|
-
-
Bende 670 küsur kanal çıktı. En başta rus kanalları var. Samsung H serisi uyumlu kanal listesi bulmak lazım yoksa 2 günü tv karşısında kanal ayarlamakla geçireceğiz.
_____________________________ Cooler Master HAF X White, Amd 9800X3D, Masterliquid Core 240L , Asus B850-A Gaming, Patriot Viper Venom DDR5@6000MHz CL30, Asus Rog Strix 1070, Kioxia Exceria Pro 1TB, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s & GSP 600, Cooler Master MWE Gold 850 V3 850W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri. -
ChanSort adlı bir program var. Tv den flaş diske kanal listesini çektikten sonra bilgisayarda o dosyada rahatlıkla kanal silme, sıralama yapılıyor.
_____________________________ Cooler Master HAF X White, Amd 9800X3D, Masterliquid Core 240L , Asus B850-A Gaming, Patriot Viper Venom DDR5@6000MHz CL30, Asus Rog Strix 1070, Kioxia Exceria Pro 1TB, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s & GSP 600, Cooler Master MWE Gold 850 V3 850W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri. -
qn 90 da kanallar usbye zipli iniyor,nasıl düzenleyip veya hazır editleyip tekrar usb ile yükleriz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
BURDAN İNDİRÜN İSTEDİÜİN GİBİ DÜZENLEME YAPIP TV YÜKLEYE BİLİRSİNİZ DİREK YÜKLEYİN KANALLAR BENİM KULLANIMIMA GÖRE SIRALANMIŞTIR AMA SİZ İÇİNDEKİ PROGRAMLA İSTEDİĞİNİZ GİBİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ HERTÜRLÜ OLAN SORUNUN SORUMLUGU SİZLERE AİT 4 FARKLI MODEL SAMSUNG TV DENEDİM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR
https://drive.google.com/file/d/18XLMkNsH7G06Z3VHQ6zgn62nVLwIH7xe/view?usp=sharing
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vbnm23BURDAN İNDİRÜN İSTEDİÜİN GİBİ DÜZENLEME YAPIP TV YÜKLEYE BİLİRSİNİZ DİREK YÜKLEYİN KANALLAR BENİM KULLANIMIMA GÖRE SIRALANMIŞTIR AMA SİZ İÇİNDEKİ PROGRAMLA İSTEDİĞİNİZ GİBİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ HERTÜRLÜ OLAN SORUNUN SORUMLUGU SİZLERE AİT 4 FARKLI MODEL SAMSUNG TV DENEDİM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR
https://drive.google.com/file/d/18XLMkNsH7G06Z3VHQ6zgn62nVLwIH7xe/view?usp=sharing
375 KANAL VAR GEREKSİZ KANALLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR ŞİFRELİ KANAL YOKTUR İÇERSİN DE İLK 120 SIRALAMA AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

Alıntıları GösterPROGRAM SADECE SAMSUNG TV LİSTESİNDE DENENDİ SAMSUNG OLMAYAN BİR CİHAZDAN LİSTE ALINIP PROGRAMDA DÜZENLEYİM SAMSUNG TV LERE YÜKLENMEDİ LİSTELER SAMSUNG TV DEN ALIN PC DÜZENLENDİ YİNE SAMSUNG TVLERE YÜKLENDİ
asftv
Rumeli tv
beinsport haber
Çok teşekkürler listeyi indirdim düzenleyip şehirlerarası tvye yüklemeye çalışacağım. Çalışırsa model bilgisiyle beraber paylaşırım. Elinize sağlık hocam.
Teşekkür ederim, en kısa sürede deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Liste için teşekkür ederim ama listede CNBC-E yok
2 farklı samsung tv'de denedim. *.scm dosya uzantısını sanırım tanımadığı için tv usb içindeki dosyayı aktar seçeneği işe yaramadı. usb fat32 formatlıydı bu arada. televizyonların ikisi de tertemiz ve aynı ayar menüsüne sahipti ama en az 10/13 yıllık tv'lerdi. o kadar gıcık bir menü var ki sormayın. tkgs özelliği olmayan bir samsung tv ile uğraşmak gerçekten bir işkence. artık kim kullanıyorsa samsung tv, usb'den doğru uzantılı dosya ile kanalları yüklemeye çalışsın. diğer yöntem yani bir kere yapacak olsan bile kötü. iyi de bu tv'lere hangi uzantılı dosya yüklenebilir ki? modellere bakacaktım unuttum :S
Teşekkürler çok işime yaradı
Kullandığım Flas hın dosya türü burada var NTFS DOSYA SİSTEMİ ve içersin de bir sürü dosya var ama yinede yüklüyor ÇALIŞIYOR SORUN OLMADI

quote:
Orijinalden alıntı: GiugiarroListe için teşekkür ederim ama listede CNBC-E yok
ŞİFRELİ KANALARI SİLERKEN ONUDA SİLMİŞ OLABİLİRİM EKLERSEM ATARIM GÜNCELİNİ
BU ARADA BİLGİNİZ OLSUN ATV, STAR TVİ, NOW VE BİRKAÇ KANALDA HD YAZMIYOR AMA HD YAYIN DIR
attığım liste 2011 model tv den alınıp düzenlendi arkadaşlarıma gönderdim 2018 ve 2024 model tv çalışıyor sorunsuz
merhaba, tvden (65mu9000) eskiden kanal listelerini alıp editorde düzenlerdim ama usb belleğe attığımda pcde açmıyor listeleri nerde yanlış yapıyorumdur? usb fat32 ve ntfs biçimlendirip denedim.
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration2 farklı samsung tv'de denedim. *.scm dosya uzantısını sanırım tanımadığı için tv usb içindeki dosyayı aktar seçeneği işe yaramadı. usb fat32 formatlıydı bu arada. televizyonların ikisi de tertemiz ve aynı ayar menüsüne sahipti ama en az 10/13 yıllık tv'lerdi. o kadar gıcık bir menü var ki sormayın. tkgs özelliği olmayan bir samsung tv ile uğraşmak gerçekten bir işkence. artık kim kullanıyorsa samsung tv, usb'den doğru uzantılı dosya ile kanalları yüklemeye çalışsın. diğer yöntem yani bir kere yapacak olsan bile kötü. iyi de bu tv'lere hangi uzantılı dosya yüklenebilir ki? modellere bakacaktım unuttum :S
Başlığı görünce indirip denedim biraz uğraştım bir kaç kanal haricinde hepsi açıldı. Yaptıklarımı yazayım belki yardımcı olur. Öncelikle SCM uzantlı dosyayı channel list pc editör programıyla açıyoruz. Arkadaşın paylaşmış olduğu listeyi açın. Eklemek ve çıkarmak istediklerinizi düzenleyin. Hangi kanalın en öne gelmesini istiyorsanız 1 den başlayarak kaç kanal ekleyecekseniz sıra numarasına göre ekleyip delete yaparak çıkarabilirsiniz. Bir kanal diyelim ki 5. sırada diğer kanal 10. sırada. 10 numaradaki kanalın üzerine gelip mause'nin sağ tuşuna basın oradan "number edit" yazısına tıklayıp açılan yere 5 yazdığınız zaman 10. sıradaki kanal ile 5. sıradaki kanalın yeri değişmiş olur. Ya da tam tersi. Bu şekilde sıralamanızı yapın. Kanallarınızı ayarladıktan sonra öncelikle boş - bom boş bir USB flash belleği alıyoruz. Gerekirse biçimlendirin. Tv nizin USB portuna takın. Benim televizyona göre anlatacağım hemen hemen aynıdır. Menü tuşuna bastıktan sonra Yayın-Kanal Ayarları-Kanal Listesini Aktarın yazısına kadar gelin. TV'niz şifreliyse şifreyi girip USB'ye GÖNDER sekmesini bulun. Burada önemli olan sizin TV'nizin modelini scm dosya uzantasıyla flash belleğe kopyalamak. %100 olduktan sonra tamam deyip Flash belleği çıkartın. Bu flash belleği şimdi bilgisayarınıza takın. Flash belleğin içerisine girip televizyondan kopyaladığınız uzantının ismi yazar. Bu isim ise; channel_list_LT24D310_1201.scm televizyonunuzun markası yazar. Örnek olması için kendi uzantımı yazdım. Şimdi gelelim arkadaşın paylaşmış olduğu sizin de ayarlamış olduğunuz kanalların olduğu dosyanın adını yeniden adlandırmaya. Az önce bilgisayarda düzenlemiş olduğunuz channel_list_UE40ES6340_1201.scm uzantılı dosyanın adını TV'nizden kopyalamış olduğunuz scm uzantılı yazıyla değiştireceğiz. Scm'yi de içine alacak şekilde komple kopyalayıp adını değiştirin. Örnek channel_list_LT24D310_1201.scm bu şekilde. Kanalların olduğu adını değiştirdiğiniz SCM uzantılı dosyayı Flash belleğin içine kopyalıyoruz. Flash bellek yine bom-boş olacak. Herhangi bir başka dosya ya da klasör içine olmayacak şekilde direkt atın. Buraya kadar işlem tamamsa USB'yi PC'den çıkartın ve tekrar televizyonunuza takın. Taktıktan sonra Menü tuşuna basın ve Yayın-Kanal Ayarları-Kanal Listesini Aktarın yazısına kadar gelin. Burada şimdi ise kanallarımızı TV'ye kopyalamak olacak. İlk seferinde USB'ye GÖNDER demiştik, şimdi ise USB'den ALIN'a basacağız. Bunu da yaptıktan sonra kanallarımız TV'ye kopyalanıp yeniden başlayacak. Buraya kadar yaptım ancak kanallara sinyal gelmiyor diyorsanız.
Devam edelim. Tekrar menüye basın Yayın-Kanal Ayarları-Uydu Sistemi varsa şifreyi girdikten sonra LNB ayarlarının olduğu yere geliyoruz. LNB ayarlarına girdikten sonra DİSEqC Moduna giriş yapıyoruz. Bu ayarınız kapalı durumdaysa sizin uydunuz hangi çıkıştan sinyal alıyorsa ona basıyoruz. Örneğin 1/4 buna basıyoruz. Yani tvniz hangi lnb den çekiyorsa ona tıklıyoruz. 2/4, 3/4 4/4 hangisiyse onu sırasıyla deniyoruz. DİSEqC Modu kapalıysa tvniz uyduyu bulamayacağı için sinyal vermeyecektir. LNB gücü de AÇIK konumda olacak. Bu kadar.
Listeyi paylaşan arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim. _____________________________
-
dosya.co
İndir channel list UE40D7000 1101 scmhttps://dosya.co/upgnptfjynm7/channel_list_UE40D7000_1101.scm.html_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
BURDAN İNDİRÜN İSTEDİÜİN GİBİ DÜZENLEME YAPIP TV YÜKLEYE BİLİRSİNİZ DİREK YÜKLEYİN KANALLAR BENİM KULLANIMIMA GÖRE SIRALANMIŞTIR AMA SİZ İÇİNDEKİ PROGRAMLA İSTEDİĞİNİZ GİBİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ HERTÜRLÜ OLAN SORUNUN SORUMLUGU SİZLERE AİT 4 FARKLI MODEL SAMSUNG TV DENEDİM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR https://drive.google.com/file/d/18XLMkNsH7G06Z3VHQ6zgn62nVLwIH7xe/view?usp=sharing |
Benzer içerikler
- uydu 22k nedir
- sinyal kalitesi nedir
- satcodx tarama nedir
- sayısal kablo nedir
- redline uydu alıcısı güncelleme frekansı
- premier lig hangi kanalda
- starlink türkiye
- turksat 42 e
- trt1 yeni frekans
- sd yayın yapan kanallar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt