arkadslar adamlar a gittikşu yannmış bu yanmış dediler deiştirdiler her yerini
eskisinden daha iyi oldu hepsini yukselttik dediler
şimdi bilgisayar cok yavas moto gp ne gşbi oyunları eskiden canavar gibi oynatırdı
şimdi cok takılıyo
girerken 2 saate giriyo
ne yapmalıyım ?
bu arada onceki xp y di şimdi adamlar vista benzeri bişi mi ne yapmışlar vistaya mı benziyo ne yani tam anlamadım
format çek sonra anlat derdedini
kardeş zaten adamlar attı formatını falan
daha 1 hafta olmadı pc yi alalı zaten internette yok adam gibi viruste giremez
ya dandidrik bi laptop var amcamlarda gittim onlara yukluyom oyunu onlarda bile daha iyi calısıyo
eskiden bende cok daha iyi calısırdı bu laptop tan
bu vistaylamı alakalı yok sa neden boyle yapıyo anlamadım yaw
Adamlar Sendekilri Çıkartıp eskilerini takıyorlar..Benim arkdaşın başına gelmişti..P4 2.8ghz işlemcisi vardı onu 1.8ghz ile değiştirmişler sorunlu diye..
Gidip PArçalarını geri istemelisin...
Her söylenilene inanırsan olacağı bu. Ben bişey alacağım zaman piyasa araştırması yapar, bilenlere danışırım.
bilgisayardan anlayan birisiyle git parçaları geri iste milleti kazıklıyorlar anca önüne gelen pc dükkanı açarsa olacağı bu.
Abartılacak kadar fark olmasa da ... Formattan sonra programları kurduğunda , çoğu program başlangıçta açılır...
Gereksiz olanları kapatmayı dene istersen, belki bir performans artışı olur,
veya kafalarına göre bir antivrüs programı kurdularsa onu da kapatıp öyle dene açıp-kapatmayı ya da oyunları
bilgisayardan anlayan birisiyle git parçalarını geri iste. Yaşadığın şehirde isen bilgisayarcılar derneği gibi dernek varsa oraya şikayet et, bir sonuç alamazsan tüketici haklarına şikayet et. ama fiş fatura gibi bişi almadıysan işin yaş.
ya ben alırım hakkımı
ama hakkım yenmişmi gercekten onu bilmiyorum belkide bnim hatam vardır
yani boyle dediginiz gibi cok programdan dolayı flaansa o yuzdense bosuna papaz olmayım
ben bi ozellikleri kapıp gelem
+
pc den anlayan adamda vardı yuksellttik flaan diye adam soyledi oda okey dedi iyi olmus falan gibisinden
guvenecegimiz adamda vardı yani az uz anlayan ama kazıklandıysamda ben hakkımı alırım yani orada asla afetmem
şu antiviru kapatmayı deneyim belkide onlardandır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme