Şimdi Ara

16.000-17.000 civarı öğrenci arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bikaç gündür araştırıyorum 16-17000 lik küçük arabaları. Bütçem bu kadar. Elimdeki modeller hyundai getz , peugeot 206 , fiat palio punto , citroen c2 ve skoda fabia var. Bir de chevrolet aveo ve kalos. Önemli olan az yakması ve sorun çıkarmaması (sıkça). Bunların içinden almamı önerdiğiniz ya da alma diyebilceğiniz (nedeniyle birlikte) modelleri söylerseniz sevinirim. Bu arada lpg li düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden :)

• Palio veya punto..1.3 multijet.. parçaları ucuz..vergisi düşük..ve yakıt tüketimi ekonomik olur diye düşünüyorum.
    Güvenlik ne derece iyi olur bilmiyorum..
  • fabia uygun olacaktır hocam. parçaları öyle palio gibi olmasa da arızası ile ünlü bir araç da değildir. 1.4 101 beygirlik motoru ile hem az yakıp hem de serilik olarak da mutlu edecektir...
  • Peugeot 206 tabi ki,yedek parçaları ucuz ve kalite olarak hyundia,fiat... türevlerinden daha iyi.Skoda da dikkatimi çekti, yeni nesillerinde 2000-01 sonrası alman motoru ve işçiliği kullanıyor,kalite olarak bayağı üst seviyede o eski faworit modellerindeki dandikliği yok.
  • nissan almera.. forumda sayfasıda var. bu paraya f/p da daha iyisini zor bulursun
  • merhabalar,

kendi aracim satiliktir, dusunurseniz linki buyrun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-full-yetkili-servis-bakimli-61-000-km-cok-temiz-73845137/detay/

iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metergun -- 21 Mart 2012; 2:34:41 >
  • İsim vermek istemiyorum ama bence parana alabileceğin en yüksek modelli aracı almaya bak.(Tabiki chery,geely falan bahsetmiyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temiz punto gayet güzel olur , görünüm olsun , yakıt - yedek parça olsun öğrenci işi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Temiz punto gayet güzel olur , görünüm olsun , yakıt - yedek parça olsun öğrenci işi .

Şu imzanın anlamı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Temiz punto gayet güzel olur , görünüm olsun , yakıt - yedek parça olsun öğrenci işi .

Şu imzanın anlamı nedir?

Ben "ineklemeyin" mesajı veriliyor diye çıkarım yaptım şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

quote:

Şu imzanın anlamı nedir?

Bende o şekilde algıladım ama tam oturtamadım:))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şu imzanın anlamı nedir?

Aynen :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu imzanın anlamı nedir?

Aynen :D

Doğru anlamışsınız , çok çalışmaya gerek yok biterse 4 yılda biter bitmezse 1 yıl uzar .

• Tavsiyeler için sağolun arkadaşlar şimdilik ön planda punto fabia ve 206 var. Chevrolet diyen çıkmadı hiç. Bu 3 model üstünde durucam sanırım.

@metergun , dostum değerlendircem güzel araba :)

Almera da buldum da baya km si var bu paraya anca bu kadar oluyor malesef. Ama o da hoşuma gitti :)

Genel olarak peugeot sağlam değil diye görüşler var (duyduklarım böyle). Doğru mudur ki ?
  • 1 almera en donanımlısı sırf tutulmuyor diye ucuz
    2 206 sivrisinek gibi heryerde var yedek parça bile armaaya gerek yok yanında dur aracın sök ve kaç
    3 punto fire motorları tüpe çok uyumlu
    4 kimse dememiş ama Clio2 hb(makyajlı) LPG ile az yakar fena araba da değildir
  • En yaygın olan,tutulan araç sıralaması yaparsak 206>Punto<Fabia
  • az yakma üst model ve sorun çıkarmama derse akla ilk gelen alet siriondur. %100 japondur toyota ile ortaktır. 1.0 ve 1.3 motorları vardır lpg ile %100 uyumludur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-2006-model-daihatsu-sirion-1-0-lpg-li-82000-km-de-orjinal-full-78710837/detay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.