Şimdi Ara

159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
276
Cevap
14
Favori
21.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amcui

Vdsl 35 mbps için kullanılır mı?
    Bu modem değil, modeminizin olması gerek. Bu router.bende almayı düşündüm ancak hem modem hem router gereksiz kablo kalabalığı direk modemini alacağım keneetic in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB de 150/50 indirim vardı aldım bir adet. Bağlantı işi zor olmaz umarım. Kablosuz bağlantı zayıflığının asıl kaynağı Superonline'ın modeme koyduğu kablosuz bağlanan cihaz sayısı sınırlaması (5 galiba) sanıyorum. Bu cihazın kablosuz ağını ana SSID yapıp tüm kablosuz bağlantıyı bundan geçirmeyi düşünüyorum, olursa eğer büyük rahatlama sağlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Kurulum çok basit. Superonline verdiği modemler iyi değil wifi konusunda. Bağlanan cihaz sayısı sınırı yok. ZTE verilen modemlerde kendin ayarlayabiliyorsun ama.

Superonline şifreni biliyorsan bu cihazı tek başınada kullanırsın. Yoksa superonline modem ethernet dhcp dağıtıcı olur, start i kablo ile bağlar ve wifi yi öyle dağıtırsın.

Yada kablosuz birbiri ile bağlarsın. Superonline wifisini gizlersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A101'den WiFi Güçlendirici almıştım..2 günlük kullanımdan sonra memnun kalmadım ve iade ettim..

Dubleks evde modemin bulunduğu katta WiFi alıyorum..Diğer katta çekmiyor..Bu cihazı modeme kablo ile bağlayıp modemin yanında mı kullanmak lazım yoksa modemin bulunmadığı kata mı koymak gerekiyor..2. seçeneği yaptığımda bu cihaz da wifi sinyalini zayıf alacak dağıtımı nasıl yapacak?
  • divxcimcime kullanıcısına yanıt
    Ortamdan ortama kurulum değişir lakin ben geçenlerde 200 metrekare evde en arka oda da bulunan airties 5060 a bu start i en on oda yani salona koyarak 50mbit 35 mbite kadar aktardım.

Ayrıca kendi düzeneğin de ultra + Air. 4 antenli modeller yani. 2 kat aşağıya %50 aktarım yapabiliyorlar. Isı riske etmemek için hiç olmazsa city modelini alabilrisin mesela. 2. Kata koyarsın.

Keenetic çalışma prensibinde wifi bir yuvarlak dağıtmıyor. Bağlı cihazlara göre sinyal gönderiyor. Takıp ediyor yani cihazı.

Sen kendi cihazlarında üst katta giremiyorsun ama keenetic güçlü wifi sinyali ile cihazlarından daha iyi aşağı kattaki modemin ile iletişim kurup sana daha iyi aktarım sağlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Haziran 2020; 10:5:14 >
  • Telefon uygulaması üzerinden geniş kullanım imkanı, web üstünden modemi kontrol edebilme, kendi dns sistemi, İnternet kesilince bildirim yollaması, telegramdan bildirim atması, kişilere hız atayabilme, yeni cihaz bağlandığında bildirim yollama gibi sık kullandığım özellikleri fiyatına göre aşırı iyi. Modemi için konuşuyorum tabi ki. Ayrıca aldığımdan beri 2 güncelleme geldi. Toplasan 2 ay falan olmuştur. İsteklerinizi dikkate alıp bunu gerçekleştiren bir firma. Ben böyle özelleştirilebilen modem görmedim.

• Teşekkürler cevap için..Bir adet sipariş vereyim..

Siz anladığım kadarıyla wifi ile bağladınız cihazı..Kablo ile değil..
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    Telegrama mesaj atma nasıl? Bunu bilmiyordum.
    Güncelleme kanali değiştirirsen daha sık güncelleniyor. Bana 2 ayda 5. Filan geldi.

• divxcimcime kullanıcısına yanıt
    Bende ana cihazda keenetic. Mesh sistemin rahatlığını kullanıyorum. ;))

• Kararlı olanları kullandığım için belki de hocam. Şimdi yeniden baktım 3.4.6 gelmiş yeniden güncelledim. Bildirim olaylar kısmına girin, bildirimler sekmesinde en altta telegrsm botu var. Kayıt mesajını bota gönderiyorsunuz sizi kaydediyor. Daha sonra bildirim kısmından istediğiniz bildirimleri seçin telegram bildirimini aktifleştirin bildirinleri yolluyor.
    159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem
    159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) ekleyelim bildirimleri telegrama

• Keenetic cihazlar , Airties ile mesh baglantisi yapabiliyor mu? (Wpa2 sifrelemede)

• Bunu alacakken gidip 80 lira daha verip City modelini aldım. 85 m cat6 ile uzattım ve neredeyse kayıpsız şekilde interneti taşımayı başardım. Kablosuz çekim gücü çok iyi. Daha önce hiç duymadığım bir marka, Xiaomi ya da Tplink alacaktım iyi ki göördüm konuyu, teşekkürler konuyu gündemde tutan arkadaşlara.
  • tecrübeli arkadaşlar bir destekte ben rica edebilir miyim. Vodafone fiber kullanıyorum, ont cihaz +
    AirTies 5650 evde wifi yayını oluyor. fakat çekim kalitesi arka odalara gidince sıfırlanıyor. burada bahsedilen hangi ürünü alırsam full çekme alanına sahip olabilirim?
  • Dostlar bu genişletici access pointlerle ilgili bir sorum olacak.Aşağıdaki şemada anlatmaya çalıştım Salonumda modemim duruyor. Accesspeinti modemden en uzak nokta olan pencere önüne koysam accesspointten 25 metre uzaklıktaki oturma alanından interneti kullanabilir miyim?

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Çok memnun kalacaksınız. City modeli ileriye dönük daha iyi olmuş oldu sizin içinde. Çekmeyen noktada yine Start ile sonlandırma yapabilirsiniz.
  • melmur M kullanıcısına yanıt
    Evinizin şekline göre değişebilir olmak ile birlikte Airties 5650 arka oda, Start ön odaya (salon) koymak kaydı ile 50 mbit internet hattını 25-35 mbit arasında 180 metrekare evde dağıtmış oldum. Start 2 x 5 dBi ile çok iyi işler başarıyor.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Kat farkı var mı? Sanırım bu oturma alanı ev dışında bir yer. Verdiğin ölçüler aynı düzlemde ve AP'nin durduğu çevrede çok yansıtıcı vb materyal yok ise rahatça kullanırsın gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Evinizin şekline göre değişebilir olmak ile birlikte Airties 5650 arka oda, Start ön odaya (salon) koymak kaydı ile 50 mbit internet hattını 25-35 mbit arasında 180 metrekare evde dağıtmış oldum. Start 2 x 5 dBi ile çok iyi işler başarıyor.
    hocam lite modelin sinyali daha kuvvetli ise onu alayım mı? ben 56050 modeli komple sistem dışı bırakacağım. lite gibi tek cihaz ile 140metrekare eve dağıtayım istemekteyim.
  • melmur M kullanıcısına yanıt
    200TL ye çıkıp City almanı tavsiye ederim. 5Ghz'ye de geçmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 17 Haziran 2020; 13:41:5 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.