Şimdi Ara

1500 TLye Oyun Sistemi tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1500 TL yi geçmeyecek şekilde,Battlefield 3,MW3 gibi oyunları ULTRA olmasada HIGH da kasmadan oynayabileceğim güzel bir bilgisayar toplayabilecek var mı? Ekran-Klavye-Mouse gereksiz.LCD ekranım var ama eğer 1300 tl ye falan toplarsanız,200 TL lik bir LED alabilirim.Teşekkürler şimdiden.
    -----
    Edit: Intel işlemci düşünüyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 16 Mart 2012; 14:13:26 >

• up up up
  • CPU: AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz, 9 MB, AM3 BOX İşlemci 164 $ ( 297,66 TL)
    ANAKART: ASUS M5A97, AMD 970, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3+, CrossFireX 109 $ ( 197,84 TL)
    BELLEK - RAM: KINGSTON 4 GB DDR3 1333 Mhz RAM CL9 1.5V 29 $ ( 52,64 TL)
    HARD DISK: SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm 95 $ ( 172,43 TL)
    EKRAN KARTI: ASUS EAH6850 DirectCU 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 775/4000 171 $ ( 310,37 TL)
    KASA: THERMALTAKE Commander 600W Kasa 138 $ ( 250,47 TL)
    DVD / Blue-ray: SAMSUNG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA 21 $ ( 38,12 TL)

TOPLAM : 1.319,51 TL
    KDV (%18) : 237,51

NAKİT / HAVALE (TL) : 1.557,02 TL

www.novabilgisayar.com

• Tugrul sürekli aynı sistemi önerip durma ayrıca o sisteme o kasa mantıklımı?

İnsanlar para veriyor kardeşim gazate kağıdı değil.

Bilmiyorsan insanları yanıltma senin anlican rütbe için kopyala yapıştır yapma.

Sana ödev veriyorum git para nasıl kazanılıyo öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakia1903

Tugrul sürekli aynı sistemi önerip durma ayrıca o sisteme o kasa mantıklımı?

İnsanlar para veriyor kardeşim gazate kağıdı değil.

Bilmiyorsan insanları yanıltma senin anlican rütbe için kopyala yapıştır yapma.

Sana ödev veriyorum git para nasıl kazanılıyo öğren

arkadaşlar gerçekten rütbe gibi bir amacım yoktu. ister inanın ister inanmayın. ben bu sistemi ilk kendime toplamıştım yazın kendime yeni bir kasa almayı düşnüüyordum. linkleri de kaydettim bir kenara. sonra arkadaşlara da önereyim dedim. ama altına bir dipnot düşmeyi unututum orada kızmakta haklısınız geçenlerde onu düşmüştüm ama şimdi unuttum işte. ben fazla tecrübeli hatta hiç tecrübeli değilim. ama buralarda biraz tecrübe kazanmak istiyorum. geçen bir sistem toplamıştımk bir arkadaşa altına yazdım eğer bir yerde yanlış yaptıysam lütfen düzeltin de neresi yanlış öğreneyim diye. kasa'da herhalde psu gücü az ya da soğutması falan iyi değil herhalde. kasaların soğutması nasıl iyi falan oluyor bilmiyorum. zaten bunu öğrenmek içni konu açmayı bile düşüyordum. bana bu konuları öğretirseniz yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.

• teşekkürler arkadaşlar düşüneceğim
  • dostum imzamdaki sistem 1850 tl dir (Monitörsüz fiyatı). biraz hdd den, biraz ramdan kısıp AMD FX6100 de alırsan sanırım senin rakamlarına yaklaşabilir. Phenom serisinin stok fanı yetersiz ve sesli olduğundan sebep ben işlemci fanıda aldım. FX serisinin stok fanı daha başarılı diye duydum, eğer doğru ise ayriyeten işlemci fanı almana gerek kalmaz ve çok daha uygun bir rakama gelebilir. tabii bu monitörsüz fiyattır. lcd monitörün HD ise elleme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baalzamon -- 16 Mart 2012; 16:01:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baalzamon

dostum imzamdaki sistem 1850 tl dir (Monitörsüz fiyatı). biraz hdd den, biraz ramdan kısıp AMD FX6100 de alırsan sanırım senin rakamlarına yaklaşabilir. Phenom serisinin stok fanı yetersiz ve sesli olduğundan sebep ben işlemci fanıda aldım. FX serisinin stok fanı daha başarılı diye duydum, eğer doğru ise ayriyeten işlemci fanı almana gerek kalmaz ve çok daha uygun bir rakama gelebilir. tabii bu monitörsüz fiyattır. lcd monitörün HD ise elleme derim

Malesef hd değil. Telefondan giriyorum sisteminizin özelliklerini göremiyorum malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkarcher1

quote:

Orijinalden alıntı: Baalzamon

dostum imzamdaki sistem 1850 tl dir (Monitörsüz fiyatı). biraz hdd den, biraz ramdan kısıp AMD FX6100 de alırsan sanırım senin rakamlarına yaklaşabilir. Phenom serisinin stok fanı yetersiz ve sesli olduğundan sebep ben işlemci fanıda aldım. FX serisinin stok fanı daha başarılı diye duydum, eğer doğru ise ayriyeten işlemci fanı almana gerek kalmaz ve çok daha uygun bir rakama gelebilir. tabii bu monitörsüz fiyattır. lcd monitörün HD ise elleme derim

Malesef hd değil. Telefondan giriyorum sisteminizin özelliklerini göremiyorum malesef

o zaman şu şekilde yazim sistemi ;

AMD Phenom II X6 1100T CPU
    Zalman CNPS10X Extreme CPU Cooler
    Gigabayte 990FXA-UD3 AM3 Anakart
    MSI R6850 Cyclone GPU
    2x4GB Corsair XMS3 DDR3 1600Mhz Ram
    Cooler Master HAF 912 Plus GX 80Plus 750W Kasa
    Seagate 2TB Barracuda HDD
    Pioneer DVR-S19LBL DVD-RW

bu sistemden Phenom x6 yerine FX 4xx serisini alırsın,
    zalman işlemci fanını almazsın ki en az 150 tl kar sağlar,
    ram 4 gb yaparsan 50 tl de ordan karın olur.
    2 tb hdd yerine uygun fiyata 500 gb hdd alabilirsin. nerden baksan 300 tl e kadar kesinti olur ve senin rakamlarına iner, tabii monitörsüz. ben monitöre 1 yıl önce 500 tl vermiştim

bunu haricinde gamer klave ve mouse a toplamda 100 tl verdim, tercihine göre ucuz mouse+klavye alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baalzamon -- 16 Mart 2012; 17:34:17 >

• ram kalsın öyle iyi. 1 tb yeter bana. Ancak işlemciyi i5 2500k yapsak daha iyi olmaz mı? Siz memnun musunuz bilgisayardan

• İntel işlemci istiyorum yinede teşekkürler.
  • intel diye kendini şartlama. 15 yıl intel kullandım ve ilk defa amd makine kullanıyorum. ilk başta büyük tereddüdüm olmasına rağmen çok güvendiğim bir bilgisayarcı arkadaşımın tavsiyesi ile amd aldım. memnunmusun dersen çok ama çok memnunum.
    sana tavsiyem amd sistemleride araştırıp öyle karar vermen. sonuçta oyun bilgisayarı istiyorsun ve amd bu konuda çok iyi ( intel kötümü tabii ki hayır ama amd e göre p/f açısından geride kalır )

• amd de düşüneyim o zaman. Sağolun. Aslında vatandan almayı planlıyorum 25 indirim günleri olunca 2000tl lik pc bi anda 1500e düşüyor. 8 gb ram,gtx 560ti ekran kartı,i7 3820 işlemci ve 500gb hafızalı bi bilgisayar toplayabilir miyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkarcher1

amd de düşüneyim o zaman. Sağolun. Aslında vatandan almayı planlıyorum 25 indirim günleri olunca 2000tl lik pc bi anda 1500e düşüyor. 8 gb ram,gtx 560ti ekran kartı,i7 3820 işlemci ve 500gb hafızalı bi bilgisayar toplayabilir miyim sizce

haftasonu vatanda tüm ürünlerde %18 indirim var fakat karar sizin tabikide
  • haziran başı gibi almayı planlıyorum.
  • Ozamana kadar yeni kartlar çıkar.Belkide daha uygun daha iyi birşey alma şansında olacak.İllede intel olsun ister çamurdan olsun diye birşeyyok.
  • aynen.
  • Kendi kullandığım bilgisayarımı satıyorum. MW3 bitirdim ama bf'ı denemedım. Bilgi almak istersen özel mesaj atabilirsin. Bütçene çok uygun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.