Şimdi Ara

Araç tavsiyesi (14-15.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ömür boyu olmasada bizi götürebildiği kadar götürecek bir araç bakıyoruz.en fazla 14-15.000 TL çıkabiliriz.

Aradığımız kriterler

• 2000 model ve üstü
    • 5 kapı
    • Klima +Abs
    • İçi geniş
    • Bagaj geniş
    • 2.el piyasası iyi.Hemen elden çıkarması kolay olan.
    • Yıllık en fazla 10.000-15.000 km yol yaparım.Dizel olabilir mi?
    • Şehiriçinde az yakan (sanırım yine dizel seçeceğiz )
    • Motor hacmi 1600 cc en fazla.
    • Sık sık arıza yapmayan
    • Can güvenliğimizi koruyabilecek

(Aklımda ford fiesta var ama 14-15.000 e bulabilirmiyiz bilmiyorum)

• 2001 corolla bakabilirisn o fiyata gayet güzel olur
  • ne kadar renoyu sevmesem de...

Ncap 5 yıldızla, yaygın servis ağı ve yedek parça maliyetiyle, en az yakan dizellerden biri olması nedeniyle 18-20bine çıkabilseniz direk Megane 2 HB derim.

16bine benzin + LPG şeklinde de bulunabilir belki.

Ya da Clio ve Megane 1 de olur. Clio III ler megane 2 parçalarının bolca kullanıldığı araçlardır 16 bine dizeli denk gelirse kaçırılmaz...
    Daha Fazla Göster
  • Citroen Berlingo tavsiye edebilirim...
  • 14000 cıvarında bakacagınız dızel eskı model ve cok yuksek kılometrelı olacaktır.egeer butceyı arttıramıyorsanız benzınlı arac almanızı onerırım.cunku yuksek kmlı bır dızel sıze sorun cıkarabılır ve malıyetı yuksek olabılır
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler.Açıkçası fransız arabası istemiyorum.Coralla iyi seçenek ama ,2001 kasasını ha diyince satamam.(dünya hali,acil paraya ihtiyaç olur o yüzden hemen elden çıkarabilecek bir araç istiyorum.)
    Accentlerin dış yapısı çok ince.
    Clio fena değil ama iç tasarımı hoşuma gitmiyor.

Aklımda Ford fiesta dizel,pejo partner,opel astra classic ve honda civic var.
  • Bilmem beğenir misin ama ben bugün clio symbol aldım 14450'ye.Fidiji diye bir donanım.2004 model 69bin de servise gösterdim bi sıkıntısı yok dediler.İstersen bak bir clio symbollere.2.el sıkıntılı iş Allah kolaylık versin.

• Ford focus 1.6 ambiente modelleri nasıldır ?(16.000 Tl ye filan bulunabiliyor)
  • Arkadaşım 14 15 bin arası honda civic 1.6ies bulabilirsin az sorulu al derim araba japon on numara bizi götürsün diyosun mars'a bile götürür az sorunlu yaptırırsın paşalar gibi binersin istediğin her özellikte var ama dizel değil ondada karar senin zaten az yakıyo fiyat düşük olsun 1.4 olsun deme sakın elinde kalır ve çok yakıyor o kasayı kaldıramıyor kolay gelsin ...
  • Bu arada benim kendi kullandığım araç focus 1.6 ambiente 17.000 tl ye aldık çok memnunuz eğer 16 bine çıkabilirysan bulursun az sorunlu temiz araba zaten patent amerika arabada alman olunca güven veriyodur sanırım gönül rahatlığıyla alabileceğin araba focus 1 ...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.