Şimdi Ara

150k öğrenci araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar. İlk aracım olacak bu alacağım araç. Bütçe 150k. İstediğim özellikler dış görünüş olarak aracın spor durmasını istiyorum. İç donanımsal olarak ise güncel teknolojiler kullanılsın istiyorum. Sıfır da olabilir. Yani 2011-2012 model marka araçlar yerine belki de daha az marka ama daha donanımlı, teknolojik olarak gelişmiş 2018-2019 araçlar istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 29 Ağustos 2019; 22:47:36 >

• bu dünya mı desem ,ülkemi desem gerçekten hiç adil değil
    bazıları 150.000 tl.lik öğrenci için araç tavsiyesi ister ,bazıları kalacak yurt yada ev bulmak için yırtınır

gerçi bende bu üyeye pek inanmadım ,can sıkıntısından açılmış bir konuya benziyor ,tabi birde millet isyan etsin amacı da olabilir
  • Ne diyeyim bilemedim :)
    İnsignia Grand Sport,
    İbiza Cupra
    208 GTI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden.com
    Peugeot / 308 / 1.6 THP / GTI / 2017 model orjinal GTİ sahibinden.comda - 617571210
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2017-model-orjinal-gti-617571210/detay

• 0km leon fr paket o fiyatlara bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaisensei -- 29 Ağustos 2019; 15:46:13 >
  • bölüm mühendislik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

bölüm mühendislik mi?
    evet hocam neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2017-model-orjinal-gti-617571210/detay
    Hocam rengini sevmedim pek ya. Bir de dizel olması daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90.000₺ Araç Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kostokss

evet hocam neden ?

Alıntıları Göster
    buradaki abilerin gibi bin yazmak yerine k yazmaya çok erken başlamışsın da oradan tahmin ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kostokss

Hocam rengini sevmedim pek ya. Bir de dizel olması daha iyi olur diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    sahibinden.com
    Opel / Astra / 1.6 CDTI / OPC Line Sport / 2017 OPEL OPC LİNE SPORT PAKET FULL + FULL sahibinden.comda - 706681489
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2017-opel-opc-line-sport-paket-full-plus-full-706681489/detay

• Bir sıfır fazla yazmışsın galiba
  • Geçen yıl aynı konuyu açıp güzel linç yemiştim 😁 , sıfır olarak 2018 qashqai 1.6 dci xtronic aldım. Spor değil ama hoşuma gidiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 29 Ağustos 2019; 19:5:53 >
  • BMW 3 serisi m paket

• Söför olarak nasil birsey bakiyorsunuz ?

• Adam aracın spor durmasını istiyorum demiş genelde hp yüksek araçlar önerilmiş.Yani sportif durmasından kastın sadece görünüşse orta halli güçse ve donanım olarak iyi istiyorsan 1.6 CDTI Grand Sport Design İnsignia öneririm
  • Şuan bu kafada araç alcak olsam 1,5 civic Hb sport plus alırım. Bagajda iyi beygiri yüksek, ayarlanabilir amortisör... Metalik gri oldu mu tamamdır. Ama bir takım insanlar gibi garip garip modifiye işinr girmem asla. Fabrika çıkışlı kullanırım.

• Rcz R alabilirsin görünümü çok hoşuma gitti. Sıfırı yok sanırım ikinci el durumu ne alemde bilmiyorum . Rcz modellemesinde dış görünüşlü araç bilen varsa tavsiye alabilirim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2017-opel-opc-line-sport-paket-full-plus-full-706681489/detay

Alıntıları Göster
    Çok hoş bu hocam favorilere ekledim. Ama 20-30k daha çıkabilirim. Tam 150k civarında olursa daha iyi olur. Sportif görünüş olarak tam bu ayarda bir şeyden bahsediyordum. Bu arada görünüş çok önemli değil yine de. Teknolojik iç donanımlara sahip olması benim için daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 29 Ağustos 2019; 20:24:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Şuan bu kafada araç alcak olsam 1,5 civic Hb sport plus alırım. Bagajda iyi beygiri yüksek, ayarlanabilir amortisör... Metalik gri oldu mu tamamdır. Ama bir takım insanlar gibi garip garip modifiye işinr girmem asla. Fabrika çıkışlı kullanırım.
    Beygirinin yüksek olduğuna bakma hocam geçenlerde test sürüşü yaptım 182 bg gibi yürümüyor araç. 152 bg t3 volvo v40ım vardı ondan çok daha performanslıydı.. hala özlerim ve pişmanım sattığıma kendisini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim Astra K OPC kasa alacaksın 1.6 200Hp'lik, sonuçta ucuz araç almıyorsun, aslan besleyen yemini düşünmez.

He ben daha saplama daha şaka bi makine arıyorum dersen corsa 1.6 opc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 29 Ağustos 2019; 21:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Beygirinin yüksek olduğuna bakma hocam geçenlerde test sürüşü yaptım 182 bg gibi yürümüyor araç. 152 bg t3 volvo v40ım vardı ondan çok daha performanslıydı.. hala özlerim ve pişmanım sattığıma kendisini.

Alıntıları Göster
    182lik civic hb v40 t3'ün içinden geçer , haberiniz olsun, volvonun daha iyi hızlandığını sanabilirsiniz o his başkadır yolda ki gidiş farklıdır. Civic hb 0-200 34 saniye civarı tamamlarken manuel t3 volvo v40 bile 40 saniyenin üstünde tamamlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 29 Ağustos 2019; 21:50:25 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.