vatan evladı askerlerimize yapılan zulümdür. kendi ordusunun vasıflı araçlarını darbe paranoyası ile mobilize olamasın diye satan zihniyet için söylenecek söz yazacak kelime yok. hafriyat taşır gibi asker taşımak nedir ? hepimiz suçluyuz göremediğimiz, engel olamadığımız daha önce sorgulamadığımız için. |
1500 adet unimog'u satıp askeri, tırla sevk etmek

-
-
Şu çete gitmeden devlet düzelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzin biraz önemli şu an, bu kadar insanı biraz daha güvenli koşulda tırda tek seferde sevk etmede problem yoktur gibi göründü bana.
Zaten orada hayat durmuş durumda düzgün sürerlerse kaza bela çıkmaz herhalde, bir tek yolun kondisyonuna bakmak lazım.
-
Taş gibi Unimogları nasıl satarlar, aklım almıyor.
-
60 BİN KM DE Kİ ARAÇ NİYE SATILIR?
-
yazık gerçekten yazık
-
o unimogları askeriyede kullandırmayacaksın bari afad a verseydiniz olmazmıydı ?
-
Senin gibiler için problem olmaz hocam, insan hayatının değeri 5 kuruş bile değil çünkü. Gemiler ve uçakların harcadığı yakıt bitti de bir aracın yaktığı yakıta mı takıldın...
Ne de güzel hemen yere çaldın beni kardeş sağol.. Bu genellemeye nereden ulaştın orası da muamma.
İlk günlerde yakıt önemliydi, Erlik falan limandan yakıt tankeri çevirmeye çalışıyordu.
Memlekette sanki 100 yıldır aracın arkasında kimse taşınmıyormuş gibi birden duyara kalkıyorsun.
-
Böyle bir durumda işi bilen biri gemiyle, havalanlarında hasar var ise helikopterler ile tankerlerce akaryakıt taşıyabilir. Aracın arkasında kimse taşınmamalı, özellikle kendi canını bu vatan uğruna feda etmeye gönüllü olmuş insanlar taşınmamalı. Burası Uganda mı ki insanları tırların dorsesinde taşıyalım?
Sen de haklısıyın yalnız unimog'lar beş altı kişi taşır gibi görünüyor hadi sen doldur 10 - 12.
Bir de 100 kilometrede 22 litre yakıyor.
Şimdi bir kamyon kaç kişi alıyor? Kontrollü şekilde trafiksiz bir ortamda bu askerleri sevketmek daha avantajlı.
Bölgede elektrik yok her şey jeneratörle çalışmıyor muydu? İnsanlar araçlarında da benzin tüketiyor.
Ben de zaten bu tip taşımaya çok sıcak bakmam ama burada şartlar epey farklı. Her enkazda bir sürü jeneratörle sabah akşam çalışmak lazım.
En hayati şeylerden biri benzin idi.
-
Devlet biraz tasarruf etsin ,askerimizin itibarı, gösterişi olsun, daha iyi olmaz mı?
Tırla asker sevketmek ne anlama geliyo farkinda misin?
Ben daha bir şey demiyorum, siz haklısınız.
En Beğenilen Yanıtlar

Şu çete gitmeden devlet düzelmez.
|
Senin gibiler için problem olmaz hocam, insan hayatının değeri 5 kuruş bile değil çünkü. Gemiler ve uçakların harcadığı yakıt bitti de bir aracın yaktığı yakıta mı takıldın... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X