Şimdi Ara

155'i ne sıklıkta kullanıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok gerektiği durumlarda arıyorum fakat sık sık aramak gerekiyor şüpheli durumlarda vb. Bizim mahallede parklara serseriler takılıyordu apartmanda teyze var araya araya bitirdi mahalleyi temizledi kadın Son şahit olduğum durumda da bodrum'da catamaran adlı diskoda oldu. Gece 1'den 5 e kadar denize açılan bir gemi disco bu catamaran.. Catamaran denizin ortasındayken küçük tekneler karaya gidip geliyorlar yani dönmek isteyen için kullanılıyor... bu durum aksadı tabi aksayınca turistin biri benden polisin numarasını istedi Belçikalıydı adam aradı direk ve 10 dk içinde sahil güvenlik geldi durum halloldu.. Adama hayran kaldım ve baya muhabbet ettik ülkemizde herkes böyle olmalı

• Hiç kullanma gereği duymadım
  • hiç kullanmadım, umarım gerektirecek bi durum yaşanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse haftada bir...

Sokakta üç tane pavyon olunca ve pavyondan çıkan her sarhoş arabalarının başında kavga edip, ortalığa işerse 155'i aramak kaçınılmaz oluyor.

Bir de "Kim şikayet etti lan biziiii" diye bağırıp çağırmalarını duyduğum zaman öyle mutlu oluyorum ki...
  • Hic aramadim.Insallah ileride aramam gerekmez

• daha hiç aramadım
  • Yaya olarak yagmurlu bir gunde evimin sokaginda yururken daracik yoldan 60-70 le gecen bir okuz yuzunden her tarafim camur olmustu. Plakasini polise verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon tamircisiyim telefonları denemek için ararım 155 merhaba der kapatırım
  • hiç kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: calypsoo

Ben çok gerektiği durumlarda arıyorum fakat sık sık aramak gerekiyor şüpheli durumlarda vb. Bizim mahallede parklara serseriler takılıyordu apartmanda teyze var araya araya bitirdi mahalleyi temizledi kadın Son şahit olduğum durumda da bodrum'da catamaran adlı diskoda oldu. Gece 1'den 5 e kadar denize açılan bir gemi disco bu catamaran.. Catamaran denizin ortasındayken küçük tekneler karaya gidip geliyorlar yani dönmek isteyen için kullanılıyor... bu durum aksadı tabi aksayınca turistin biri benden polisin numarasını istedi Belçikalıydı adam aradı direk ve 10 dk içinde sahil güvenlik geldi durum halloldu.. Adama hayran kaldım ve baya muhabbet ettik ülkemizde herkes böyle olmalı

Katamaran kaldımı yaa en son müşteri bulamamaktan şikayetçilerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

quote:

Orijinalden alıntı: calypsoo

Ben çok gerektiği durumlarda arıyorum fakat sık sık aramak gerekiyor şüpheli durumlarda vb. Bizim mahallede parklara serseriler takılıyordu apartmanda teyze var araya araya bitirdi mahalleyi temizledi kadın Son şahit olduğum durumda da bodrum'da catamaran adlı diskoda oldu. Gece 1'den 5 e kadar denize açılan bir gemi disco bu catamaran.. Catamaran denizin ortasındayken küçük tekneler karaya gidip geliyorlar yani dönmek isteyen için kullanılıyor... bu durum aksadı tabi aksayınca turistin biri benden polisin numarasını istedi Belçikalıydı adam aradı direk ve 10 dk içinde sahil güvenlik geldi durum halloldu.. Adama hayran kaldım ve baya muhabbet ettik ülkemizde herkes böyle olmalı

Katamaran kaldımı yaa en son müşteri bulamamaktan şikayetçilerdi

valla ağustosta gittim full dü ya boş kalmasına imkan yok normal sezonda.

• Bizim bir arkadaşın babası polisti. Bedavaya babasıyla konuşuyordu ama tabi babası kızıyordu. 1-2 kez yaptı zaten.
  • her saat başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heytaxi -- 11 Eylül 2012; 1:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

telefon tamircisiyim telefonları denemek için ararım 155 merhaba der kapatırım

O 112 değil miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Hic aramadim.Insallah ileride aramam gerekmez

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Neredeyse haftada bir...

Sokakta üç tane pavyon olunca ve pavyondan çıkan her sarhoş arabalarının başında kavga edip, ortalığa işerse 155'i aramak kaçınılmaz oluyor.

Bir de "Kim şikayet etti lan biziiii" diye bağırıp çağırmalarını duyduğum zaman öyle mutlu oluyorum ki...

Demek sendin lan
  • valla hocam bu zamana kadar hiç kullanmadım. Ama ne zaman gerek olcagı belli olmaz.
  • Evin arkasındaki okulun bahçesinde murat 131 le drift atan herifin plakasını vermiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modada gecenin 11'inde sokakta kavga cikti bugun.Bagirmalar cagrismalar kufurler.Polisi bir aradim tak 3 dakika sonra 2 araba geldi aldilar hepsini.

• Bugüne kadar sadece 2 kere aradım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.