Şimdi Ara

1500-2000 arası Tavsiyenizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• dostum hazır pclerden uzak dur kazık yemek istemiyorsan ama 1500-200bütçeyle intel i7 isteyim üstüne bir de 4. nesil istersen diğer parçalara bütçe kalmaz ne güzel bir ekran kartı alabilirsin ne de ssd alabilirsin 2000bütçeye o sistem toplanmaz ne yazık ki.

2000tlye illa ssdli sistem isterim diyorsan anca amdye yönelmen gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onererkut -- 1 Kasım 2013; 11:42:42 >

• onererkut kullanıcısına yanıt
    Linki tıkladıysan aslında ne demek istediğimi anlarsın orada SSD + intel i5 4. nesil işlemci kullanmış topma ile bunu belki daha ucuz yaparım diye düşündüm ayrıca o ekran kartını almayıp 300 tl daha fazla vererek güzel bir GTX modeli de alabilirim diye düşündüm düşündüm de nasıl olacak bilmiyorum
  • dostum fark ettin mi bilmiyorum ama o sistem 1.si harddisk yok 150lira fark kafadan ekran kartı oldukça eski bir model +300 oradan monitör desen iyi bir monitör için +350 işlemcinin çarpan kilidi kapalı yani overclock için sıkıntı +150de oradan gelecek.O sebeple amd toplamanı tavsiye ederim hem güçlü bir sistemin olur hem de cebin rahat eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onererkut -- 1 Kasım 2013; 11:55:51 >
  • Amd sıstemelrın en buyuk sıkıntısı cok ısınması oyle ısınıyorlarkı sıstem donuyor ve parcalara hasar verıyor yuksek ısı
  • Parçalara hasar veren ulaştığı sıcaklıktan çok o sıcaklığa günde 100 kere ulaşılması ve inilmesi. Yani oyunda ölüp ölüp dirilenler load-game yapanlar en çok çekenler.
  • amd zaten istemiyorum lütfen toplama bilgisayar önerisi verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.