< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 29 Ağustos 2019; 22:47:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 29 Ağustos 2019; 22:47:36 > |
Söför olarak nasil birsey bakiyorsunuz ?
|
Arabaya 150 bin TL vermeyi düşünen hiç kimse şöyle saçma cümle kurmaz : "İç donanımı olarak son teknolojiler kullanılsın istiyorum"
Ergen kardeşim güzel CSB olmuş tebrikler. |
Bir sıfır fazla yazmışsın galiba
![]() |
Biz öğrenciyken 150 TL akbil dolduruyorduk
Vay be, Arkadaş ziya değilse 150 k ya araba alacakmis. Bence ziya. ![]() Konu kilit. |
Adam aracın spor durmasını istiyorum demiş genelde hp yüksek araçlar önerilmiş.Yani sportif durmasından kastın sadece görünüşse orta halli güçse ve donanım olarak iyi istiyorsan 1.6 CDTI Grand Sport Design İnsignia öneririm
|
Tebrik ederim genç yaşta para kazanmak çok güzeldir. Başarıların daim olsun inşallah.
|
0km leon fr paket o fiyatlara bakılabilir.
|
bu dünya mı desem ,ülkemi desem gerçekten hiç adil değil
bazıları 150.000 tl.lik öğrenci için araç tavsiyesi ister ,bazıları kalacak yurt yada ev bulmak için yırtınır gerçi bende bu üyeye pek inanmadım ,can sıkıntısından açılmış bir konuya benziyor ,tabi birde millet isyan etsin amacı da olabilir |
En mantıklısı cla amg paket senin için.
Forumdaki aptalları da kafana takma 18 yasında panemera’ya binen arkadaşım da oldu, yat sahibi arkadaşım da. Hayatı kendi küçük çevrelerinden ibaret zannediyorlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaisensei -- 29 Ağustos 2019; 15:46:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 29 Ağustos 2019; 19:5:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 29 Ağustos 2019; 20:24:33 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 29 Ağustos 2019; 21:44:33 > |