Şimdi Ara

16 bin, 18 bin max 20 bin hatchbeck araç önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar abiler ablalar öncelikle selam 14 binden maximum 20 bine bütçemiz var ancak ortalama 18 bin civarı
    hatchbeck 3 kapı yada 5 kapı , cabrio yada coupeda olabilir genç arabası tavsiyesi rica ediyorum sizlerden

tercihlerim olarak size yardımcı olabilmek babında :

sport görünüm genç arabası stili dış görünümlü bi araç bakıyoruz
    hatchbeck 3 kapı yada 5 kapı , cabrio yada coupeda olabilir
    iç donanım aksamı eski tip olmasın istiyoruz
    klima şart
    sunroof yada cam tavan tercihli
    motor olarak min 1.2 max 2.0
    model olarak min 1996 ortalama 2000 -2005 bakıyoruz

ben sahibinden baktım bikaç notlar aldım genelde iyi olarak gözüme çarpam modelleden bazıları

ford fiesta
    wolkswagen polo yada golf
    opel astra yada corsa
    seat ibiza
    peugot
    skoda fabia
    rover

bunlarda birazdaha yeni model ancak tiplerini begenmedm pek tabi önerilerinizi degerlendiyirouz :

citroen c3
    chevrolet kalos,spark,aveo,lacetti
    hyundai getz
    nissan almera
    toyota yaris
    kia piconto,rio
    suzuki swift alto
    tata indica

şimdilik bukadar tavsiyenizi bekliyorum iyi günlerr..

• _____________________________
  • Peugeot 206

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyem kesinlikle 2000 MODEL VE ÜSTÜ 1.6 16valf 110 bg 0-100 9.5 sn olan MEGANE COUPEYE bakıyosun yakıt desen lpg ile uyumlu koklar, parça ucuz, usta bol donanım zibil :)
    Deri koltuk sanruf 4 havayastığı abs 4 cam (kelebekler dahil ) otomatik klima var fullerinde daha ne olsun ;)
    Benzinli binerim derseniz 2.0 ide motor 140 bg canavar var 0-100 8.6 sn ama bu motor lpgye uyumsuz normal kullanımda benzinde 30-35 krş yakar. Benzinli kullanma durumunuz varsa bence 2.0 alın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

99 ve uzeri Mazda 323 f

22.000 TL'ye Dizel Araç Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam tata ucuz ama sıkıntılı araç sanırım, hiç girme o toplara, satarken sıkıntı yaşarsın.

• konu takip...
    bende bu civarlardaki piyasayı ara sıra kontrol ediyorum, genç işi.
    açıkcası en mantıklı tercihlerden biri
    clio 1.6 Dynamique olacaktır...
    örnek ilan vermek gerekirse
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-resimler-herseyi-anlatiyor-289389967/detay

@strongestwarrior 206lara baktım baya saglam ve temiz olanları var forddan sonraki tercihim :)

@appy038 aslında clio meganlar iyi fakat nedense reno taraftarı degilim hatta bi reno fiat fobim var diyebilirim şuankı sıkıntılı aracımdan dolayı :) ama tabi almak isteyenler için iyi öneriler fakat biyanda ford biyanda reno olunca ister istemez ford ve pejo birazdaha mantıklı geliyor sanki

@forumu bu fiyat aralıgnda pek saglam mazda yok baktım :)

@ivenrec aynen tatalara karşı birşey var anlamadım ama içi de dışıda güzel aslında yinede pek tercihim degil zaten ilk listemdeki araçlara göre :)

@yokyak206 306 model araştırması içindeyim bu arada fordlarda kaldı gözüm ama temiz saglam bi pejo bulursam tercihim o yönee kayacaktır

@tsublk valla ilk listemdeki araç markalarına kıyasla ayrıca şuanki arabamdan dolayıda reno ve fiattan uzak duruyorum :)

herkeze teşekkür ediyorum konu güncel ve takip arkadaşlar şuanda hyundai coupe modellerine bakıyorum cok fazla ancak biraz eksileri var diyorlar iyi bi araştırma içerisindeyim bakalım şuandaki kafamdaki sıralama

hyundai coupe
    ford fiesta
    polo golf
    pejo serisi
    opel
    seat ibiza
    rover

• emreuyguc E kullanıcısına yanıt
    Eskiden dayi oglunda ford focus 2.0 sport trend vardi tek kapili
    Bi iki kere surmustum cok keyifli arac
    Temsili rastgele ilan
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acilll-hizz-tutkusu-2000-model-2000-motor-focus-sport-297403579/detay

• yokyak kullanıcısına yanıt
    evet bikaç kişiden ford iyi dönüt aldım sürüş keyfi olsun rahatlığı olsun cok iyi dediler ancak yakıt konusunda okadarda olumlu bakmıyorlar yinede olsun temiz olsun rahat olsun güvenli olsun istiyorum

şuanki aldıgım dönütlerde

polo : sürüş keyfi , rahatlık bakımından üzerine olmadıgını söylediler ancak bazı tiplerinde motor gucsuz kalabiliyormuş az yaktıgı söyleniyor
    golf : sürüş keyfi , rahatlık harika ancak bu maddiyata genelde eski modeller var iç aksamlarınıda begenmiyorum ama bastınmı uctugu söyleniyor yakıtta normal
    ford fiesta için yukarda yazdım

şuan için pejo seat ve opel için araştırmalarım devam ediyorum

hyundai coupe : basarsanız cok yakar diolar , bazı kişiler parça dert etsede cogu hyundai ile aynıymış iç aksam kaliteli dış aksamıda normal diyorlar ancak spor görünümüne ragmen motorun okadar iyi olmadıgı söylentileri var

• Nissan almera 1.5 ya da otomatik 1.8 luxury donanim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreuyguc E kullanıcısına yanıt
    Temiz 306 GTi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.