Şimdi Ara

1500-2500 TL MOTOR TAVSİYESİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba 1500 ile 2500tl arasında bir motorsiklet almak istiyorum 100luk olur 125 olur 110 olur 2.elde olur uzun yolda kasmayacak seri sağlam parcası bulunan ve en önemlisi az yakan bir motorsiklet istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berkay9800 B kullanıcısına yanıt
    Bende sizin durumunuzdayim mondial 125 drift alicam nasipse 2500tl ye 2.el daha dusuk fiyata yok malesef

• scarface123 S kullanıcısına yanıt
    hmm anladım bakalım sıfır fiyatları düserse sıfırda düşünülebilir

Dusmesini pek beklemeyin bence 300binden 3500e cikti dua edelim artmasin :)

Mondial 125mx grumble 2250 lira oldukça iyi 5 aydır kullanıyorum memnunum

• ne tarz bişey istiyorsun , cub , coumunter , skoter , ss , ?
  • sshyzhe kullanıcısına yanıt
    valla farketmez ama çevremdekiler debriyajlı motor al dediler hem rahat hem titreme yapmaz uzun yolda filan sıkıntı yasamassın dediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL civarı laptop tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    3000 tl ye kadar klima tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne tur bi şey bakıyorsun? ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    daha birseye bakmıyorum siz deneyimlerinizle bana tavsiye vericeksini bende ole bakicam

• arkadaşim bisan atlas kullaniyor ve gayet memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay9800

daha birseye bakmıyorum siz deneyimlerinizle bana tavsiye vericeksini bende ole bakicam

ayrıca scooter mi vs bakiyorsunuz dye sordum ?

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    yok hocam debriyaj lı motor istiyorum

• tvs apache der gecerim. guzel.motorlari 2700 den satiyorlar pazarlikla 2500 olur. sikintisiz.motordur.
    ybr de olabilir ama o fiyata alinabilecek ybrler ya cok eski olur ya da cok yipranmis olur

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    hımm anladım peki bu honda cb125e ler nasıl motorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

Hocam ben scooter bakıyorum tavsiye ettiğin varsa bekliyorum tavsiyelerini yorumlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXe20

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

Hocam ben scooter bakıyorum tavsiye ettiğin varsa bekliyorum tavsiyelerini yorumlarını.

sym fiddle 2

• kymco ck 125 pulsar arkadaşımda 2006 modeli var yok böyle bi motor kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMack -- 17 Kasım 2014; 2:52:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En az yakan ve en ucuz motor CUB motorlardır. CUB'ların en ucuzu da Mondial Snappy. Tel jantlısı 1700-1800TL. Döküm jantlısı da 100-200TL daha pahalıdır.

Motoru da iyi bakarsan (bakımlarını özellikle de yağ değişimini aksatmazsan, ısıtmadan binmezsen, sıkıştırmazsan...) en azından 15000-20000km dayanır. Zaten 30000km'ye kadar 2 yıl garantisi var

Dezavantajları da, titreşimi var. Gümbür gümbür maşallah

Grenajları kırarsan ne yazık ki 3-5TL'ye alamazsın.

Senin bütçene 0 scooter çok zor. Ama çinli scooterlerden hemen hemen istediğin hepsini alırsın. Ben çinli scooterleri çok tavsiye etmem. Az yaksın demişsin scooterler genel itibariyle viteslilerden daha fazla yakar, daha yüksek devirli çalışır.

Tayvanlı güzel scooterler var bu paralara bulunur ama kilometreleri epey yüksek olur(en az 15000-20000km'de), bakım masrafı olur, parça fiyatı ve bakımları tuzlu olabilir.

Tercih senin.

Tabii kaliteli yumuşak hamurlu lastiğe, kaliteli kaska ve kaliteli eldivene mutlaka para ayır.

• arda4 kullanıcısına yanıt
    cok teseekurler cok acıklayıcı bir bilgi oldu iste bnde baktm snapy lere ama ne bilim debriyajlı motor daha konforlu daha rahat titreme yok uzun yola rahat cıkılır 2.elde olsa varmı belirttigim özelliklere sahip debriyajlı motor tesekkurler...

• Debriyajlı istiyorsan dediğin fiyata Honda CB125 ACE bulursun ama sıkı pazarlık etmen lazım. Bulacağın ACE'lerin hem kilometresi düşük olacaktır hem de en fazla 2 yaşında olacaktır.

Aynı modelin bir üstü olan CB125E'yi bu fiyatlara muhtemelen bulamazsın. Aynı şekilde CBF150, YBR125'i de bu fiyatlara bulmak zor, bulsan dahi ahı gitmiş vahı kalmış olabilir.

Eski modeller konusuna gelince, tanıdığın bildiğin bir adamdan alıyorsan; düzgün düzgün kullanmış, bakımlarını aksatmamışsa motoru muhtemelen sorun çıkartmayacaktır.

İlla çinli alacaksan da 100cc olan debriyajlı motorlar var, Kanuni Breton fena görünmüyordu:

Mondial Super Boy'a da fena değil diyorlardı. Alternatif olarak Mondial 100 MG Prince ye de bakabilirsin.

CG taklitleri özellikle de kırmızı olanları malum arkadaşların gözdesi olduğundan trafikte çok çevirirler:

Sözün özü mümkün mertebe çinlilerden uzak dur derim. İlla çinli alacaksan da çinli sukuter en son tercihin olsun.

Hangi motoru alırsan al, yağ değişimi çok çok önemli. >http://forum.donanimhaber.com/m_99138461/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.