Şimdi Ara

16 Ağustos için Samsung Kanal Listesi Olan Var mı? .SCM olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
22.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tarama yapıyorum ama büyük kanallar çıkmıyor. .SCM olarak bulabilirsem düzenleyip TV ye atabilirdim

• BURDAN İNDİRÜN İSTEDİÜİN GİBİ DÜZENLEME YAPIP TV YÜKLEYE BİLİRSİNİZ DİREK YÜKLEYİN KANALLAR BENİM KULLANIMIMA GÖRE SIRALANMIŞTIR AMA SİZ İÇİNDEKİ PROGRAMLA İSTEDİĞİNİZ GİBİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ HERTÜRLÜ OLAN SORUNUN SORUMLUGU SİZLERE AİT 4 FARKLI MODEL SAMSUNG TV DENEDİM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

https://drive.google.com/file/d/18XLMkNsH7G06Z3VHQ6zgn62nVLwIH7xe/view?usp=sharing

• Bende 670 küsur kanal çıktı. En başta rus kanalları var. Samsung H serisi uyumlu kanal listesi bulmak lazım yoksa 2 günü tv karşısında kanal ayarlamakla geçireceğiz.

Cooler Master HAF X White, Amd 9800X3D, Masterliquid Core 240L , Asus B850-A Gaming, Patriot Viper Venom DDR5@6000MHz CL30, Asus Rog Strix 1070, Kioxia Exceria Pro 1TB, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s & GSP 600, Cooler Master MWE Gold 850 V3 850W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri.
  • ChanSort adlı bir program var. Tv den flaş diske kanal listesini çektikten sonra bilgisayarda o dosyada rahatlıkla kanal silme, sıralama yapılıyor.

Cooler Master HAF X White, Amd 9800X3D, Masterliquid Core 240L , Asus B850-A Gaming, Patriot Viper Venom DDR5@6000MHz CL30, Asus Rog Strix 1070, Kioxia Exceria Pro 1TB, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s & GSP 600, Cooler Master MWE Gold 850 V3 850W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri.
  • qn 90 da kanallar usbye zipli iniyor,nasıl düzenleyip veya hazır editleyip tekrar usb ile yükleriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BURDAN İNDİRÜN İSTEDİÜİN GİBİ DÜZENLEME YAPIP TV YÜKLEYE BİLİRSİNİZ DİREK YÜKLEYİN KANALLAR BENİM KULLANIMIMA GÖRE SIRALANMIŞTIR AMA SİZ İÇİNDEKİ PROGRAMLA İSTEDİĞİNİZ GİBİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ HERTÜRLÜ OLAN SORUNUN SORUMLUGU SİZLERE AİT 4 FARKLI MODEL SAMSUNG TV DENEDİM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

https://drive.google.com/file/d/18XLMkNsH7G06Z3VHQ6zgn62nVLwIH7xe/view?usp=sharing

Orijinalden alıntı: vbnm23

BURDAN İNDİRÜN İSTEDİÜİN GİBİ DÜZENLEME YAPIP TV YÜKLEYE BİLİRSİNİZ DİREK YÜKLEYİN KANALLAR BENİM KULLANIMIMA GÖRE SIRALANMIŞTIR AMA SİZ İÇİNDEKİ PROGRAMLA İSTEDİĞİNİZ GİBİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ HERTÜRLÜ OLAN SORUNUN SORUMLUGU SİZLERE AİT 4 FARKLI MODEL SAMSUNG TV DENEDİM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

375 KANAL VAR GEREKSİZ KANALLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR ŞİFRELİ KANAL YOKTUR İÇERSİN DE İLK 120 SIRALAMA AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: vbnm23

375 KANAL VAR GEREKSİZ KANALLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR ŞİFRELİ KANAL YOKTUR İÇERSİN DE İLK 120 SIRALAMA AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

Alıntıları Göster

PROGRAM SADECE SAMSUNG TV LİSTESİNDE DENENDİ SAMSUNG OLMAYAN BİR CİHAZDAN LİSTE ALINIP PROGRAMDA DÜZENLEYİM SAMSUNG TV LERE YÜKLENMEDİ LİSTELER SAMSUNG TV DEN ALIN PC DÜZENLENDİ YİNE SAMSUNG TVLERE YÜKLENDİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vbnm23 V kullanıcısına yanıt

bu listeyi bugün denemeyi düşünüyorum. teşekkürler.

bu kanallardan ikişer tane var. frekans bilgileri aynı olduğu için biri silinebilir.

asftv

Rumeli tv

beinsport haber

Çok teşekkürler listeyi indirdim düzenleyip şehirlerarası tvye yüklemeye çalışacağım. Çalışırsa model bilgisiyle beraber paylaşırım. Elinize sağlık hocam.

Teşekkür ederim, en kısa sürede deneyeceğim. 16 Ağustos için Samsung Kanal Listesi Olan Var mı? .SCM olarak 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 farklı samsung tv'de denedim. *.scm dosya uzantısını sanırım tanımadığı için tv usb içindeki dosyayı aktar seçeneği işe yaramadı. usb fat32 formatlıydı bu arada. televizyonların ikisi de tertemiz ve aynı ayar menüsüne sahipti ama en az 10/13 yıllık tv'lerdi. o kadar gıcık bir menü var ki sormayın. tkgs özelliği olmayan bir samsung tv ile uğraşmak gerçekten bir işkence. artık kim kullanıyorsa samsung tv, usb'den doğru uzantılı dosya ile kanalları yüklemeye çalışsın. diğer yöntem yani bir kere yapacak olsan bile kötü. iyi de bu tv'lere hangi uzantılı dosya yüklenebilir ki? modellere bakacaktım unuttum :S

Teşekkürler çok işime yaradı

Orijinalden alıntı: Giugiarro

Liste için teşekkür ederim ama listede CNBC-E yok

ŞİFRELİ KANALARI SİLERKEN ONUDA SİLMİŞ OLABİLİRİM EKLERSEM ATARIM GÜNCELİNİ

attığım liste 2011 model tv den alınıp düzenlendi arkadaşlarıma gönderdim 2018 ve 2024 model tv çalışıyor sorunsuz

merhaba, tvden (65mu9000) eskiden kanal listelerini alıp editorde düzenlerdim ama usb belleğe attığımda pcde açmıyor listeleri nerde yanlış yapıyorumdur? usb fat32 ve ntfs biçimlendirip denedim.

Phanteks EvolvX Tempered Glass ~ İntel i7 6700K @4.0 GHz ~ G.Skill TridentZ RGB DDR4 3200Mhz 2x8 16 GB ~ Samsung 960 Evo NVME m.2 SSD 250 GB ~ WD 4 TB

MSİ Z170A Gaming Pro Carbon ~ Evga GTX1080Ti FTW3 ~ NZXT Kraken x62 RGB Luquid Cooler 280mm ~ Evga Supernova G3 850W 80+ Gold ~ BENQ XL2546 24.5" 1ms/240Hz DyAc

Hyperx Alloy FPS Pro ~ Benq Zowie EC2-A ~ Benq Zowie G-SR ~ Hyperx Cloud Flight Wireless Gaming ~ DXRacer OH/DF73/NC
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

2 farklı samsung tv'de denedim. *.scm dosya uzantısını sanırım tanımadığı için tv usb içindeki dosyayı aktar seçeneği işe yaramadı. usb fat32 formatlıydı bu arada. televizyonların ikisi de tertemiz ve aynı ayar menüsüne sahipti ama en az 10/13 yıllık tv'lerdi. o kadar gıcık bir menü var ki sormayın. tkgs özelliği olmayan bir samsung tv ile uğraşmak gerçekten bir işkence. artık kim kullanıyorsa samsung tv, usb'den doğru uzantılı dosya ile kanalları yüklemeye çalışsın. diğer yöntem yani bir kere yapacak olsan bile kötü. iyi de bu tv'lere hangi uzantılı dosya yüklenebilir ki? modellere bakacaktım unuttum :S

Başlığı görünce indirip denedim biraz uğraştım bir kaç kanal haricinde hepsi açıldı. Yaptıklarımı yazayım belki yardımcı olur. Öncelikle SCM uzantlı dosyayı channel list pc editör programıyla açıyoruz. Arkadaşın paylaşmış olduğu listeyi açın. Eklemek ve çıkarmak istediklerinizi düzenleyin. Hangi kanalın en öne gelmesini istiyorsanız 1 den başlayarak kaç kanal ekleyecekseniz sıra numarasına göre ekleyip delete yaparak çıkarabilirsiniz. Bir kanal diyelim ki 5. sırada diğer kanal 10. sırada. 10 numaradaki kanalın üzerine gelip mause'nin sağ tuşuna basın oradan "number edit" yazısına tıklayıp açılan yere 5 yazdığınız zaman 10. sıradaki kanal ile 5. sıradaki kanalın yeri değişmiş olur. Ya da tam tersi. Bu şekilde sıralamanızı yapın. Kanallarınızı ayarladıktan sonra öncelikle boş - bom boş bir USB flash belleği alıyoruz. Gerekirse biçimlendirin. Tv nizin USB portuna takın. Benim televizyona göre anlatacağım hemen hemen aynıdır. Menü tuşuna bastıktan sonra Yayın-Kanal Ayarları-Kanal Listesini Aktarın yazısına kadar gelin. TV'niz şifreliyse şifreyi girip USB'ye GÖNDER sekmesini bulun. Burada önemli olan sizin TV'nizin modelini scm dosya uzantasıyla flash belleğe kopyalamak. %100 olduktan sonra tamam deyip Flash belleği çıkartın. Bu flash belleği şimdi bilgisayarınıza takın. Flash belleğin içerisine girip televizyondan kopyaladığınız uzantının ismi yazar. Bu isim ise; channel_list_LT24D310_1201.scm televizyonunuzun markası yazar. Örnek olması için kendi uzantımı yazdım. Şimdi gelelim arkadaşın paylaşmış olduğu sizin de ayarlamış olduğunuz kanalların olduğu dosyanın adını yeniden adlandırmaya. Az önce bilgisayarda düzenlemiş olduğunuz channel_list_UE40ES6340_1201.scm uzantılı dosyanın adını TV'nizden kopyalamış olduğunuz scm uzantılı yazıyla değiştireceğiz. Scm'yi de içine alacak şekilde komple kopyalayıp adını değiştirin. Örnek channel_list_LT24D310_1201.scm bu şekilde. Kanalların olduğu adını değiştirdiğiniz SCM uzantılı dosyayı Flash belleğin içine kopyalıyoruz. Flash bellek yine bom-boş olacak. Herhangi bir başka dosya ya da klasör içine olmayacak şekilde direkt atın. Buraya kadar işlem tamamsa USB'yi PC'den çıkartın ve tekrar televizyonunuza takın. Taktıktan sonra Menü tuşuna basın ve Yayın-Kanal Ayarları-Kanal Listesini Aktarın yazısına kadar gelin. Burada şimdi ise kanallarımızı TV'ye kopyalamak olacak. İlk seferinde USB'ye GÖNDER demiştik, şimdi ise USB'den ALIN'a basacağız. Bunu da yaptıktan sonra kanallarımız TV'ye kopyalanıp yeniden başlayacak. Buraya kadar yaptım ancak kanallara sinyal gelmiyor diyorsanız.  Devam edelim. Tekrar menüye basın Yayın-Kanal Ayarları-Uydu Sistemi varsa şifreyi girdikten sonra LNB ayarlarının olduğu yere geliyoruz. LNB ayarlarına girdikten sonra DİSEqC Moduna giriş yapıyoruz. Bu ayarınız kapalı durumdaysa sizin uydunuz hangi çıkıştan sinyal alıyorsa ona basıyoruz. Örneğin 1/4 buna basıyoruz. Yani tvniz hangi lnb den çekiyorsa ona tıklıyoruz. 2/4, 3/4 4/4 hangisiyse onu sırasıyla deniyoruz. DİSEqC Modu kapalıysa tvniz uyduyu bulamayacağı için sinyal vermeyecektir. LNB gücü de AÇIK konumda olacak. Bu kadar.   Listeyi paylaşan arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim.

• 16 Ağustos için Samsung Kanal Listesi Olan Var mı? .SCM olarakdosya.co
    İndir channel list UE40D7000 1101 scm
    https://dosya.co/upgnptfjynm7/channel_list_UE40D7000_1101.scm.html
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.