|
İndir channel list UE40D7000 1101 rar https://dosya.co/8convc3ldsdo/channel_list_UE40D7000_1101.rar.html |
|

|
İndir channel list UE40D7000 1101 rar https://dosya.co/8convc3ldsdo/channel_list_UE40D7000_1101.rar.html |
|
valla üşenmeden yazmışsın sağ olasın, hepsini okudum. Eğer içinde şunlar varsa: map-AirD map-CableD map-SateD ChanDB.scm → Bu F / H / J serisi formatıdır (2013–2015). tv scm dosyasını kabul ediyor. Eğer içinde şunlar varsa: map-AirA CloneInfo SatDataBase.dat → Bu D / E serisi formatıdır (2011–2012). tv dosyayı yine bu tv için kabul ediyor. ben tabi yedek almak için uğraşmadığımdan usb içerisinde hangi dosyalar yer alacaktı bunu bilemiyorum. açıkcası en kestirme yoldan gideyim dedim gittim de ama menu çok zayıf mı desem beğenmedim mi desem, hoşuma gitmedi açıkcası. ayrıca şunu söyleyim, dosyayı usb'ye, usb'den de tv'ye aktar seçeneği yoktu. sadece tek bir satır vardı seçenek olarak. sadece ona klik atttım. bunun haricinde, yani usb'nin içinde neler var, buna dahi bakamadım. ama usb'nin ismiş, takıldığı felan tv bunu gördü. ama senin dediğin de mümkün görünüyor. dosyanın ismini şunlar gibi yapsaydık belki de tek dosyayı yine yükleyecekti: channel_list_UE40F7000_1101.scm UE40F7000.scm bir de daha eski modellerde, ysb'de dosya var ise o tek klik atılacak olan seçeneğe basında, usb'den yüklemeye yapar. eğer ki usb boş ise bu sefer de tv usb'ye mevcut kanalları yazar deniyor. bu tek seçenekli tvlerden bazılarında ise usb ye aktarma işleminde sorun da yaşanbabiliyor denmiş. açıkcası bu seçenekle denemeler yapmaya vakit ayıramadım. yani tv'nin yazılımı bile güncel değildi belki de. hele bununla hiç riske girmeye bile değmez. elde patlayabilir valla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 18 Ağustos 2026; 11:24:1 > |
|
|
az önce sunny receiver'ımı başka bir yerde taktım ve tkgs ile sd sonra da hd otomatik kanal listeleme yaptım. görünen o ki çoğu yayıncılar sd kanalları terk etmiş gibi çünkü kanal isimleri sd taramada bile hd olarak geliyor. kısaca tkgs sd tarama seçiyorsun hd yayın listesi geliyor. halbuki sd gelmesi gerekiyordu. sd liste olmadığı için uydu hd listeyi gönderiyor. ayrıca az önce denk geldi, goldmaster 2018 tarihli firmware var üzerinde. transponder uyumsuzluğu var ve hd yayınları göstermiyor. kanal frekanslarının hepsini kayıt ediyor ama. velhasıl eski receiver'ı olanlara yeni cihaz aldırtacak bir güncelleme de oldu diyebiliriz. uyducular memnun.. |
|
SON GÜNCEL LİSTE TRT 1 DEĞİŞTİRLDİ CNBC E KANALI EKLENDİ TİVİBU SPOR EKLENDİ SAMSUNG TV KANAL SIRALAMA PROĞRAMI VE TURKSAT 4A GÜNCEL LİSTE 18.08.2026.rar https://drive.google.com/file/d/1Qz1C0gjDlcZqw2CFUE6F58NhoE-hEn_s/view?usp=sharing |
|
tv kanallarını değil, eski transponder'ları silmek gerekiyor. bunları silince, kanallar uçuyor zaten. bu arada sd kanalları yayıncılar tamamen terk etmiş. bu da sd receiver kullananlar için sorun demektir. turksat zaten açıklama yapmıştı ben sd yayınları yasaklamadım vya sınırlamadım diye. görünen o ki vatandaş umurunda değil yayıncıların. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 19 Ağustos 2026; 10:18:55 > |
|
|
Üstadım ellerine sağlık. Kanal 7 dışında hepsi çalıştı. Kanal 7 Avrupa ve Kanal 7 hd kanallarınıda ekleyebilirmisin sana zahmet. Annem Kanal 7 yi izliyor. Kanal 7 birçoknyerde sıkıntılıymış. Ama Kanal 7 Avrupa ve Kanal 7 HD çalışıyor diyorlar. Sana zahmet Kanal 7 Avrupa ve Kanal 7 HD eklenmiş listeyi bekliyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahirtaskinyurek -- 19 Ağustos 2026; 18:27:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İsteyen bunu kullanabilir, hepsi çalışıyor. Cartoon Network ve FB TV HD yayını ücretsiz vermiyor diye biliyorum. Samsung Smart TV U46F7000 televizyonumda kanallar sorunsuz çalıştı. channel_list_UE46F7000_1201.scm https://drive.google.com/file/d/1b_fq_pilxas5dTC3HufKLbL9jptCB9C7/view?usp=sharingListe: 1: TRT 1 HD 2: SHOW HD 3: KANAL D HD 4: STAR TV HD 5: ATV HD 6: NOW HD 7: NTV HD 8: TV8 HD 9: TRT SPOR HD 10: TRT SPOR YILDIZ 11: beIN SPORTS HABER HD 12: A SPOR HD 13: TİVİBU SPOR HD 14: HT SPOR HD 15: FB TV 16: TGRT BELGESEL HD 17: TRT BELGESEL HD 18: TRT 2 HD 19: DMAX HD 20: TLC HD 21: TV8,5 HD 22: A2 HD 23: 360 HD 24: tv2 HD 25: tv100 HD 26: KANAL 7 HD 27: TELE 1 HD 28: LİDER HABER HD 29: SZC HD 30: TRT HABER HD 31: CNN TÜRK HD 32: HABERTÜRK HD 33: BEYAZ TV HD 34: A HABER HD 35: ÜLKE TV HD 36: HALK TV HD 37: AKİT TV HD 38: TVNET HD 39: HABER GLOBAL HD 40: TGRT HD 41: TGRT HABER HD 42: A PARA HD 43: CNBC-E 44: BLOOMBERG HT HD 45: 24 HD 46: CARTOON NETWORK 47: STOON TV 48: minikaGO HD 49: minikaCOCUK HD 50: TRT COCUK HD 51: TRT EBA HD 52: DIYANET TV HD 53: SEMERKAND HD 54: AL SUNNAH AL NABAWIYAH 55: AL QURAN AL KAREEM TV 56: TRT MUZIK HD 57: SHOW TURK HD 58: SHOW MAX HD 59: TRT WORLD HD 60: TRT TURK HD 61: ATV AVRUPA HD 62: EUROSTAR HD 63: A NEWS HD 64: EURO D HD 65: TV8 INT HD 66: KANAL 7 AVRUPA HD 67: GZT HD |
|
|
Selamlar, Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Üsttei kanal listelerini televizyona aktarmak istedim ama her defasında "Aktarılacak kanal listesi bulunamadı" şeklinde uyarı aldım. Ben de televizyonda yapabildiğim kadar manuel tarama yaparak kanalları güncelledim ve yapayzekaya sıralama yaptırdım. Arada eksikler ya da garip sıralama olabilir. Benim televizyondan kullananların kolayca aktarım yapabilmesi için listeyi paylaşıyorum. https://dosya.co/tk0m1q8efe7n/Channel_list_T-PTMFDEUC-0090-1301.0.zip.html TV modeli: Samsung QE65QN70FAUXTK Düzenleme: Dosya paylaşım şekli güncellendi Düzenleme 2: Kanal listesini tekrar sıraladım, çift kayıtları temizledim Düzenleme 3: Kanal listesinin adı farklı olunca tv görmedi. İsmi düzelttim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menoktaokan -- 31 Ağustos 2026; 9:34:24 > |
|
|
|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
|
|
Ben indirebildim. Eğer farklı bir yöntem biliyorsanız onunla da yükelyebilirim. ![]() |
|
|
|