Şimdi Ara

15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
422
Cevap
23
Favori
87.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar. Dün mh ile görüştüm evde tt internet kullanana 10tl indirim olayını sordum öyle bişey yok dediler. Şimdi biz toplam 5kişi kullanacaz yani bi kişi bu tarifeye geçip 4kişi daha ekleyecek. 2si vodafone faturasız 3ü avea faturasız. 79+20 lira mı gelecek fatura. Mh bişey bilmiyor size bi sorayım dedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Anladım anladım da adamlar çok düzensiz , dengesiz.

Şimdi ortak kayıt ediyorum daha sonra deneyin diyor , TTNET var diye mesaj atıyorum hatalı tc diyor.

Müş hizm zaten evlere şenlik

• iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    15 gn tarifeye sabah geçtik. Attıkları mesajda TTNET ya da ev telefonu varsa 10 tl indirim diyor. Ama attigim mesajlara hata veriyor.

Evet ücret doğru ,

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

15 gn tarifeye sabah geçtik. Attıkları mesajda TTNET ya da ev telefonu varsa 10 tl indirim diyor. Ama attigim mesajlara hata veriyor.

Evet ücret doğru ,

Teşekkürler hocam. 24ay taahhüt için 99lira az değil aslında. 4kişi altif kullanacaz zaten. 100liraya 4kişi 25liralık tarife alabiliriz bunun yerine. 29liraya 8gb lı tarife olduğunu düşünürsek çok da sıcak bi fiyat değil gibi. Telekom indirimi falan olsaydı güzel olurdu ama.

• iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    İnternet sadece bana ait gibi bizde. TTNET indirimi yaptılar

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    bu indirim için nasıl bir mesaj ve hangi numaraya atıyorsunuz? Bende bir deneyeyim :)
  • tdursun T kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri hizm ararsanız onlar direkt tanımlıyor

• quote:

Evet ücret doğru ,

Once Bana da 10 tl indirim dediler. Hatta siteyi iyi inceleyin. Daha sonra yok dendi. Yani 69 dan beklerken 79 dan gelecek ana fatura tabiii 24 ay taahhüt için.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

15gb için 24 ay taahhüt verilmez, mesela ben rahat 20-25gb kullanıyorum 6 aydır. 3 ay sonra kotayi kim bitirdi diye yine kavga çıkar.

Fatura ne kadar geliyor. Tarife ne merak ettim şimdi.

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle sitesinde o tarih geçti ve kişi sınırlıydı.

Ama tarifeye dün geçtik ve hoşgeldiniz mesajında ev telefonu / interneti 10 tl indirim yazıyordu. Ben de kampanya halen aktif diye düşündüm mesaj attım ama kabul görmedi , ayrıca ortakları dahil mesajım da hata cevapları aldı.

Ben de aradım önce ortak mesajlarını onlar attı üstüne bu 10 tl indirim konusunu açtım onu da aktif etti.

Olmaz ise şikayetimi yaparım ne çıkar bilmem
  • Abiler ttnet indirimi için kampanya linki burada. Bugün son günmüş. Bir deneyin şansınızı

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

15gb için 24 ay taahhüt verilmez, mesela ben rahat 20-25gb kullanıyorum 6 aydır. 3 ay sonra kotayi kim bitirdi diye yine kavga çıkar.

Fatura ne kadar geliyor. Tarife ne merak ettim şimdi.

aylık gunduz10gb + gece10gb paketlerini alıyorum ikinci hattıma, birinci vodafone hattında da tarife ve promosyon gelen paketler oluyor. bazen gunduz10gb paketini 2 kere aldığım bile oluyor.
  • quote:

Abiler ttnet indirimi için kampanya linki burada. Bugün son günmüş. Bir deneyin şansınızı

Ben zaten faturalı hali hazırda müşteriyim. (Önceki tarifem Ailece 6 gb di.) Yani yararlanamiyorum yazan şartlarda.

• ailece 6gb taahhütü bitti 15 gb geçmek için aradım 12 ay taahhüte %20 indirim tanımladılar +3 kişi ile birlikte aylık 106.85 dedi kabul ettim ne dersiniz arkadaşlar
  • Arkadaslar ben aradim burdaki yazanlari soyledim 24 ay taahhute %20 indirim yapilabilecegini ama ilk 3 ay olmadigini soylediler onayladim onayladiktan sonra da o %20 indirimin 12 ay gecerli oldugunu soylediler sanirim toplamda 9 ay indirimli olacak 15 ay normal ucret. Ben de dedim niye onaylatmadan soylemiyorsunuz iptal edin simdi bekliyorum. Sizde de boyle mi oldu? Ne yapmaliyim?

• 19 aydir ailece 15gb hattiydayim 5 ay kalmis cikma yolu varmidir gs mobike gecsem ceza alirlar mi acaba

• Ek internet paketi alabiliyor muyuz ? Hat sahibi ya da ortaklar kendi için
  • demo.res kullanıcısına yanıt
    5_10 gb paketler var mi peki ?

• İlk defa hayatımda telekom bana uygun fiyat verdi şaşırdım. Önce geçen ay hattıma %35 indirim tanımladılar 12 ay boyunca daha sonra bu ay ekstra %25 daha tanımladılar. Totalde %60 indirim verdiler benimde 6gb ailece 24 ay taahhütüm bitmişti bu ay 15gb pakete 12 ay taahhütlü geçtim. Totalde 5 kişiye indirimlerden sonra 81 lira fatura geleceğini söylediler.
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Ortaklar da paketler kısıtlı ama haftalık 4.5G internet paketlerini alabiliyorsunuz. Ana hat sahibinde kısıtlama yok.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.