Şimdi Ara

15000 tlye alınabilecek hb araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15000 tl ye alınabilecek düşük km li hb. 2004 ve üstü araç düşünüyorum.
    kafamda tasarladığım 2005 model benzinli ford fiesta hb. 1.4 ler var.
    dizelinede benzer rakam istiyenler var. aracı fazla kullanmıyacağım.genelde servisle işe gidiyorum.Çoğunlukla
    hafta sonu kullanacağım.ilk tercihim benzinli ama uygun fiyata bulursam dizelde alayım mı.?
    benzinli yada dizelde sorun yaşarmıyım. fazla araba kullamadım. albea ve fiesta kullandım. acemiliği fiestada attığım için
    bana daha yakın fiesta geliyor.

bir de aracı mtv araç masrafları için yılbaşından sonra mı alayım.

teşekkürler

• Merhabalar, bende sizin gibi 15000tl civarında araç bakıyorum.Açıkçası karar vermek çok zor.Bundan önceki aracım fabia idi,oldukça memnundum,yurtdışına çıktığım için satmak zorunda kaldım.Şimdi araç bakıyorum tekrardan ama sanırım seçimim yine fabiadan yana olacak.Çünkü o fiyata o donanımı ve kaliteyi başka hiçbir araçta bulamıyorum...Ama diğer seçenekleride yazıyım sizin için;
    1-Fabia
    2-pejo 307
    3-fiesta
    4-seat ıbıza-cordoba
    5-grande punto(belki 1000-1500tl fazla olabilir diğerlerinden)
    Gelelim diğer konuya;
    Aracınızı az kullanacaksanız kesinlikle benzinli tavsiye ederim.Çünkü dizel aracın bakım masraflarını ve yıpranma payını çıkarmak için günlük 100 km yol yapmanız gerekir.Bu nedenle benzinli araç daha avantajlı olacaktır sizin için,bir de lpg tatktırırsanız tadından yenmez olur.
    Under Construction
  • arkadaşlar 206 için pek te iyi şeyler söylemiyorlar.

bu yüzden fiesta düşünüyorum. yok mu fiesta kullanan arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_36529655/tm.htm
  • Satarken hangisinin daha iyi olduğunu anlarsınız. 206 Peugeot'nun ürettiği en iyi arabalardan birisidir (diğeri 406). İkinci eli ve sağlamlığı gerçekten iyidir. Emin olun sizi üzmez 206. Tabi bu düşünceler herkese göre değişir
  • fransız araçlar bi bakıcak olursak geneli vasatın altında peugeot - renault - citroen 206 da pek tavsiye etmiyorum , almandan şaşma piyasayı bi araştır ihtiyar amcalar ilan vermeyi bilmezler nete onlardan ucuza denk getirebilirsin şöyle temizinden bi golf , fiestada kararlı gibisin bence olabilir temiz ve dolu bi araç olursa bütçene uygun bi fiyatta neden olmasın ama fransıza bulaşma derim 106 206 306 bunları kullanan abilerimden biliyorum

Orijinalden alıntı: wurtz

206 iyi bir seçim olabilir. genelde fiyatları 14.000-15.000TL civarında. ikinci el piyasası da iyi olan bir araba.

Kusura bakmada o para 206 ya verilmez. 307 veriyorlar o paraya seat cordoba var
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.