başarılıymış.

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    Arkadaki Alpineleri öne taşıyın
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Arkadakiler 13 öndekiler 16 hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlere yine alpine spg 17cs modelini alın arkadaki JBL leri amfiden sökün teybe bağlayın hatta bana kalırsa araçtanda sökün satın.

Woofer kanalı(5nci kanal) 4ohm 150rms, 2ohm 500rms denmiş, subwoofer ı da JBL veya pioneer in çift bobin olanlarıyla değiştirip bass sesini de yükseltebilirsiniz. Sizdeki bass 4ohm , çift bobin lerde 2 tane 4ohm oluyor paralel bağlayıp 2 ohm elde edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.